WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kamciaelcia wrote:Dzierzba
Wszystkie musimy na siebie uważać
ale czemu to jest tak że zawsze coś się dzieje jak jestem sama? ??
I nie tylko tak w ciąży mam. .. -
Mysza jeszcze jutro mogą mnie odesłać na ginekologię
ale mam nadzieję, że jednak nie. Już chcę poznać osobiście moją córeczkę.
Wczoraj był ciężki dzień na oddziale i ja już nie chcę na to wszystko patrzeć.
Anulka synka nie dostałam bo zostal przeniesiony do cieplarki. Z Liwią, jak będzie ok to dadzą mi ją na sali pooperacyjnej -
nick nieaktualny
-
dzierzba
ja sama wiem, ze w tej ciązy to mi mózg odebrało...jak mkozna przechylić niezakręcana butelke pełna wrzątku ????
juz dotarło do mnie czemu nie rzuciłam od razu tej butelki!!
ja ją trzymałam przez recznik w lewej rece i lejąc wodę po prawej z opóźnieniem ja puściłam...a tyle czasu myslałam, czemu tak duzo tej wody wylałam na siebie...
jeszcze tydzień -
Agaia to 3mamy kciuki jeny to już tak blisko
agatia lubi tę wiadomość
-
A mi został miesiąc do zobaczenia synka jak to nadal nierealnie dla mnie brzmi....
-
nick nieaktualnyMy byliśmy na spacerku z Małym, teraz znowu się coś chmurzy i powolutku włącza wieczorne marudzenie. Miejmy nadzieję że w końcu to minie! Bo miałam szukać termometru i w końcu jakiś zamówić
i uff, dziś był ostatni zastrzyk z heparyną w brzuch.Robotka1, Dzierzba lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny!
dawno mnie tu nie było, czasem podczytam ostatnią stronę ale nawet nie wiem co i czy pisaćtutaj macie swój krąg już znanych historii i pewnie sympatii też
ja jak to przy dwójce dzieci mam co robićpoza tym wakacje, pogoda, siedzimy cały czas poza domem albo w rozjazdach:)
widzę że już mamy pierwsze dziecię - gratulacje!i jutro powitamy kolejne
właśnie dla tych chwil najbardziej warto być na forum:) czas kiedy zaczynają się pojawiać te malutkie dzieciaki
u nas dobrze, chodzę na ktg co 3 tygodnie od teraz, syn waży 2500g, matka jest bardzo aktywną matkąno i cóż, rośniemy i żyjemy
buziaki dla wszystkich, zdrówka tym co go potrzebują kciuki dla finiszujących:) m na szarym końcu zostajemy;)Dzierzba, agatia, stardust87, Anulka01, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie witam wiczornie z KTG
Chwilkę pogadałam z Polozna i okazuje sie ze za tydzień mam wizytę i gin jeszcze na nastepny tydzień mnie zapisze i pózniej na urlop...
Także jak przenoszę termin to juz ze skierowaniem 5-6 września na wywołanie bedą mnie brać
Wiem ze to odległy czas i wiele sie może wydarzyć, ale polozna powiedziała ze główkę mały ma jeszcze wysoko.... szyjka pewnie wciąż zamknięta i długa... Wiec juz sie nie nastawiam na przedtermin... Chata wysprzątana, bzykać mi sie odechciało wiec nie liczę na pomoc męża w przyspieszeniu
Ach....
Polozna powiedziała tez ze po twarzy widać ogromne zmęczenie jak u dziewczyn które juz przychodzą na poród....
A jak sie tu nie męczyć...?
Ale mały daje na tym ktg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewcczyny, my dzis bylismy j rodziny posiedziec i ogolem dzien zlecial, u mnie juz lepiej.... po moim zly, nastroju i olewaniu meza jest podejrzanie mily ale za wczasu sie nie ciesze, siedsimy i ogladamy samochody vo chcemy kupic jakis wiekszy 7 osobowy bardziej rodzinny jak ma sie dzidzius nie dlugo pojawic, to zeby mi wygodnie bylo z dzieciakami sie przemieszczac
nasatwiam sie na opla zafire strasznie mi sie podobaja !
-
nick nieaktualnyJa za 2 dni zaczynam 33 tc, a 22.08 mam wizyte na komtrole szyjki, nastepnie 1.09 normalna wizyta a to bedsie 35 tc , matko tak chcialam juz byc na koncowce ciazy a teraz stracha mam na maksa
wlasciwie to podobno ladna pogoda ma byc w tym tygodniu takze bezapelacyjnie zaczynam misje pranie, a caly czas zapowiadalam ze zqczne prac po polowie sierpnia i prosze sprawdzilo sie moje gadanie przez przypadek.
za 1,5 tygodnia czeka mnie wyprawienie urodzin corci bo gosci bedziemy miec no i rzecz jasna obiecalam ze im9reze jej wyprawie:)