WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Mnie też bolą sutki i są zdecydowanie ciemniejsze, jak u mulatki
Ciekawe czy ten kolor zejdzie później. Z młodym miałam różowe cały czas. Jednak jak cycki były flakami tak są.
-
Dzierzba wrote:No a ja sobie jeszcze głupia poczytałam, że przy bliźniakach zalewa dość często. Głupia ja! Paraliżuje mnie strach nie ze wzgledu na mnie tylko na Maksa bo musiałby do patologicznego ojca iść.
Tfu! Będzie dobrze! Wszystkie żyć będziemy!
musi być dobrze
ja dostałam krwotoku juz na sali (u nas nie ma sali pooperacyjnej)
zrobiło mi się słabo, zdązyłam to powiedzieć, oczy zamknelam i odpłynęłam, słyszałam jak biegali, cisnienie zmierzyli (80/40), podali oksytocyne i juzlekarz póxniej mówil do personelu, ze chyba krwotoku nie widzieli(czyli nie było tak źle, krwi nie przetaczali) ale zapamietałam to-uczucie ze nie można oczu otworzyć...a mój biedny mąz akurat do ubikacji wyszedł i na szczescie był na zewnątrz
więc bedzie dobrze
bo gdybym tak nie myslała, to bym na dzidzie sie nie decydowała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba wrote:nie lubię tego. Ciemne brodawki nie pasują mi do karnacji
ja mogłam wręcz ten barwnik zdrapywać, tak samo przy pępku
az takie wypykłe to było
a teraz nie mam az tak na piersiach, na brzuchu nic nie ma
tez nie lubiłam,l wygladalo poźniej jak brudne -
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:ja mogłam wręcz ten barwnik zdrapywać, tak samo przy pępku
az takie wypykłe to było
a teraz nie mam az tak na piersiach, na brzuchu nic nie ma
tez nie lubiłam,l wygladalo poźniej jak brudne
Magdziulla też mam pod pachami. Wygląda jakbym się nie goliła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 08:56
-
nick nieaktualnyja to bym chciała tak jak moja mama, urodziła siedmioro dzieci ale piersi ma nadal całkiem fajne i brzuch normalny a ostatnie dziecie urodziła w wieku 38 lat, no zobaczymy
coś moje kilogramy zapindalają ostatnio w zawrotnym tempie - 15kg na plusie -
bisacz wrote:Dziewczyny zauważyłyście u siebie zwiększoną bolesność, wrażliwość piersi ?
bisacz lubi tę wiadomość
-
Ksosia wrote:Wyczuwam odrobine złośliwości?
Pytam z ciekawości. Widzę po prostu dużo dziewczyn które bedą miały Cc a nie wiem do końca czy to ze wskazań medycznych
Ja chciałabym SN, ale biorę pod uwagę ze skończyć sie może rożnie.
Tym bardziej ze ostatnio u nas na porodówce były 4 dziewczyny na SN i wszystkie skończyły Cc....
Statystyka mówi, że w polsce nie ma już ośrodka, który miałby poniżej 40% cc.
To bardzo dużo ale nie nam oceniać czy to dobrze czy źle.