WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pirelka to super wieści i dobrze jak poszło w brzuch z innych części bedzie latwiej po.
Agatia zazdroszcze poznania daty
Spohia ja ponoć bylam mega spokojnym dzieckiem i moj M tez licze ze nasze malenstwo w rodzi sie w nas
Mysza jakie woreczki do pakowania bo ja szukam wlasnie czegoś aby miec porzadek w torbie małego.
Sabina jeszcze troche dasz rade i tak jestescie mega dzielne w tych szpitalach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 11:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina
trzymaj sie tam w tym szpitalu jeszcze troche i bedzie dobrze , bedziecie z malenstwem w domu k zapomnisz o tych przygodach z ciazy
Ale wy wszysykis jestescie niecierpliwe kazda tylko mysli o donoszonej ciazy i chce rodzic , a ja wam powiadam ze tak szybko to nie bedzieniemyslcie sobie ze po 37 sie rozpakujecie a my dalej sloniowym krokiem bedziemy szly
na pocieszenie ja 1 corke urodzolam w 41 tc
p.s to tak pol zartem pol serio oczywiscieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 11:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPirelka, aż jestem ciekawa Twojego porodu, myślę, że wszystko się pięknie układa i na pewno będziesz miała dobrą opiekę jako bliźniaczkowa mama:)
Rejestrowałyście się na stronie Hippa? ja wczoraj dostałam od nich paczkę - jakaś książeczka, chusteczki i no właśnie taka naklejka na przyssawki do samochodu. I rejestrując się trzeba było wpisać imię dziecka - ja wpisałam pełne Karina(nie wiedziałam do czego to służy), a nie zdrobnienie i mam Napis Jedzie z Nami Karina. Więc jakbyście się rejestrowały to pamiętajcie, żeby wpisać tak jak chcecie żeby było.pirelka, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Pirelka, aż jestem ciekawa Twojego porodu, myślę, że wszystko się pięknie układa i na pewno będziesz miała dobrą opiekę jako bliźniaczkowa mama:)
wyjątkiem w szpitalu nie będe, więc opieka pewnie standard
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Sabina
trzymaj sie tam w tym szpitalu jeszcze troche i bedzie dobrze , bedziecie z malenstwem w domu k zapomnisz o tych przygodach z ciazy
Ale wy wszysykis jestescie niecierpliwe kazda tylko mysli o donoszonej ciazy i chce rodzic , a ja wam powiadam ze tak szybko to nie bedzieniemyslcie sobie ze po 37 sie rozpakujecie a my dalej sloniowym krokiem bedziemy szly
na pocieszenie ja 1 corke urodzolam w 41 tc
p.s to tak pol zartem pol serio oczywisciei js się zwyczajnie martwię
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Czesc dziewczyny
Zaraz Was nadrobie. Dziś mam kryzys szpitalny. Wydaje mi że to wszystko nie ma sensu, nagle zrobiłam się zmęczona tym szpitalem, brakiem informacji, fatalnymi warunkami sanitarnymi. Nie to, ze czuję ze się jakoś poświęcam, bo nie tak. Tylko jakoś gorszy dzień mam.
W dodatku w tym szpitalu nadal liczą ze jestem w 34tc. Powoli moja ciąża staje się słoniowa jak nic -
nick nieaktualnyTo prawda ze szpitale to nic przyjemnego
ja bylam 2xpo 4 dni w ciagu tej ciazy i myslalam ze tam nie wytrzymam a co dopiero jak wy lezycie tydzien i wiecej ! Ale najwaznoejsze ze jestescie dzielne :*
W efekcie rzeczy wyjelam folet z kurczaka na obiad bo jak nie zjem raz dziennie czegos ekstra miesnego to inaczej dostaje nerwow i wilczego glodu, szok ! -
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Pirelko super, że dziewczynki się tak ładnie przygotowują do sn
Dzierzba nie daj się tam bólom, niech Ci oka Saurona nie rozrywaOko saurona ma być zmrużone jak u kota leżącego plackiem na słońcu. No!
mysza0406, Sabina, bisacz, stardust87, Macioszczyczka, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha Sarcia, no to fakt, ze kazda z nas odlicza zakonczony 37 tc i chce rodzic
Jakby nie bylo mamy dosc
I Ty pewnie tez tak bedziesz, ale pamietaj, ze my chwile dluzej sie turlamy, wiec tyche emocji moze i stad wiecej.
Ale sie nie martw, nie znikniemy stad, jak juz malenstwa beda z nami na swiecie, to skarbnica wiedzy