X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia nawet mnie ogarnął jak przeczytałam. Czyli już jutro? Zazdroszczę że maleństwo już będzie i myślami będę z Tobą !

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia wiesz ze my tu wszystkie jutro bedziemy z Wami :) Mam tylko nadzieje ze dasz rade skrobnąć chociaż dwa słówka jak będziesz juz po ;) Po cc odrazu dostajesz dziecko czy jak to jest?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba
    Wszystkie musimy na siebie uważać
    ale czemu to jest tak że zawsze coś się dzieje jak jestem sama? ??
    I nie tylko tak w ciąży mam. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia trzymam kciuki za jutro :)

A cos Żabka szpitalna nam umilkła... Mam nadzijeje, ze wszytsko u nich dobrze.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Dzierzba
    Wszystkie musimy na siebie uważać
    ale czemu to jest tak że zawsze coś się dzieje jak jestem sama? ??
    I nie tylko tak w ciąży mam. ..
    Może za dużo myślami odpływasz na boki... Nie wiem. Ja jak na razie odpukać nic sobie nie zrobiłam poza spadnięciem ze schodów na początku jakoś.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza jeszcze jutro mogą mnie odesłać na ginekologię ;) ale mam nadzieję, że jednak nie. Już chcę poznać osobiście moją córeczkę.
    Wczoraj był ciężki dzień na oddziale i ja już nie chcę na to wszystko patrzeć.

Anulka synka nie dostałam bo zostal przeniesiony do cieplarki. Z Liwią, jak będzie ok to dadzą mi ją na sali pooperacyjnej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

to trzymamy kciuki , nooo az sama lekki stres poczułam :) bedziemy czekac na wieści :)

agatia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzierzba
    ja sama wiem, ze w tej ciązy to mi mózg odebrało...jak mkozna przechylić niezakręcana butelke pełna wrzątku ????
    juz dotarło do mnie czemu nie rzuciłam od razu tej butelki!!
    ja ją trzymałam przez recznik w lewej rece i lejąc wodę po prawej z opóźnieniem ja puściłam...a tyle czasu myslałam, czemu tak duzo tej wody wylałam na siebie...
    jeszcze tydzień

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaia to 3mamy kciuki jeny to już tak blisko :)

agatia lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi został miesiąc do zobaczenia synka jak to nadal nierealnie dla mnie brzmi....

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy na spacerku z Małym, teraz znowu się coś chmurzy i powolutku włącza wieczorne marudzenie. Miejmy nadzieję że w końcu to minie! Bo miałam szukać termometru i w końcu jakiś zamówić :P

i uff, dziś był ostatni zastrzyk z heparyną w brzuch.

Robotka1, Dzierzba lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny!
    dawno mnie tu nie było, czasem podczytam ostatnią stronę ale nawet nie wiem co i czy pisać;) tutaj macie swój krąg już znanych historii i pewnie sympatii też:)
    ja jak to przy dwójce dzieci mam co robić;) poza tym wakacje, pogoda, siedzimy cały czas poza domem albo w rozjazdach:)

widzę że już mamy pierwsze dziecię - gratulacje! :) i jutro powitamy kolejne <3
    właśnie dla tych chwil najbardziej warto być na forum:) czas kiedy zaczynają się pojawiać te malutkie dzieciaki :)

u nas dobrze, chodzę na ktg co 3 tygodnie od teraz, syn waży 2500g, matka jest bardzo aktywną matką;) no i cóż, rośniemy i żyjemy :)
    buziaki dla wszystkich, zdrówka tym co go potrzebują kciuki dla finiszujących:) m na szarym końcu zostajemy;)

Dzierzba, agatia, stardust87, Anulka01, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze w końcu odzywają się dziewczyny które ten wątek zakładały ;)

Robotka1 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie witam wiczornie z KTG :)
    Chwilkę pogadałam z Polozna i okazuje sie ze za tydzień mam wizytę i gin jeszcze na nastepny tydzień mnie zapisze i pózniej na urlop...:(
    Także jak przenoszę termin to juz ze skierowaniem 5-6 września na wywołanie bedą mnie brać :(
    Wiem ze to odległy czas i wiele sie może wydarzyć, ale polozna powiedziała ze główkę mały ma jeszcze wysoko.... szyjka pewnie wciąż zamknięta i długa... Wiec juz sie nie nastawiam na przedtermin... Chata wysprzątana, bzykać mi sie odechciało wiec nie liczę na pomoc męża w przyspieszeniu :)
    Ach....
    Polozna powiedziała tez ze po twarzy widać ogromne zmęczenie jak u dziewczyn które juz przychodzą na poród....
    A jak sie tu nie męczyć...?

Ale mały daje na tym ktg :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie żabcia!!! Odezwij sie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjjj płasko na tym ktg... Na ostatnim były lepsze doznania wykresowe :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to pora na wieczorny relaksik

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewcczyny, my dzis bylismy j rodziny posiedziec i ogolem dzien zlecial, u mnie juz lepiej.... po moim zly, nastroju i olewaniu meza jest podejrzanie mily ale za wczasu sie nie ciesze, siedsimy i ogladamy samochody vo chcemy kupic jakis wiekszy 7 osobowy bardziej rodzinny jak ma sie dzidzius nie dlugo pojawic, to zeby mi wygodnie bylo z dzieciakami sie przemieszczac :) nasatwiam sie na opla zafire strasznie mi sie podobaja !

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za 2 dni zaczynam 33 tc, a 22.08 mam wizyte na komtrole szyjki, nastepnie 1.09 normalna wizyta a to bedsie 35 tc , matko tak chcialam juz byc na koncowce ciazy a teraz stracha mam na maksa :D

wlasciwie to podobno ladna pogoda ma byc w tym tygodniu takze bezapelacyjnie zaczynam misje pranie, a caly czas zapowiadalam ze zqczne prac po polowie sierpnia i prosze sprawdzilo sie moje gadanie przez przypadek.

za 1,5 tygodnia czeka mnie wyprawienie urodzin corci bo gosci bedziemy miec no i rzecz jasna obiecalam ze im9reze jej wyprawie:)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak często czujecie czkawkę?

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ 1992 1993 1994 1995 1996 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ