WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas podobnie, jak u dziewczyn.Sabina wrote:Dziewczyny kupujecie pasy poporodowe?
Pasy odradzają - mięśnie w tym nie pracują, jak powinny.
Lepiej poprosić o ocenę rozstępu mm.brzucha i najzwwyczajniej w świecie zacząć je ĆWICZYĆ.
Kółka poporodowe - kazali uważać - niby łagodzą krocze, ale mięśnie dna miednicy zachowują się niefajnie, więc jakby co, używac ich bardzo, bardzo malutko.
Ogólnie uczulali na wszystko, co tym mięśniom może zaszkodzić - uprzedzając, że czasem jest tak, iż teraz koniec końców dadzą sobie radę... ale w menopauzie to wróci i wtedy już będzie mało zabawnie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Hej nadrobie was wieczorem
Jestesmy po usg,mala wazy 2800g,odruch oddechu prawidłowy (nawet widać gołym okiem na brzuchu jak oddycha ) bardzo dobrze dotleniona i rozwinięta (wszystkie przepływy prawidłowe),łożysko na scianie przedniej III stopien dojrzałości, AFI-5,4 (wg pani gin od usg wody moga mi sie saczyc stad taki wynik),szyjka zamknięta,mala ma główkę 2,5cm przed kanałem,jeszcze do niego nie wtargnęła 
Spytam i tu. No dobra nawet jeżeli to podejrzenie że zaczeły się sączyć i co? I nie wysłała cię do szpitala?! -
Doszły mi dzisiaj staniki do karmienia i jestem baaardzo zadowolona. Są tak wygodne, że od jutra się na nie przerzucam

Jestem tak wkurzona na tą sprzedawczynię z allegro od koszul, że jakbym mogła, to bym jej dziób obiła. Zamówienie złożone i opłacone 1.08. We wtorek, czyli 9.08. kobieta twierdziła, że pomyliła adresy i już wysłała kuriera, by paczkę przesłano do mnie. Do dziś nie było widu, ani słychu, więc piszę znowu maila, od kobiety zero odzewu, dopiero po 18:00 dostałam mail z DPD, że przesyłka została DZIŚ nadana. Normalnie baba sobie robi jaja. Niech no tylko ta paczka mi już dojdzie, to wysmaruję jej odpowiedni komentarz na allegro.
Mój mąż dziś przyniósł mi z pracy info o gryzaku-żyrafie. Słyszałyście o Żyrafce Sophie? Ponoć to kultowy gadżet dla niemowląt i dzieci. Tak to wygląda http://www.coocoo.pl/product-pol-162-Zyrafa-Sophie.html. Niby faktycznie ma dużo walorów edukacyjnych, ale matulu, 100zł za gumową zabawkę? -
nick nieaktualnymy po kąpieli, nakarmieni, choć powoli zbliża się godzina zero, kiedy powoli zaczyna nas denerwować coś bliżej nieokreślonego i są płacze i marudzenia. Udało się Małego przekonać do pozycji do karmienia na leżąco to może mój biedny kręgosłup teraz odpocznie. Póki co kolacja i allegro - szukamy jakieś karuzelki nad łóżko
-
nick nieaktualny
-
Bbeczka ja już wspominalam jakis czas temu ze dwie moje znajome mega polecaly zyrafe. Kilka dziewczyn pisala ze im dzieciaka nie przypadla ale mysle, ze to od dziecka zależy a same nie wiemy jak bedzie ja planuje kupić. Na fb non stop ktoś szuka bo dziecko zgubilo wiec mysle, że faktycznie sporo dzieciaków ja lubi.
-
Bylam z M na najdurniejszym.filmie w tym roku ale chociaz sie posmialismy a tak nie chcialm iść
Sausage party kreskówka dla doroslych
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie. Te wody to wg gina trochę źle zamierzone jest ich więcej, widać to na zdjęciach, ale za 2 tyg znowu usg tym razem u mojej stałej ginki. Mała jest nisko, ale szyjka trzyma się póki co. Jednak mam się nie zdziwić jeśli za 2 tygodnie coś się zacznie. Och chciałabym.
A i gbs miałam z jednej i drugiej dziurki.
kamciaelcia, mmargol, Malutka92, agatia, stardust87, Pysiaczek89, nick nieaktualny, marta258, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiby bez przełomu, ale jakiś dziwny spokój i pozytywne nastawienie po niej mam. No i za 2 tygodnie usg u mojej ulubionej gin, ona świetnie wszystko mierzy (ta sama co u Malutkiej chyba;)) i myślę, że coś mi się rozjaśni co do terminu. Pod palcem gin czuł główkę.kamciaelcia wrote:Magdziulla
Czyli super udana wizyta
-
A ja mogę się pochwalić? Dzisiaj mamy 10 rocznice ślubu i dostałam piękny prezencik

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55866c277f59.jpg
kamciaelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, stardust87, nick nieaktualny, AJrin, nick nieaktualny, Pysiaczek89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mmargol, Skali89, marta258, bbeczka91, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

zaraz mi skóra pęknie!
mam nadzieję, że jeszcze wróci do swojej pierwotnej pozycji...

[