WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lrf
Tak właśnie myślałam o tej pogodzie
Trzeba zakładać dobre scenariuszemały na pewno polubi spacerki
Nasza zawsze spała choć drzemka w ciągu dnia w domu była niemal cudem
Jak tylko pogoda się trafi to marsz na spacernan początek dwa kółka wokół domu i do wszystkiego przywykniecie
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:kamcia, u nas padało cały czas, a nie mamy ciepłych ubranek, więc czekamy na poprawę pogody, boję się tylko że zacznie dzikusować na spacerze. Choć jak jedziemy samochodem to jest niezwykle spokojny
Nie spodoba się to wrócicie do domu. Chyba nikt Wam zamków w tym czasie nie powymieniaNie martw się foksiku przecież wszystko jest ok. Mały zdrowy w domku. Ma humorki, ale nic mu nie jest. Oddychaj Mama
-
nick nieaktualnyJa właśnie jestem u nas na porodówce. 2 mamusie są!!!
Tylko 2! Każda ma sale dla siebie i jak tu nie chcieć dzis urodzić?
Czekam na Polozna bo bedziemy sie uczyć oddychać do porodu i przy okazji spotkałam dawna sąsiadka która jest pielęgniarka.... Widzę jej podejście do mam leżących to muszę przyznać ze SUPER.
Bardzo pomocna, ciepła i sama dopytuje jak maleństwo.... Wymarzona sytuacja. Chociaż dzis to nawet z nudów może to robic -
Skali ja kupilam za 69 online jak były wyprzedaze.
Co do mowienia "jo" pochodze z Grudziadza i tam jo na porządku dziennnym
Moj M zrobił półeczki dla młodego jupii a pozniej zabral na spacer kurde chodze jak kaczka mały cos mi na lewym biodrze glowe trzyma i mam co chwila takie bolące prądy że az sie kule.
-
Coś jest z tym ojcowskim dotykiem jak już ni moge wytrzymać reka M zawsze uspokaja młodego nawet wczoraj w kinie dawal mi tak popalić, że nie moglam usiedzieć M położył rękę i sie uspokoił
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:u nas też paskudnie zimno, bobasa musiałam ubrać w podwójny długi rękaw.
jak to jest? zrobię kolację, usiądę, żeby zjeść i w parę sekund słyszę kwiczenie z łóżeczka?
Nie martw sie jak chwile posteka i poplacze to nic mu nie bedzie, idz zjedz kobieto bo padniesz tam ! Moja corka jak takie numery robila a wiem se byla najedzona no chwile wczesniej dostala butle to jak kwiczala tez ja zostawialam w lozeczki na chwile robilam sobie kanapki, imsiedzialam kolo niej no inaczej to bym padla, dziecku sie poprostu nie podpba ze musi lezec w lozeczki