WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Dziewczyny kupujecie pasy poporodowe?
Pasy odradzają - mięśnie w tym nie pracują, jak powinny.
Lepiej poprosić o ocenę rozstępu mm.brzucha i najzwwyczajniej w świecie zacząć je ĆWICZYĆ.
Kółka poporodowe - kazali uważać - niby łagodzą krocze, ale mięśnie dna miednicy zachowują się niefajnie, więc jakby co, używac ich bardzo, bardzo malutko.
Ogólnie uczulali na wszystko, co tym mięśniom może zaszkodzić - uprzedzając, że czasem jest tak, iż teraz koniec końców dadzą sobie radę... ale w menopauzie to wróci i wtedy już będzie mało zabawnie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:Hej nadrobie was wieczorem
Jestesmy po usg,mala wazy 2800g,odruch oddechu prawidłowy (nawet widać gołym okiem na brzuchu jak oddycha ) bardzo dobrze dotleniona i rozwinięta (wszystkie przepływy prawidłowe),łożysko na scianie przedniej III stopien dojrzałości, AFI-5,4 (wg pani gin od usg wody moga mi sie saczyc stad taki wynik),szyjka zamknięta,mala ma główkę 2,5cm przed kanałem,jeszcze do niego nie wtargnęła
Spytam i tu. No dobra nawet jeżeli to podejrzenie że zaczeły się sączyć i co? I nie wysłała cię do szpitala?! -
Doszły mi dzisiaj staniki do karmienia i jestem baaardzo zadowolona. Są tak wygodne, że od jutra się na nie przerzucam
Jestem tak wkurzona na tą sprzedawczynię z allegro od koszul, że jakbym mogła, to bym jej dziób obiła. Zamówienie złożone i opłacone 1.08. We wtorek, czyli 9.08. kobieta twierdziła, że pomyliła adresy i już wysłała kuriera, by paczkę przesłano do mnie. Do dziś nie było widu, ani słychu, więc piszę znowu maila, od kobiety zero odzewu, dopiero po 18:00 dostałam mail z DPD, że przesyłka została DZIŚ nadana. Normalnie baba sobie robi jaja. Niech no tylko ta paczka mi już dojdzie, to wysmaruję jej odpowiedni komentarz na allegro.
Mój mąż dziś przyniósł mi z pracy info o gryzaku-żyrafie. Słyszałyście o Żyrafce Sophie? Ponoć to kultowy gadżet dla niemowląt i dzieci. Tak to wygląda http://www.coocoo.pl/product-pol-162-Zyrafa-Sophie.html. Niby faktycznie ma dużo walorów edukacyjnych, ale matulu, 100zł za gumową zabawkę? -
nick nieaktualnymy po kąpieli, nakarmieni, choć powoli zbliża się godzina zero, kiedy powoli zaczyna nas denerwować coś bliżej nieokreślonego i są płacze i marudzenia. Udało się Małego przekonać do pozycji do karmienia na leżąco to może mój biedny kręgosłup teraz odpocznie. Póki co kolacja i allegro - szukamy jakieś karuzelki nad łóżko
-
nick nieaktualny
-
Bbeczka ja już wspominalam jakis czas temu ze dwie moje znajome mega polecaly zyrafe. Kilka dziewczyn pisala ze im dzieciaka nie przypadla ale mysle, ze to od dziecka zależy a same nie wiemy jak bedzie ja planuje kupić. Na fb non stop ktoś szuka bo dziecko zgubilo wiec mysle, że faktycznie sporo dzieciaków ja lubi.
-
Bylam z M na najdurniejszym.filmie w tym roku ale chociaz sie posmialismy a tak nie chcialm iść
Sausage party kreskówka dla doroslych
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie. Te wody to wg gina trochę źle zamierzone jest ich więcej, widać to na zdjęciach, ale za 2 tyg znowu usg tym razem u mojej stałej ginki. Mała jest nisko, ale szyjka trzyma się póki co. Jednak mam się nie zdziwić jeśli za 2 tygodnie coś się zacznie. Och chciałabym.
A i gbs miałam z jednej i drugiej dziurki.
kamciaelcia, mmargol, Malutka92, agatia, stardust87, Pysiaczek89, bisacz, marta258, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Magdziulla
Czyli super udana wizyta -
A ja mogę się pochwalić? Dzisiaj mamy 10 rocznice ślubu i dostałam piękny prezencik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55866c277f59.jpg
kamciaelcia, sarcia123, Magdziulla, stardust87, Angela89, AJrin, alinka, Pysiaczek89, żabka04, bisacz, mysza0406, mmargol, Skali89, marta258, bbeczka91, Sabina, Macioszczyczka, violett lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny