WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja nie mam jak spakować torby bo u nas remont w pełni... a dzisiaj dopiero na gemini zrobiłam zamówienie
mam nadzieje, że Kacper poczeka min 2,5 tygodnia później już może wyskakiwać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 19:41
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Tak
Minimum na cycusiu
Ale tak nie będzie zawsze
Ja mam doświadczenie tylko z mm i u nas szybko kupki się uregulowaly ale ta ilość u Filipka świadczy o tym ze w brzuszku pełno mleczka ma
Pamiętaj
Będzie tylko lepiej
A ponoć najgorsze są pierwsze 3 miesiące
Świetnie sobie radzicie. Macie super wczesniaczka i super wam idzie
nikt by nie powiedział, że jest wcześniakiem, jest tylko mniejszy od standardowego noworodkadzwoniła położna - mamy termin na pierwsze szczepienia, a po długim weekendzie idziemy na kontrolę, zobaczymy jak przybiera na wadze
-
Lrf
Filip jest cudasny normalnietaki pucus malutki
na zdjęciu nie widać ile jest mniejszy wiec ja bym nie zauważyła wczesniactwa
ale w teorii macie trudniejsze zadanie niż mamy dzieci urodzonych w terminie
A co do kupyprzyjdą takie wielkie i śmierdzące hihi to będą wtedy akcje typu kto teraz przewija
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Lrf
Filip jest cudasny normalnietaki pucus malutki
na zdjęciu nie widać ile jest mniejszy wiec ja bym nie zauważyła wczesniactwa
ale w teorii macie trudniejsze zadanie niż mamy dzieci urodzonych w terminie
A co do kupyprzyjdą takie wielkie i śmierdzące hihi to będą wtedy akcje typu kto teraz przewija
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Dziewczyny jakie te papierki na sprawdzanie wód ?
Ja tak ostatnio stracha sobie napedzilam ale że mam 100 szt to sprawdziłam dokładnie i wyszedł kolejny ok.
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:przy drugim dziecku spakuję się wcześniej, bo jak mój mąż spakował torbę to znalazłam w niej mnóstwo niepotrzebnych rzeczy
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Kup zwykły test Ph i jak wyjdzie niebieski to są wody tylko musisz mieć pewność że nie dotknelas moczu
Ja tak ostatnio stracha sobie napedzilam ale że mam 100 szt to sprawdziłam dokładnie i wyszedł kolejny ok.
A te paski pH są dostępne tylko w aptekach, czy można je kupić np w Rossmannie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny