WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
dzisiaj koszmarnie się czułam, ze wzięłam spakowałam i pojechaliśmy do Mamy i tam odpoczelam bo Syn sie bawił z moim chrześniekiem spał 3 h i odpoczęłam. Nie dawno wróciliśmy do domu.
Opowiem WAM mój poród
We czwartek przyjęli mnie na oddział bo już 7 dni po terminie następnego dnia lekarka chciała balonik zainstalować ale przebiła mi wody płodowe no i sru na porodówkę więc od 10 rano byłam na porodówce podali mi oxy od godz. 10:30 do 18:30 potem już zaczęłam odczuwam skurcze i około 22 poprosiłam o ZZO , anestazjolog przyszedl około 23 , wbijał mi się godzinę bo mam zrosty na kręgosłupie i powiedział, że jeżeli się nie uda będę musiała urodzić bez znieczulenia a ja w płacz i powiedział nagle ze sie udało. Z mężem odespaliśmy 2 h do puki nie przestał działać znieczulenie później otrzymałam następną dawkę zzo i znów 2 h spaliśmy około 4 zaczęłam mięć takie bóle, że wiszczałam na całą porodówkę ze nie dam rady ze chce CC położna złota kobieta i mnie wspierała mąż też sprawdziła rozwarcie i ze już 10 cm i zaczęłam przeć to trwało chwile i jak ja już zrezygnowana , że nie urodzę to położna wzięła moją reke i poczulam główkę to wyobraźcie jakiego powera dostałam ( mąż w międzyczasie jak usyszał, że już główka to poszedł do auta po wodę haha ) no i urodziłam Kubusia o 5 rano.... dostałam znieczulenie na szycie bo popękałam mocno..... -
sarcia123 wrote:http://fakty.interia.pl/polska/news-porod-na-petli-tramwajowej-blyskawiczna-akcja-meza-i-motorni,nId,2250469
Dziewczyny temat na czasie -
nick nieaktualny
-
Esmi to sie wymeczylas jednak sporo godzin. Lubię za powera przy glowce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piekne sa te torby na fb jedna z nas ma ale nie pamietam już kto w paski taka zajefajna
-
nick nieaktualny
-
Tak
Minimum na cycusiu
Ale tak nie będzie zawsze
Ja mam doświadczenie tylko z mm i u nas szybko kupki się uregulowaly ale ta ilość u Filipka świadczy o tym ze w brzuszku pełno mleczka ma
Pamiętaj
Będzie tylko lepiej
A ponoć najgorsze są pierwsze 3 miesiące
Świetnie sobie radzicie. Macie super wczesniaczka i super wam idzie -
nick nieaktualnyKamcia nie
Samo oddychanie to minutka - dwie, parcie tez minutka- dwie, a potem 20 minut rozmów. Powiedziałam położnej jak ma wyglądać mój poród
Pośmialiśmy sie... Powiedziała ze raczej nie nadaje sie do porodu w wodzie jeśli chce przy pierwszej przeszkodzie cesarkęwiec jej powiedziałam zeby dała mi szanse na każdy poród i znów śmiech
W poniedziałek pójdę na ktg
Jestem juz spokojniejszakamciaelcia lubi tę wiadomość