WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Weekemd sie zaczyna wiec tez licze ze któraś już pyk zrobi
hehe jakie ekscytujące to jest na kogo.trafi.na tego pyk
agatia lubi tę wiadomość
-
Wlasnie Skali pelen kubek herbaty jeszcze mam to zdrówka
Skali89, Ksosia lubią tę wiadomość
-
Dla mnie troche ma gorycz podobna do za dlugo parzonej zielonej ale daje rade i tez bez slodzenia. Co do wiary ja też mocno w nią wierzę
jak i w wiesiołka!
-
Ksosia wrote:Wiesz Kamcia... Nie chodzi o to ze to była tylko ze stanęliśmy za nia w kolejce, a maz nawet cześć nie powiedział... Przy najbliższej okazji ona mu to wyrzyga.
a teraz naprawde może sie dużo dziać w relacji, bo młoda idzie do przedszkola. ach szkoda gadać... Ale zawsze mam wewnętrzne drgawki i cała sie trzęsę gdy ja spotykam. Naprawde nie wiem dlaczego...
Mam to samomnie była mojego tez drażni. Na sam jej widok dostaje spazmów. Na szczęście M oszczędza mi jej widoków i odbiera swoją córę bezpośrednio od niej, żebym sie nie denerwowała. Podobnie zreszta widok mojego byłego mnie wpienia. A ostatnimi czasy to juz wybitnie.
A co do byłej... Dziś w nocy mi sie śniło, ze została nasza sprzątaczka w nowym domujak opowiedziałam to mojemu, to skwitował to jednym zdaniem: "uwierz, nie chciałabyś nawet za darmo!"
Ale sie narobiłam!!!! Miałam wymyć tylko lodówkę a ogarnelam wszystkie szafki w kuchni, z każdej wyciągałam rzeczy, myłam każda po koleiwszystko na kuckach. Dopiero teraz jak usiadłam poczułam znowu Hanule
bo juz sie martwiłam, ze jakaś "nieruchawa" jest....
-
Skali na temat tstusia i dziadkow nie bardzo wiem co napisać... ha ha ha burakowo wyszło na maxa
"Dziadkowie" nawet pół smsa nie wysłali z gratulacjami, no cóż mnie nie lubią to i Liwii widać też nie... taka mentalność. A "tatuś" nie miał czasu odebrać córki ze szpitala, ani wejść ją zobaczyć, bo zwozi rodziców rzeczy z dzialkiha ha ha no sama widzisz, ze ciężko coś napisać, żeby brzydkich słów nie używać
Zatem Liwcia będzie nosiła moje nazwisko, a ojcostwo niech sobie tatuś sadownie ustala. Też potrafię być burakiem
Marta ja jakoś łaskawie znoszę ccginka mnie wczoraj pochwaliła, że tak pięknie macica obkurczona
ale jak tylko pozwolili wstałam, prosiłam o zdjęcie cewnika, a po przywiezieniu mi Liwki zajmowałam się nią cały czas, przystawiałam w nocy do piersi. 99% sukcesu to rozchodzic wszystko.
No i po pierwszym cc nie miałam zrostow, ale hyacorp podany
A grzeczne dzieci po mamusi ha ha ha haWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 23:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam niedawno badanie i znowu okropnie bolało
impasu doktor powiedziała, ze na pewno czop mi odchodzi... Troszke sie tym zestresowałam... I jest noc i znowu słychac jęki, a w dzień jakby nikt nie rodził, no sorry sa planowane cesarki tylko.
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
violett wrote:Agatia bardzo sie ciesze, ze tak dobrze u Was! Super, ze masz juz dzieciaczki przy sobie i w domu, dziewczyno skad Ty bierzesz tyle energii?
Ale oby tak dalej, Liwka widze grzeczniutka, wiec teraz pewnie sama radoscstara się pomagać, lubi dostawać zadania do wykonania
stesknilam się za nim bardzo bardzo bardzo. A on z tęsknoty też zachowal.się dzisiaj, jak mały mężczyzna, bo chodził za mną i podszczypywal w tyłek i.uda, a potem się przytulał. Rozsmieszyl mnie na maksa
Energiee chyba dajae mi dzieciakibo dla nich wiem, że zrobię wszystko
Jedyne na co narzekam to moje rozkrwawione sutki, drugi też już niestety krwawinie bardzo umiem ogarnąć te kapturki, z synkiem też mi się nie udało tego okiełznać
może ktoś mi nakreśli, jak to działa
Czy Foxik sier odzywala?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 23:07
Pysiaczek89, violett, mmargol, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emilka waży już 2958g. Rychłego porodu nic nie zapowiada, bo głowa wysoko, szyjka długa, twarda i zamknięta. Więc przeczucia mnie nie myliły i mam jeszcze trochę czasu żeby nacieszyć się wyłącznie swoim towarzystwem
AJrin, Pysiaczek89, agatia, mmargol, żabka04, kamciaelcia, martta, Angela89, stardust87, Anulka01, bisacz, Magdziulla, LewandowskaAnna, mysza0406, mk83, violett, marta258 lubią tę wiadomość
-
Bbeczka super wieści masz jeszcze czas dla siebie
Agatia durne to twoje chlopisko kurde sorry ale.wlasnego dziecka nie odebrac i to malutkiego dopiero narodzonego. Dzielna jesteś a nawet jesli nie to nikomu takiego chłopa nie życzę niech se idzie w pizdu.
A co do nazwiska i ojcostwa to nie wiem jak pozniej z alimentami abyś nie miala problemu, noe znam sie na tym kompletnie.