WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia
Nie starałam się wtedycji o żadne odszkodowania. ..
No oprócz takiego z nnw po wypadku (i łącznie chyba dali 20%)
W artroskopii chodziło u mnie o diagnozę oraz udało się zreperowac kolano. ..niby bo później wszystko wróciło do stanu z przed operacji
Ja miałam (mam) chondromalacje i lateralizacje rzepki
Raczej od choroby zależy ten procentowy uszczerbek -
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Haneczka.... Mój maz pewnie podziwiałby Twojego męża.... No on planuje stać przy głowie i zamknąć oczy
Ja ten poród przeżyłam tylko dzięki mojemu mężowi, który do końca, do skurczów partych wciskał mi na każdym skurczu kciuki w nerwy krzyżowe. Tak więc nie mógł stać przy głowie niestety.Miałam tak silne bóle krzyżowe, że pomimo tensów (prąd na maxa) i gazu rozweselającego widziałam gwiazdki w oczach. Tyle, dobrego że byłam tym gazem trochę naćpana.
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:z Emilka ta jej główka pod prawymi zebrami byla dla mnie strasznie bolesna, taki tepy ciagły ból
teraz na szczęscie jest inaczej-bo nawet mąz to zauwazył
Ja przez ten tyłeczek nie moge na prawym boku lezec -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Sarcia
I ja 3 miesiące po trafiłam w trybie pilnym na oddział rehabilitacji - zanik mięśnia czworoglowego czyli powiklanie po artroskopii
Stąd też rzepka wróciła do starej pozycji. ..i lekarz juz nie chciał operować drugiego kolana
no moj maz tez wlasnie ma znik miesnia ;/ -
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:no moj maz tez wlasnie ma znik miesnia ;/
ja sie tak pieknie goiłam po artroskopii, że lekarz nie skierowal na rehabilitacje
i mięsien nagle zacząl zanikać...w centymetrach wyszło , ze nie , ale na oko miałam nogę przy kolanie jak łokieć...lekarz nie dawał szans na pełna odbudowe, zwłaszcza dwugłowego...i co ? 3 tyg wystarczyły
no i wtedy na tym oddziale męza poznałam -
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:Ja przez ten tyłeczek nie moge na prawym boku lezec
Piotrus leży jakby na prawym boczku, główkę ma u góry, plecki biegna wzdłuz lewej str mojego brzucha i dupencja na dole
i sama do siębie sie śmieje, ze jak spie na lewym boku to Piotrek na plecach, a jak spię na prawym to mały lewituje kończynami w dółi każda pozycja wygodna, najbardziej ta na plecach, czego poza ciążą nie robie
-
nick nieaktualny
-
ja właśnie wróciłam do domku, byłam w galerii.
Zaobserwowałam, że teraz wyciszyły mi się kłucia w pochwie, biorę znów luteinę, kilka dni nie brałam i efekt chyba był, tak sobie myślę. Ale za to jak chodze to brzuch mam od razu twardy, kamień, nie ciągnie mnie na dole, czy w kroczu tylko ogólnie jakby głas mi się napina. Ciekawe co to będzie jak skończe opakowanie luetiny i kazał mi odstawić. Do tego bolą mnie stopy bo buty chyba niewygodne mam i idę jak kaczka:)
A jakie są wyprzedaże! oczywiśćie nic sobie nie kupiałm, ale mama sobie kupiła więc się cieszę bo zawsze marudzi że nic nie ma:) W reserverd jest dodatkowe 50 % na druga rzecz przecenioną także zal nie skorzystać. Upatrzyłam jedną ala kurteczkę ale się zastanawiam bo 38 dużawe a 36 nie ma nigdzie:(
Mierzyłam biutonosze w HM, na dziale mama nie ma zadnej promocji:(. Ale nie kupiłam bo nie wiem ile mi urosną, już mi urosły piersi, więc chyba kupię taki z canpola na początek a potem sobie kupię jak mi już pokarm przyjdzie.
A te bluzki do karmienia: 2 za 100 zł???czy oni oszaleli??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny