WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzjadłam melona z kotem na spółkę (mój kot uwielbia melona, nie da się odpędzić jak jem;)) i mam dyskotekę w brzuchu:)
Dziewczyny, które piją przed donoszoną napar z liści malin chciałam zapytać czy to za zgodą lekarza? Bo mnie bardzo uczulali, że bezwzględnie po 37tc bo może wywołać skurcze. -
nick nieaktualnybisacz wrote:Pirelka nasze pojedyncze się teraz mocno rozpychają więc nie ma co się dziwić Twojej 4-kilogramowej dwójeczce
ale fakt faktem, ma się kto rozpychać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 13:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się
byłam dzisiaj zawieźć siuśki, jeszcze wyniki po 15 odbiorę. Ciekawa jestem czy będą ok, bo jakiś dziwny kolor miały, a nie jadłam nic dziwnego wczoraj
DZisiaj wizyta, nie mogę się doczekać, ale stresik też jest.
Agatia Liwcia będzie miała śliczną datę urodzinteraz możesz odliczać dni
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej ja planowalam od 37 tygodnia ale ponieważ dzis zakupilam a najefektywniej jest jak sie pije przez kilka tygodni to chyba zaczne juz dzis popijać herbatke z lisci malin.
agatia lubi tę wiadomość
-
Magdziulla wrote:zjadłam melona z kotem na spółkę (mój kot uwielbia melona, nie da się odpędzić jak jem;)) i mam dyskotekę w brzuchu:)
Dziewczyny, które piją przed donoszoną napar z liści malin chciałam zapytać czy to za zgodą lekarza? Bo mnie bardzo uczulali, że bezwzględnie po 37tc bo może wywołać skurcze.bez kitu ta ciąża to rozum odbiera...
Magdziulla, mmargol, Sabina, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Mysza, ja chyba jednak poczekam już niewiele zostało. Ja lubię w zasadzie tylko zieloną herbatę, więc może mi podpasuje. Mój plan to masaż już od teraz, od 37tc herbatka, wiesołek, a Mysza słyszałaś o braniu - Witamina C/Feminella Vagi C dopochwowo (Uszczelnia śluzówkę pochwy, zapobiega mikrourazom podczas porodu.) ?
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Dzięki laski za dobre słowa, oczywiście we wtorek będę Was prosiła o kciuki
Angela zatem moja Liwia na pewno będzie super dziewczyna, bo jak widać te urodzone 16.08 są superCiocia już nogami przybiera
A kciuki będą to oczywiste! Czyli wychodzi że będzie Liwia drugim wrześniowym naszym dzieciątkiem. No chyba że ktoś szybciej zrobi "PYK"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Wszystko się zgadza
Ciocia już nogami przybiera
A kciuki będą to oczywiste! Czyli wychodzi że będzie Liwia drugim wrześniowym naszym dzieciątkiem. No chyba że ktoś szybciej zrobi "PYK"
brzuszkowe dzieci lubią takie mało sprzyjające sytuacje na wyjście
. Chyba, że nasze wrześniowe będą zdyscyplinowane, ale to ocenimy po week.
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysza korekta od 37tc można herbatę, nie mam info, że od skończonego tylko, żeby poniżej nie. Jak to interpretować nie wiem. Ja zacznę od rozpoczętego 37tc, żeby dłużej podziałało.
Nie wiem co z wiesiołkiem, bo doczytałam, że nie jest wskazany przy chorobach tarczycy, a jak na złość wczoraj miałam ostatnią wizytę u endo przed porodem.
Ciekawe czy to podziała, ale myślę, że jak trochę to wszystko postosuję, przez jakiś czas to będzie jakiś efekt. Położne mówiły, że wg nich jest różnica. Tylko trzeba być sumiennym. -
A my jutro z rana jedziemy na ryby M korzysta póki dzieciatka nie ma
a ja mam nadzieje, ze nie zapragnie wyjść w terenie