X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia nawet mnie ogarnął jak przeczytałam. Czyli już jutro? Zazdroszczę że maleństwo już będzie i myślami będę z Tobą !

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia wiesz ze my tu wszystkie jutro bedziemy z Wami :) Mam tylko nadzieje ze dasz rade skrobnąć chociaż dwa słówka jak będziesz juz po ;) Po cc odrazu dostajesz dziecko czy jak to jest?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba
    Wszystkie musimy na siebie uważać
    ale czemu to jest tak że zawsze coś się dzieje jak jestem sama? ??
    I nie tylko tak w ciąży mam. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia trzymam kciuki za jutro :)

A cos Żabka szpitalna nam umilkła... Mam nadzijeje, ze wszytsko u nich dobrze.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Dzierzba
    Wszystkie musimy na siebie uważać
    ale czemu to jest tak że zawsze coś się dzieje jak jestem sama? ??
    I nie tylko tak w ciąży mam. ..
    Może za dużo myślami odpływasz na boki... Nie wiem. Ja jak na razie odpukać nic sobie nie zrobiłam poza spadnięciem ze schodów na początku jakoś.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza jeszcze jutro mogą mnie odesłać na ginekologię ;) ale mam nadzieję, że jednak nie. Już chcę poznać osobiście moją córeczkę.
    Wczoraj był ciężki dzień na oddziale i ja już nie chcę na to wszystko patrzeć.

Anulka synka nie dostałam bo zostal przeniesiony do cieplarki. Z Liwią, jak będzie ok to dadzą mi ją na sali pooperacyjnej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

to trzymamy kciuki , nooo az sama lekki stres poczułam :) bedziemy czekac na wieści :)

agatia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzierzba
    ja sama wiem, ze w tej ciązy to mi mózg odebrało...jak mkozna przechylić niezakręcana butelke pełna wrzątku ????
    juz dotarło do mnie czemu nie rzuciłam od razu tej butelki!!
    ja ją trzymałam przez recznik w lewej rece i lejąc wodę po prawej z opóźnieniem ja puściłam...a tyle czasu myslałam, czemu tak duzo tej wody wylałam na siebie...
    jeszcze tydzień

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaia to 3mamy kciuki jeny to już tak blisko :)

agatia lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi został miesiąc do zobaczenia synka jak to nadal nierealnie dla mnie brzmi....

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy na spacerku z Małym, teraz znowu się coś chmurzy i powolutku włącza wieczorne marudzenie. Miejmy nadzieję że w końcu to minie! Bo miałam szukać termometru i w końcu jakiś zamówić :P

i uff, dziś był ostatni zastrzyk z heparyną w brzuch.

Robotka1, Dzierzba lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny!
    dawno mnie tu nie było, czasem podczytam ostatnią stronę ale nawet nie wiem co i czy pisać;) tutaj macie swój krąg już znanych historii i pewnie sympatii też:)
    ja jak to przy dwójce dzieci mam co robić;) poza tym wakacje, pogoda, siedzimy cały czas poza domem albo w rozjazdach:)

widzę że już mamy pierwsze dziecię - gratulacje! :) i jutro powitamy kolejne <3
    właśnie dla tych chwil najbardziej warto być na forum:) czas kiedy zaczynają się pojawiać te malutkie dzieciaki :)

u nas dobrze, chodzę na ktg co 3 tygodnie od teraz, syn waży 2500g, matka jest bardzo aktywną matką;) no i cóż, rośniemy i żyjemy :)
    buziaki dla wszystkich, zdrówka tym co go potrzebują kciuki dla finiszujących:) m na szarym końcu zostajemy;)

Dzierzba, agatia, stardust87, Anulka01, bisacz lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ze w końcu odzywają się dziewczyny które ten wątek zakładały ;)

Robotka1 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie witam wiczornie z KTG :)
    Chwilkę pogadałam z Polozna i okazuje sie ze za tydzień mam wizytę i gin jeszcze na nastepny tydzień mnie zapisze i pózniej na urlop...:(
    Także jak przenoszę termin to juz ze skierowaniem 5-6 września na wywołanie bedą mnie brać :(
    Wiem ze to odległy czas i wiele sie może wydarzyć, ale polozna powiedziała ze główkę mały ma jeszcze wysoko.... szyjka pewnie wciąż zamknięta i długa... Wiec juz sie nie nastawiam na przedtermin... Chata wysprzątana, bzykać mi sie odechciało wiec nie liczę na pomoc męża w przyspieszeniu :)
    Ach....
    Polozna powiedziała tez ze po twarzy widać ogromne zmęczenie jak u dziewczyn które juz przychodzą na poród....
    A jak sie tu nie męczyć...?

Ale mały daje na tym ktg :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie żabcia!!! Odezwij sie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjjj płasko na tym ktg... Na ostatnim były lepsze doznania wykresowe :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to pora na wieczorny relaksik

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewcczyny, my dzis bylismy j rodziny posiedziec i ogolem dzien zlecial, u mnie juz lepiej.... po moim zly, nastroju i olewaniu meza jest podejrzanie mily ale za wczasu sie nie ciesze, siedsimy i ogladamy samochody vo chcemy kupic jakis wiekszy 7 osobowy bardziej rodzinny jak ma sie dzidzius nie dlugo pojawic, to zeby mi wygodnie bylo z dzieciakami sie przemieszczac :) nasatwiam sie na opla zafire strasznie mi sie podobaja !

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za 2 dni zaczynam 33 tc, a 22.08 mam wizyte na komtrole szyjki, nastepnie 1.09 normalna wizyta a to bedsie 35 tc , matko tak chcialam juz byc na koncowce ciazy a teraz stracha mam na maksa :D

wlasciwie to podobno ladna pogoda ma byc w tym tygodniu takze bezapelacyjnie zaczynam misje pranie, a caly czas zapowiadalam ze zqczne prac po polowie sierpnia i prosze sprawdzilo sie moje gadanie przez przypadek.

za 1,5 tygodnia czeka mnie wyprawienie urodzin corci bo gosci bedziemy miec no i rzecz jasna obiecalam ze im9reze jej wyprawie:)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak często czujecie czkawkę?

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ 1992 1993 1994 1995 1996 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ