WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela
Ja odpoczywam
Rano zrobiłam listy na poszczególne pokojei mężowi zlecam wykonanie
Np zmiana pościeli i wyjęcie dużej kołdry (żeby nie musiał już w nocy macac czy jestem przykryta )
Naprawił bujaczek co mi pralka nadpsula
Drapak kota ma nowe miejsce
A ja tylko z listy skreślam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja się zastanawiam co jest grane, że zawsze wieczorem moje dziecię jest takie niespokojne i zasnąć nie może, brzuszek chyba pełen, pieluszka czysta, przytulanie jest i nagle jak się do łóżeczka odkłada - płacz.
Może początki kolki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:nie za wcześnie na kolki? od 18:30 na piersi i nie sposób położyć się spać
Nie ma reguły od kiedy pojawiają się kolki, nie które dzieci mają je po 2 tygodniach nie które po miesiącu.
Może też to być niedojrzałość pokarmowa, nawet dziecko donoszone ma z tym problemy a tym bardziej wcześniak. Masuj mu brzusio może pomoże -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:od kilku dni się ten schemat powtarza, w ciągu dnia jest dobrze, ładnie jemy i śpimy, a wieczorem ok 19:00 się zaczyna, mógłby spać na piersi, jakby się nie najadał, a dwa cycki przy okazji opędzluje...
Właśnie to że się powtarza charakteryzuje kolki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf,
Przeczytalam ostatnio potym jak dostalam od kolezanki opakowanie kropli sab simplex.
Moze sie przyda jesli to kolki... http://tatowymokiem.blogspot.com/2014/08/sab-simplex-kontra-espumisan-bobotic.html?m=1Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2016, 22:24