WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamcianto zimna woda a gdzie?
-
Oj i brzuch to słabo mam nadzieje ze powierzchniowo bo jesli mocniej to lepiej jedz na IP. Masz cos na oparzenia w domu?
-
nick nieaktualnyKamcia- tylko nie ruszaj i nie przebijaj tych bąbelków. Są też takie plastry Water Jel ratownicy medyczni zachwalają, dobrze mieć przy dzieciach. Dobrze jakby lekarz to obejrzał, żeby ocenił na ile można opatrunek zrobić, żeby zakażenie się broń Boże nie wdało. Nie wiem w praktyce czy w ciąży argosulfan stosują, bo pewnie byłby wskazany
Co do hydroksyzyny. Brać ją można, to jeden z delikatniejszych preparatów uspokajających, ale chyba brałabym tylko doraźnie jak jest potrzeba. Dzieciom też się podaje nawet już malutkim, ale wiadomo wszystko ostrożnie... -
Ja dziś mam mega aktywny dzień, bo jak zwykle jestem sama w domu
Kuchnia wysprzątana na błysk, wyczyściłam szafki(u góry nie wycierałam ich od stycznia
), wymyłam pralkę, więc czekam aż przyjdą koszule i prześcieradła i mogę zacząć Emilkowe pranie.
Małej tak się podoba jak się ruszam, że tylko jak usiądę to mnie kopie, jakby chciała powiedzieć "no bujaj mnie dalej mamo"Więc idę ogarniać dalej, zabieram się za szafki w salonie
-
nick nieaktualnyJak są bąble to raczej II stopień. Głupio- nie głupio ciężko ocenić kochana. Na pewno opatrunek jałowy byłby wskazany i właśnie nie wiem czy nie Argosulfan, żeby się nie zakaziło. Szkoda, że rodzinni dziś nie pracują...Lekarz zobaczyć to musi jeśli masz możliwość to przynajmniej jutro rano rodzinny chociaż nie wiem czy nie pojechałabym...A możesz zadzwonić i zapytać czy jechać do nich z tym?
Wiesz jednak zakażenie w ciąży będzie komplikowało życie i lepiej do niego nie dopuścić, a pęknięty pęcherz to otwarta droga... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny