WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mysza0406 wrote:mmargol to też znam
Dziewczyny jak się wody sączą to trzeba szybko na IP czy jak to jest?
Bo coś mi po nodze pociekło. Wzięłam papierek i była niebieska plama na nim. Następny już był normalnie żółty...oczywiście lampka mi się zapaliła i myślę
Lepiej sprawdzić na IP czy tych wód nie ma za mało, jak się będą dalej sączyć. Szczególnie, że ciąża jeszcze nie jest donoszona. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Haneczka
Ale to nawet nóg się nie dało zlaczyc
Ale na pewno pomogło nielezenie w szpitalu. Bo takie leżenie i nic nie robienie nie zawsze na zdrówko wychodziwięc nogi można złączyć
-
nick nieaktualnyO matko! Macie insta???
Na just.baby jest filmik porodowy.... Boziu jaka biedna ta kruszynka....;(
Kto w ogóle pozwala na filmowanie i upublicznianie??? Ok to inna kwestia....
Ale jak kruszynka biedniutka:(
Te dzieci to faktycznie cierpią bardziej niż my....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 16:33
-
Haneczka
Nawet się uśmiałambo ja nigdy nie myślałam nad tym jak to rozwarcie wygląda
bardziej okrągło to sobie wyobrażałam niż podluznie
Ale natura pewnie przez to chodzenie i składanie nóg tak wymyśliła
Brawa tez dla męża ze taki odważny i wnikliwy -
nick nieaktualnyKamcia
a takie pytanie mam, bo ty mialas artroskopie kolana, bylas moze pw ubezpieczona na wlasna reke ? Bo chcialam zapytac ile ew % uszczerbku na zdrowiu ci przyznali, bo skladalam tydzien temu doksy meza za artroskopie z pw ubezpieczenia i lada dzien decyzja ma przyjsc i chcialam jakis punkt odniesienia miec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie potrafiłam mu opisać jak wyglada szyjka macicy. Wiec mu wygooglowalam nie trakcie pokazywania włączyło sie kolejne zdjęcie szyjka w krwi. Pewnie podczas miesiączki.... Powiedział ze na razie nie będziemy sie bzykać....
Cóż....
Wrażliwy ten mój chłop.... -
I generalnie on pamięta mój poród ze szczegółami, a ja nie, bo nie dość, że spałam między skurczami po 2 minuty (rodziłam od 14 do 6 rano) to jeszcze zapomniałam jaki to był ból, bo tak natura to wymyśliła, a on biedny wszystko pamięta. Właściwie to 2. cc jest też trochę dla niego, żeby nie musiał tego rozwarcia znów oglądać biedaczek .
-
nick nieaktualny