WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziulla wrote:Dziewczyny czy przy pobraniu próbki na GBSa bardzo gin dłubie czy to raczej powierzchownie? Dziś mam i nie wiem na jak silne wrażenia się szykować.
to zabolało, ale pewnie dlatego, ze mam hemoroida
Magdziulla lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny. Właśnie nie wiem czy będzie brał z drugiego oka saurona, a też mam hemoroidy nawet 2 i trochę mnie to krępuje.
Zobaczymy
Dzięki Mysza!!! Że szukałaś dla mnie! Podczas starań brałam wiesiołka na śluz i nic się nie działo, więc teraz też będę. -
Magdziulla
Jeśli ja dobrze zrozumialam to badanie w kierunku gbs to bakteria ta jest pospolita i rodzi się w układzie pokarmowym. A więc bytuje sobie w jelitkach i odbycie. Jak pojawia się w odbycie to już krótka droga do zakażenia w pochwie. Wiec jak wymaz jest brany tylko z pochwy to w odbycie gbs juz jest. ..jeśli wymaz brany jest z odbytu - prawdopodobnie jest lub będzie gbs w pochwie. ..
Powinno się miziac tu i tu
ja miałam tylko z odbytu - chyba, wnioskuję to bo na drukowanym wyniku jest napisane że wymaz pobrany doodbytniczo -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:
Dzięki Mysza!!! Że szukałaś dla mnie! Podczas starań brałam wiesiołka na śluz i nic się nie działo, więc teraz też będę.
Mój ciążowy mózg się zgrzał tymi tekstami i poszukiwaniami artykułów, ale to akurat mi dobrze zrobiłoPolecam się do usług
Mój lekarz tak przejechał jakby od jednego do drugiego "oka saurona". Nic praktycznie nie poczułam był jak hobbitDzierzba, Macioszczyczka, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, wszystko wokół wskazuje na to, że mam leżeć i nic nie robić najwyraźniej.
Dzisiaj i jutro spodziewam się gości, więc chciałam trochę chałupę uprzątnąć, więc żeby móc odkurzyć zaczęłam zbierać wszystkie zabawki z podłogi. Na to mój syn rozwalał wszystko to co udało mi się posprzątać. Wsadziłam czorta do kojca, to wywalił wszystko ze środka na zewnątrz, wspiął się na stolik edukacyjny i ściągnął mi ze stołu ciuszki i pieluchy, które sobie poukładałam dla Tomka. Wkurzyłam się. Wzięłam huligana do łóżeczka, bo miał iść spać zaraz i próbowałam poukładać coś w szufladzie komody, to mi rozgrzebywał wszystko i po stokroć nie docierało, że tak nie wolno! A na sam koniec walnęłam się w łuk brwiowy o uchyloną szufladę, gdy podnosiłam rzeczy z podłogi.
Efekt jest taki, że syf jak był tak jest, ja będę miała limo, moje dziecko śpi i udaje aniołka a ja jestem wykończona, a efektu ZERO. Grrrrrrrrrrrrrrr
Edit.
I po co mi drugie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 15:33
-
haneczka wrote:Dziewczyny, wszystko wokół wskazuje na to, że mam leżeć i nic nie robić najwyraźniej.
Dzisiaj i jutro spodziewam się gości, więc chciałam trochę chałupę uprzątnąć, więc żeby móc odkurzyć zaczęłam zbierać wszystkie zabawki z podłogi. Na to mój syn rozwalał wszystko to co udało mi się posprzątać. Wsadziłam czorta do kojca, to wywalił wszystko ze środka na zewnątrz, wspiął się na stolik edukacyjny i ściągnął mi ze stołu ciuszki i pieluchy, które sobie poukładałam dla Tomka. Wkurzyłam się. Wzięłam huligana do łóżeczka, bo miał iść spać zaraz i próbowałam poukładać coś w szufladzie komody, to mi rozgrzebywał wszystko i po stokroć nie docierało, że tak nie wolno! A na sam koniec walnęłam się w łuk brwiowy o uchyloną szufladę, gdy podnosiłam rzeczy z podłogi.
Efekt jest taki, że syf jak był tak jest, ja będę miała limo, moje dziecko śpi i udaje aniołka a ja jestem wykończona, a efektu ZERO. Grrrrrrrrrrrrrrr
Edit.
I po co mi drugie?haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina ja planuje kupic ale u nas na szkole rodzenia mowili ze dopiero po 6 tygodniach od sn.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
claudiuszek wrote:u mnie na szkole rodzenia te pasy krytykowali i odradzali, tak samo jak te poduszki poporodoweMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyAnulka u nas też położna sugerowała, że jak siadamy na to koło to działa siła grawitacji i jakby sprzyja to przekrwieniu i obniżaniu się wszystkiego w środku co może skutkować np wypadaniem później. Jednak nie krytykowała aż tak bardzo tych kół i mam je wpisane na liście ze szkoły rodzenia. Ja kupiłam