WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziula tez czasem czuje cos takiego....
Ból ogromny....
Ja właśnie "wpieprzam" chipsy... Aż wstyd. Miało byc kilka a wyjdzie cała paka.... Juz sie ograniczam :o
I brzusio trochę boli jak na miesiączkę.
Wciąż nie wiem czy skurcze to ból miesiączkowy czy kłucia w dole brzucha....
Może porą zapisywać kiedy i jak długo boli, ale jak zacznę sie doszukiwać to mi wyjdzie ze juz rodzę
Dzierzba mysle ze nie powinnaś sie stresować. Mój tata dostał zawiadomienie jako świadek na 2 lata po jakiejś akcji....
A i bratowa miała wezwanie jako świadek, ale to na policję bo okazalo sie ze kiedyś cos kupiła przez internet i została oszukana ( wystawili niższa fakturę niż cena produktu czy jakoś tak). W każdym razie o głupie 10zl... Ona nawet nie wiedziała o co
Chodzi a dane wzięli z przelewu intentetowrgo
Także bez obaw -
nick nieaktualnyTo mnie uspokoiłyście. Ale wiecie co ? ona chyba ojca broni;) w ogóle zawsze reguje jak on mówi albo kładzie rękę, reaguje dobrze na to co on lubi jeść, na to co ja zaraz ból brzucha, a teraz trochę się na niego wkurzyłam przez telefon to mi zatarabaniła;)
Już sztama.Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Magdziulla ja też tak mam i nie jest to przyjemne, do tego dostaję też po miednicy i dupsku od środka bo obydwaj się wciskają ile wlezie.
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla z tymi ojcami jest coś na rzeczy. Jak mój do domu wraca zaczyna coś mówić to mała robi kocioł w brzuchu. Wszystko mnie boli! Jak już mam dość to mu każę rękę trzymać i jest uziemiony, bo Zuzka się wtedy uspokaja i tylko delikatnie kręci, albo zasypia. Żeby to było raz czy dwa to bym nie powiązała tego, ale to reguła. Rano jest to samo :p Już się zaczyna córeczka Tatusia
Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia kosztował Was ten bilet nie powiem. Nie lubię takich sytuacji. Akurat mój mąż też jest skrupulatny pod tym względem. Co msc siadamy liczymy wydatki i płacimy rachunki. Ale kiedyś jak się przeprowadziłam miałam naście lat i zaczęłam mieszkać sama to bywało różnie i teraz też czasem się martwię, że coś nagle przyjdzie sprzed 10 lat.
Chociaż z drugiej strony jeśli kredyt hipoteczny mi dali to chyba muszę być czysta;) -
nick nieaktualny
-
Sophia wrote:Dzwoń do szpitala. Tam Ci prawdę powiedzą.
A mieć córkę kaszubkę to nie byle co ;p
Pewnie dziadki będą próbować coś po kaszubsku kiedyś do niej mówić
Na przeciwko szpitala w Kartuzach kolega ma firmę i kiedyś się tam spotkaliśmy po godzinach - jakoś listopad 2015, ciemno na dworzu, a na porodówce okna otwarte i niezłe echo tam idzie, nie mogliśmy się skupić na rozmowie -
Magdziulla
Masz rację -nawet o tym nie pomyślałam. Przeciez tez nam dali kredyt hipoteczny - i wtedy te sprawy nie widziały? ?tok przedawnienia był przerywany sprawami sadowymi co kilka lat. ..
Najważniejsze że zamkniętebyłam zła za te 1200 zł
do dziś wytykam to
i te żarty kiedy do skrzynki zaglądamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadrobie wieczorem ala napiszę jak po wizycie. Kuba wazy 3300 rodzic już mogę, rozwarcie ma 2 cm, szyjka skrocila do 1.5 cm. Gbs ujemne. Wczorajszym plamieniem kazał się nie przejmować mówił że to od tego że szyjka się otwiera no i że czop odchodzi. Jak by blizna zaczęła się rozchodzic to bym nie plamienia dostała A krwotoku a jednorazowe plamienie to przez szyjke. Ale również pochwalił moje opanowanie zwłaszcza po tym co przeszlam. Dostałam zielone światło od soboty odstawiam wszystkie magnez i nospy
Macioszczyczka, mysza0406, Dzierzba, mmargol, kamciaelcia, Magdziulla, haneczka, żabka04, Pysiaczek89, martta, marta258, Sabina, bisacz, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Nadrobie wieczorem ala napiszę jak po wizycie. Kuba wazy 3300 rodzic już mogę, rozwarcie ma 2 cm, szyjka skrocila do 1.5 cm. Gbs ujemne. Wczorajszym plamieniem kazał się nie przejmować mówił że to od tego że szyjka się otwiera no i że czop odchodzi. Jak by blizna zaczęła się rozchodzic to bym nie plamienia dostała A krwotoku a jednorazowe plamienie to przez szyjke. Ale również pochwalił moje opanowanie zwłaszcza po tym co przeszlam. Dostałam zielone światło od soboty odstawiam wszystkie magnez i nospy
Duży chłopak