X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tak 2 razy uderzyło, ale masakra myślałam, że wyjdzie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziula tez czasem czuje cos takiego....
    Ból ogromny....

Ja właśnie "wpieprzam" chipsy... Aż wstyd. Miało byc kilka a wyjdzie cała paka.... Juz sie ograniczam :o

I brzusio trochę boli jak na miesiączkę.

Wciąż nie wiem czy skurcze to ból miesiączkowy czy kłucia w dole brzucha....

Może porą zapisywać kiedy i jak długo boli, ale jak zacznę sie doszukiwać to mi wyjdzie ze juz rodzę :D

Dzierzba mysle ze nie powinnaś sie stresować. Mój tata dostał zawiadomienie jako świadek na 2 lata po jakiejś akcji....
    A i bratowa miała wezwanie jako świadek, ale to na policję bo okazalo sie ze kiedyś cos kupiła przez internet i została oszukana ( wystawili niższa fakturę niż cena produktu czy jakoś tak). W każdym razie o głupie 10zl... Ona nawet nie wiedziała o co
    Chodzi a dane wzięli z przelewu intentetowrgo :D

Także bez obaw :)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla ja też tak mam i nie jest to przyjemne, do tego dostaję też po miednicy i dupsku od środka bo obydwaj się wciskają ile wlezie.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie uspokoiłyście. Ale wiecie co ? ona chyba ojca broni;) w ogóle zawsze reguje jak on mówi albo kładzie rękę, reaguje dobrze na to co on lubi jeść, na to co ja zaraz ból brzucha, a teraz trochę się na niego wkurzyłam przez telefon to mi zatarabaniła;)
    Już sztama.

Dzierzba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Magdziulla ja też tak mam i nie jest to przyjemne, do tego dostaję też po miednicy i dupsku od środka bo obydwaj się wciskają ile wlezie.
    Ty masz zmasowany atak, chłopaki przygotowują Cię na narodziny, żebyś się do bólu przyzwyczajała;)

Dzierzba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja paczka z Gemini doszła już :O :)

mysza0406 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla z tymi ojcami jest coś na rzeczy. Jak mój do domu wraca zaczyna coś mówić to mała robi kocioł w brzuchu. Wszystko mnie boli! Jak już mam dość to mu każę rękę trzymać i jest uziemiony, bo Zuzka się wtedy uspokaja i tylko delikatnie kręci, albo zasypia. Żeby to było raz czy dwa to bym nie powiązała tego, ale to reguła. Rano jest to samo :p Już się zaczyna córeczka Tatusia :)

Magdziulla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja córka też się uspokaja jak mąż przykłada rękę. Na moją nie reaguje jakoś szczególnie. Ale czasami jak dotknie brzucha, a mała zada porządnego kopniaka to ma taką zdziwioną minę z jaką to siłą dziecko wojuje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam taki ból, A teraz czuje każdy jej ruch tam nisko.

U mnie na dotyk ojca kopie, albo dostaje czkawki:P

mysza0406 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia kosztował Was ten bilet nie powiem. Nie lubię takich sytuacji. Akurat mój mąż też jest skrupulatny pod tym względem. Co msc siadamy liczymy wydatki i płacimy rachunki. Ale kiedyś jak się przeprowadziłam miałam naście lat i zaczęłam mieszkać sama to bywało różnie i teraz też czasem się martwię, że coś nagle przyjdzie sprzed 10 lat.
    Chociaż z drugiej strony jeśli kredyt hipoteczny mi dali to chyba muszę być czysta;);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Moja paczka z Gemini doszła już :O :)
    Czyli dużo folii bąbelkowej:D przydałoby się przekazać zestresowanym mamuśkom;);)

Macioszczyczka, stardust87 lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    Dzwoń do szpitala. Tam Ci prawdę powiedzą.
    A mieć córkę kaszubkę to nie byle co ;p
    Ja mam męża kaszuba i cała jego rodzina :P
    Pewnie dziadki będą próbować coś po kaszubsku kiedyś do niej mówić :P

Na przeciwko szpitala w Kartuzach kolega ma firmę i kiedyś się tam spotkaliśmy po godzinach - jakoś listopad 2015, ciemno na dworzu, a na porodówce okna otwarte i niezłe echo tam idzie, nie mogliśmy się skupić na rozmowie :D

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla
    Masz rację -nawet o tym nie pomyślałam. Przeciez tez nam dali kredyt hipoteczny - i wtedy te sprawy nie widziały? ?tok przedawnienia był przerywany sprawami sadowymi co kilka lat. ..
    Najważniejsze że zamknięte :D byłam zła za te 1200 zł :D do dziś wytykam to :) i te żarty kiedy do skrzynki zaglądamy :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja też mam taki ból, A teraz czuje każdy jej ruch tam nisko.

U mnie na dotyk ojca kopie, albo dostaje czkawki:P

Ojcowstręt ma ? Może chociaż jedna tatusiowa nie będzie :)

mmargol a wiesz coś więcej o ich porodówce?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobie wieczorem ala napiszę jak po wizycie. Kuba wazy 3300 rodzic już mogę, rozwarcie ma 2 cm, szyjka skrocila do 1.5 cm. Gbs ujemne. Wczorajszym plamieniem kazał się nie przejmować mówił że to od tego że szyjka się otwiera no i że czop odchodzi. Jak by blizna zaczęła się rozchodzic to bym nie plamienia dostała A krwotoku a jednorazowe plamienie to przez szyjke. Ale również pochwalił moje opanowanie zwłaszcza po tym co przeszlam. Dostałam zielone światło od soboty odstawiam wszystkie magnez i nospy

Macioszczyczka, mysza0406, Dzierzba, mmargol, kamciaelcia, Magdziulla, haneczka, żabka04, Pysiaczek89, martta, marta258, Sabina, bisacz, violett lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem właśnie czy to forma przywitania tatusia, czy odgonienia go:P

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej większa radość na tatusia :D
    Tego nie unikniecie :D córeczki są tatusiowe!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do bóli to ja już pisałam, ostatnio mam wyłącznie pod prawymi żebrami, taka wypierającą do góry kulkę :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Nadrobie wieczorem ala napiszę jak po wizycie. Kuba wazy 3300 rodzic już mogę, rozwarcie ma 2 cm, szyjka skrocila do 1.5 cm. Gbs ujemne. Wczorajszym plamieniem kazał się nie przejmować mówił że to od tego że szyjka się otwiera no i że czop odchodzi. Jak by blizna zaczęła się rozchodzic to bym nie plamienia dostała A krwotoku a jednorazowe plamienie to przez szyjke. Ale również pochwalił moje opanowanie zwłaszcza po tym co przeszlam. Dostałam zielone światło od soboty odstawiam wszystkie magnez i nospy

Duży chłopak :):)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol
    To raczej główka :D

U mnie ta kulka w okolicach pępka -raz bardziej na prawo, raz nad
    Wtedy głaszcze po główce

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1945 1946 1947 1948 1949 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ