WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie co są takie 2 obrazki które mnie rozczulają do granic : jak widzę takich starszych ludzi trzymających się za ręce, przytulających i właśnie tatusiowie z ich córeczkami. Niech się tylko ktoś krzywo spojrzy. To uwielbienie w oczach. Ja się o tatę nawet z kuzynem kłóciłam bo mówił, że mój Tata jest jego ! bezczelny
-
kamciaelcia wrote:Mmargol
Tez macalamta główka jest tak twarda ze ma się pewność
Choć mężowi często w zartach mowie ze może po dupci całuje. ..
A włoski to już na boczek ukladasz
Myślę momentami czy to nie pupcia, ale nie wiem czy ona mogłaby ją aż tak bardzo i często boleśnie dla moich żeber wypinać -
Angela89 wrote:Nadrobie wieczorem ala napiszę jak po wizycie. Kuba wazy 3300 rodzic już mogę, rozwarcie ma 2 cm, szyjka skrocila do 1.5 cm. Gbs ujemne. Wczorajszym plamieniem kazał się nie przejmować mówił że to od tego że szyjka się otwiera no i że czop odchodzi. Jak by blizna zaczęła się rozchodzic to bym nie plamienia dostała A krwotoku a jednorazowe plamienie to przez szyjke. Ale również pochwalił moje opanowanie zwłaszcza po tym co przeszlam. Dostałam zielone światło od soboty odstawiam wszystkie magnez i nospy
Powiem tak jak to kwietniówki miały w zwyczaju GO GO MATKA!Dobre wieści i coś czuję, że po poprzednim numerze 1, nie spadniesz mocno i tym razem będziesz naszym numerem 2 na forum.
Chyba, że Cię ktoś ubiegnie.
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela! Czekamy na super wieści przez weekend!
I trzymam mocno kciuki za was!!!
Mój maz pragnął syna, a jak ciąża zaawansowana to powiedział ze córkę chyba by tez chciał równie mocno, bo można ja rozpieszczać (ma córę z poprzedniego związku ale kontakt cieniutki:( )
A syna potrzebuje do przejęcia firmy.
Obstawiam ze będę zakładała kolejne forum mamusiek
Zastanawia sie nad pora jesienna lubwl wiosennakamciaelcia, mmargol lubią tę wiadomość
-
Ale powiem tak, rozwarcie nie musi od razu oznaczać porodu. Miałyśmy taką koleżankę poprzednio, która chodziła z 9-10cio cm rozwarciem ze 2 czy 3 tygodnie, po czym poród wywołali, tak, że tego... niezbadane są wyroki boskie
PS. Pozdrawiam Cię AnkaRobotka1, Angela89 lubią tę wiadomość
-
mysza0406 wrote:A piosenka pewnie leci " to je mały to je duzi coś tam coś tam" ? Mój mąż mówi, że to jedyne co po Kaszubsku z podstawówki pamięta, bo ich uczyli
A i jeszcze inna cos bylo 'moj tato kupił kłeza' hehe
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela super wieści, a Kuba kawał chłopa
ale będzie Ci dziwnie po Tysi drobince, kruszynce
Pewnie będziesz drugim "pyk".
Ja jeszcze mam tydzień do "pyk" chyba, że Tomek Jarzyna ze Szczecina, szef wszystkich szefów zmieni zdanie
Liwia zapowiada się o 500g większa od brata i wyjdzie 2 tyg późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 16:24
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Wg om na 02.10, a wg usg z poniedzialku wychodzi 29.09