WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po szpitalnym prysznicu, ale mnie bolee brzucha łapały, dobrze, że od ciepłej wody przeszło
Rozmawiałam ze swoją ginką, we wtorek mamy negocjować termin ccordynator chce ciąć 38+, a moja lekarka 39+. Ale w szpitalu muszę się zdać na ordynatora. Negocjacje będą dotyczyły tego, kto będzie robił cc
-
nick nieaktualnyA ja Was dopiero nadrobilam, dzis mialam troszke zalatany dzien, z mezem na miescie zalatwialismy troche spraw.
Gratuluje udanych wizyt
A ja dzis troche panikuje, bo zalozylam na iasto dzinsy na gumce i jak jezdzilismy autem to mi sie troche wpijaly pod brzuchem. No ok, widocznie znowu sie poszerzylam...
Ale zaczelam sobie wkrecac, ze jak maly ma tak nisko glowke to moze go ten ucisk spodni uwierq i balam sie czy nic mu sie nie stanie.
Ehh i teraz sie martwie, rusza sie, ale nie jakos szalenie, no ale 10 na godzine ruchow jest.
O wlasnie kopnal
Chyba potrzebuje uspokojenia, bo sobie wkrecam, nie? -
nick nieaktualnyTak Violet wkręcasz sobie
Spakowałam wstępnie torbę do szpitala dla siebie, osobno dla Leosia i naszykowałam ciuszki na wyjście. Zostało mi dokupić parę pierdułek, zostało spokojnie czekać.
Angela przybijam zdrówko kakaukiem
Dobrej nocy dziewczynyviolett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie wiem, ze czlowiek takiego ptasiego mozdzku dostaje w tej ciazy
Ale o tych pasach ktg tez myslalam Agatia, ze przeciez uciskaja.
Dobra musze wyluzowac
Co do zyczen odnosnie porodu, to ja sobie to jakos wyobrazam w nocy, odejscie wod lub wlasnie skurcze. Lece do wc, budze meza, on robi kanapki, a ja biore prysznic
Jemy, zabieramy torbe, skurcze sa juz mocniejsze i czestsze, jedziemy na IP, a tam juz co najmniej 5 cm rozwarcia
Do 12 sie mecze, a potem parcie i maly z nami
I dostaje cos do jedzenia
W ogole to nie do pomyslenia rodzic na glodzie. Skad brac sile?
A jeszcze ostatnio przy mojej kolce nerkowejmialam w szpitalu takie przemyslenia.
Bolalo mnie strasznie, prawie odlecialam, bo za dlugo zwlekalam ze szpitalem, zeby nie robic cyrkow, glupia ja.
Jak juz dojechalismy czulam, ze mogeteraz wszystko, mogalbym zaczac rodzic jak i tak mnie boli.
Po zadzialaniu kroplowki, kiedy sie odprezylam i bol minal calkowicie mnie zlapalo oslabienie, przygnebienie i nie mialam sil na nic.
Pomyslalam sobie, ze przy porodzie bol jest jednak bardzo potrzebny imotywuje do dzialania,chce sie cos zrobic, a nie biernie lezec jak po lekarstwie.
Ale to takieprzemyslenia na sucho, zovaczymy co powiem po porodzie
-
nick nieaktualnyPochwalę sie, że kupiłam łóżko!
koniec spania na narożniku:) cieszę się jak głupia:)
I ja też jestem z września, raczej w sierpniu nid urodzę. Chociaż...jutro mam wizytę zobaczymy co tam się dzieje.
Ajrin próbowałam masażu ze słabym skutkiem - wniosek nr 1 - muszę obciąć paznokcie. Przy okazji spojrzałam lusterkiem w oko saurona (ale mnie tym Dzierzba rozbawiłaś) i wyglądam tam inaczej.
Violet wkręcasz jak cholera, gdzie by ciasne gacie dziecku miały zaszkodzića co do bólu przy porodzie położne zawsze powtarzają, że ten ból to - informacja - pewnie w trakcie powiem, żeby sobie tę informację wsadziły...
Bisacz ja też dziś na kolację kakao:)violett, stardust87, mysza0406, AniołkowaMama84 lubią tę wiadomość
-
Witam się i właściwie zaraz lecę spać
Malo tu bywam, częściej fb ale dużo czasu spędzam na budowie gdzie tylko fb mam. Czy oprócz Little Red Fox któraś jeszcze urodziła? Pytam bo na forum wrześniowe oszołomy przyszlo dziś na świat wrześniowe maleństwo pozatym 3/4 w szpitalu ze skurczami :-o
-
haneczka wrote:No to faktycznie jeszcze trochę, ale właściwie, gdzie się podziały wszystkie Panny z późnymi terminami? Mi się wydaje, że tylko my dwie jesteśmy z końca, a wszystkie się będą zaraz rozpakowywać. Zostawiły nas
-
Magdziulla pierwszy raz tez mi marnie poszło i do tego nieprzyjemne teraz jest ok juz 4 raz byl znosny. Co do wyglądu to dla mnie masakra też jakoś brudni ciemno tam do tego pomarszczone i obrzmiale jakoś...
-
nick nieaktualnyViolet
Nie martw sie jak trafisz na porodowke z bolami to rano ci jesc tez nikt nie da, bo w razie jak bys nagle na cc miala isc to jelita powinny byc oproznione, mi tez nic nie dali jesc i prawie 1,5 dnia bylam bez zarciaw tym boku nikt o zarciu nie mysli
P.sca mnie boli glowa inchce mi sie rzygac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI znowu bezsenna noc
Nalatałam się dzisiaj jak głupia, jutro muszę sfolgować
Koleżanka urodziła wczoraj synka 4400 g i 60 cm, jest największy na oddziale
Ja tak myślę, że czas w końcu spakować torbę, tak dla własnego spokoju, może jak będę już całkowicie gotowa, to spać będę mogła w końcu -
A mi się udało do tej pory pospac
witam się
Mamy ruszył się kilka razy ale jest leniwy.
Snily mi się takie gupoty że szok.
Może dziś przyjdzie moja paczka ze smyka na którą czekam już tydzyen
Dziewczyny z terminem na 29.09 to super data - moje urodziny-)
stardust87 lubi tę wiadomość