WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja za to marzę żeby zacząć jakoś rano, najlepiej ok 8 żeby Hubert już nie spal i bez problemu możnaby go zostawić z babcią i mąż mógłby mnie zawieźć. Bo jak zacznie się w nocy to niestety mąż bedZoe musiał w domu siedzieć. A jeśli koncert życzeń się sprawdza to chciałabym jeszcze żeby to był piątek i żeby zaczęło się tak jak ostatnio od odejścia wód żebym nie musiała się zastanawiać czy to już TE skurcze. I żebym rozwarcie robiło się dopiero po 10 rano żeby minęło 12h od ostatniego zastrzyku z Clexanu i żebym mogła dzięki temu ZZO dostać
ot tak, kilka życzeń. Wcale nie jestem wymagająca
-
nick nieaktualny
-
ja mam dzisiaj strasznie słąby dzień- mogłabym ciągle spać, nie wiem może to przez pogodę. Agatia- ale fajnie Liwia już tuż tuż
Ja we wtorek jadę ustalać termin cc- mam nadzieję, że przez weekend nie zrobie niespodziewanego pyk bo na długi weekend mój lekarz wyjeżdża
Zmuszam się do ostatniego prania- szwagierka przyniosła mi 2 siaty ciuszkó 56 i 62 - szkoda, że tak późno bo całą wyprawkę już kupiłam i zbankrutowałam, ale jak dają to tylko się cieszyć -
stardust87 wrote:. I żebym rozwarcie robiło się dopiero po 10 rano żeby minęło 12h od ostatniego zastrzyku z Clexanu i żebym mogła dzięki temu ZZO dostać
ot tak, kilka życzeń. Wcale nie jestem wymagająca
Bierzesz heparynę. Nie można po niej zzo?
Po porodzie tez bedziesz brała? Co jeszcze bierzesz i na co?
Ps. A mi sie humor poprawił.
Tak jak przyszedł wczoraj kiepski, tak teraz nagleWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 14:27
-
ten czop może odchodzić na "raty"? Bo po srodowym badaniu lekarz powiedział, że mogę plamić (badanie było b bolesne i głębokie- do główki się dostał (!)) i rzeczywiście trochę plamiłam, ale nie krwią tylko takim czymś brunatno-brazowym. Teraz odchodzi taki śluz brunatny i zastanawiam się czy to nie ten czop.
I jeszcze pytanie- jak ten czop odejdzie to akcja jakoś szybko się zaczyna czy niekoniecznie? -
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:ten czop może odchodzić na "raty"? Bo po srodowym badaniu lekarz powiedział, że mogę plamić (badanie było b bolesne i głębokie- do główki się dostał (!)) i rzeczywiście trochę plamiłam, ale nie krwią tylko takim czymś brunatno-brazowym. Teraz odchodzi taki śluz brunatny i zastanawiam się czy to nie ten czop.
I jeszcze pytanie- jak ten czop odejdzie to akcja jakoś szybko się zaczyna czy niekoniecznie?claudiuszek lubi tę wiadomość
-
claudiuszek wrote:ten czop może odchodzić na "raty"? Bo po srodowym badaniu lekarz powiedział, że mogę plamić (badanie było b bolesne i głębokie- do główki się dostał (!)) i rzeczywiście trochę plamiłam, ale nie krwią tylko takim czymś brunatno-brazowym. Teraz odchodzi taki śluz brunatny i zastanawiam się czy to nie ten czop.
I jeszcze pytanie- jak ten czop odejdzie to akcja jakoś szybko się zaczyna czy niekoniecznie?claudiuszek lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:Bierzesz heparynę. Nie można po niej zzo?
Po porodzie tez bedziesz brała? Co jeszcze bierzesz i na co?
Ps. A mi sie humor poprawił.
Tak jak przyszedł wczoraj kiepski, tak teraz nagle
Się orientuję to od zastrzzyku musi minąć właśnie przynajmniej 12h żeby zrobili ZZO bo wcześniej jest zagrożenie krwotoku do kanału rdzeniowego i poważnych trwałych komplikacji. To chyba gdzieś w ulotce jest napisane Ale ja jeszcze dopytam dokładnie moją gin na następnej wizycie bo bardzo chciałabym ZZO do sn no a jeśli będzie konieczne cc to obawiam się w takim wypadku że będą musieli je pod narkozą zrobić a tego bym nie chciała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Biorę od ok 7 tyg ciąży i będę jeszcze brAla przez cały połóg. Oprócz tego biorę tylko Acard. Ogólnie to z powodu wysokiego hematokrytu i dwóch poronien spowodowanych prawdopodobnie mikrozakrzepami. Z tego co
Się orientuję to od zastrzzyku musi minąć właśnie przynajmniej 12h żeby zrobili ZZO bo wcześniej jest zagrożenie krwotoku do kanału rdzeniowego i poważnych trwałych komplikacji. To chyba gdzieś w ulotce jest napisane Ale ja jeszcze dopytam dokładnie moją gin na następnej wizycie bo bardzo chciałabym ZZO do sn no a jeśli będzie konieczne cc to obawiam się w takim wypadku że będą musieli je pod narkozą zrobić a tego bym nie chciała
Bede dopytywać gina na kolejnej wizycie jak on to widzi u mnie.
Nie wiedziałam z tym znieczuleniem. -
nick nieaktualny
-
czyli z czopem nie panikuję, po weekendzie niech już się dzieje co chce, byleby mąż na czas dojechał
CHyba, że jakaś pani motornicza okaże się położną...
to pobranie gbsa to tak jak dziewczyny piszą takie smyranie-nic nie boli
Magdziulla lubi tę wiadomość