WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:a kupowala ktoras z was ta wode do psikania na twarz do proodu czy cos takiego? bo osttanio gdzies czytalam i sie zastaanawialam jak to sie fachowo nazywa i gdzie to kupic mozna
ja się zastanawiałam, ale doszłam do wniosku że znając siebie na pewnego tego nie użyje i zrezygnowałam. Spakowałam jak polecano balsam do ust, ale też mam wątpliwość czy będzie czas na smarowanie podczas porodu i czy będę miała do tego głowę -
nick nieaktualny
-
Dzierzba
Szok był bo nic przez 10 lat nie trafiło do męża a na zakończenie przyszło zawiadomienie o zajęciu pensji Haha -to już znaleźli. ..
To sprawa sprzed roku
Inna-15 lat temu mąż pracował U kuzyna i ten składek pracownikom nie ociagal. Ale niedawno ciagali męża po komisariatach jako poszkodowanego /świadka. ..
A ja myślałam że sprawy dluznicze się przedawniaja
Bilet do wojska (mąż wtedy zdecydował się na wyjazd z domu rodzinnego do jednostki oddalonej o 600km) nieźle kosztował -
sarcia123 wrote:a kupowala ktoras z was ta wode do psikania na twarz do proodu czy cos takiego? bo osttanio gdzies czytalam i sie zastaanawialam jak to sie fachowo nazywa i gdzie to kupic mozna
Zdarzało mi sie korzystać bo daje orzeźwienie. -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox mogę postarać się Wam pomóc z karmieniem piersią w miarę moich możliwości jesli będziesz chciała (co nieco wiem, nie chcę tu na forum ogólnym wyciągac skąd i co i jak, napiszę Ci prywatnie).
Podczytuję Was, bo sama mam termin na 3 października, byłam na liście październikówek ale za mało się udzielałam i mne usunęły.
Także jeśli masz chęć to pisz śmiało
P.S. Przepraszam za najście na Wasze forum. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia- mój mąż chyba nigdy rachunku w terminie nie zapłacił. Dobrze, że większości ja pilnuję. Kiedyś przemyślał sprawę i mówi: Dlaczego ja zawsze mam rachunek za kom większy niż na umowie? Może dlatego, że zawsze mam doliczoną karę za brak zapłaty w terminie? Zatkało mnie
-
mysza0406 wrote:Sophia, a masz 100% pewności , że mają ZZO chyba czas tam zadzwonić. Co prawdą na Zaspie mam lekarza i rozmawiałam z nim o szpitalach. Powiedział, że gdyby nie ufał szpitalowi na Zaspie to by tam nie pracował. Jego żona też teraz tam rodziła. O tych Kartuzach myślałam jak o wyjściu awaryjnym, bo ponoć warunki mają super po remoncie. Mój mąż się śmieje, że tam mnie nie zawiezie bo 100% Kaszubką Zuza będzie
Magdziulla zaproszenie przyjęte
A mieć córkę kaszubkę to nie byle co ;p -
Mysza
Ja go poznałam 7 lat temui tez wiele rzeczy uczyłam I tlumaczylam hihi
np czym jest karta kredytowaniech mu teraz ktoś coś takiego zaproponuje
reakcja anty gwarantowana
Ale finanse prowadzę tylko ja -właśnie żeby wszystko było pozamykane i dopilnowane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyspokojnie nie przejmuj sie naprawde , bo okaze sie ze to wcale nie ma zadnego zwiazku z toba tylko znow szukaja glupich, moj tesciu rok temu mial taki przypadek wlasnie to o malo w portki ze stresu nie narobil i sie jesczze nie przyznal ze list dostal, wiec na ostatnia chwile pisalam mu papiery i powiedzialam zeby wiecej sie nie wyglupial.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba jak dasz radę zrób sobie jakąś przyjemność i poleż trochę. Przy takich nerwach zawsze coś zaczyna się dziać u mnie...
Magdziulla- może i się dobija :)Te nasze dzieciaczki delikatne dla nas nie są. Jak na tym SORze powiedzieli, że Mała ma tak główkę że wszystko mnie boli w środku to się przeraziłam, że tak już będzie do konca, ale się przesunęła uff