X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali księżyc intensywnie świeci w okno, więc liczę, że będą kolejne "PYK" :-D

• AJrin Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weekemd sie zaczyna wiec tez licze ze któraś już pyk zrobi :) hehe jakie ekscytujące to jest na kogo.trafi.na tego pyk :)

agatia lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i ja juz w łóżku
    Wcześniej bo normalnie padam :)
    Dziś nie nastawiam budzika !ciekawe zatem jak wcześnie jutro wstanę
    Dobrej nocy dziewczyny
    A może dziś pełnia zadziała?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może któraś pyknie:) a jak tatuś się miewa Agatia ? Jeżeli nie chcesz to nie odp :)

No nic zabieram się za picie herbaty

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, super że już jesteście w domku i dobrze się czujesz po cc :) To daje nam nadzieję że u nas też tak będzie i też będziemy mieć grzeczne dzieci jak Liwcia :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Skali pelen kubek herbaty jeszcze mam to zdrówka ;)

Skali89, Ksosia lubią tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówko :)
    Nie taka zła ta herbata,nie slodzilam a nic, zrobiłam z 2 łyżeczek no i mocno wierzę że dzięki niej moja macica będzie elastyczna :) bo najważniejsze to mocno wierzyć :)

AJrin lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie troche ma gorycz podobna do za dlugo parzonej zielonej ale daje rade i tez bez slodzenia. Co do wiary ja też mocno w nią wierzę ;) jak i w wiesiołka!

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• LewandowskaAnna Przyjaciółka

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Wiesz Kamcia... Nie chodzi o to ze to była tylko ze stanęliśmy za nia w kolejce, a maz nawet cześć nie powiedział... Przy najbliższej okazji ona mu to wyrzyga.

a teraz naprawde może sie dużo dziać w relacji, bo młoda idzie do przedszkola. ach szkoda gadać... Ale zawsze mam wewnętrzne drgawki i cała sie trzęsę gdy ja spotykam. Naprawde nie wiem dlaczego...:(

Mam to samo :/ mnie była mojego tez drażni. Na sam jej widok dostaje spazmów. Na szczęście M oszczędza mi jej widoków i odbiera swoją córę bezpośrednio od niej, żebym sie nie denerwowała. Podobnie zreszta widok mojego byłego mnie wpienia. A ostatnimi czasy to juz wybitnie.
    A co do byłej... Dziś w nocy mi sie śniło, ze została nasza sprzątaczka w nowym domu :) jak opowiedziałam to mojemu, to skwitował to jednym zdaniem: "uwierz, nie chciałabyś nawet za darmo!" ;)

Ale sie narobiłam!!!! Miałam wymyć tylko lodówkę a ogarnelam wszystkie szafki w kuchni, z każdej wyciągałam rzeczy, myłam każda po kolei ;) wszystko na kuckach. Dopiero teraz jak usiadłam poczułam znowu Hanule :) bo juz sie martwiłam, ze jakaś "nieruchawa" jest....

Tosia 29.09.2008
    f2w3skjo58jk93vj.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiesiolka zaczynam jak skończę 37 bo ktoś tu tak pisał . Jedno tylko źle rozegralam że na noc pije to będę chodzić dolać chyba z 10 razy

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali na temat tstusia i dziadkow nie bardzo wiem co napisać... ha ha ha burakowo wyszło na maxa ;)
    "Dziadkowie" nawet pół smsa nie wysłali z gratulacjami, no cóż mnie nie lubią to i Liwii widać też nie... taka mentalność. A "tatuś" nie miał czasu odebrać córki ze szpitala, ani wejść ją zobaczyć, bo zwozi rodziców rzeczy z dzialki :) ha ha ha no sama widzisz, ze ciężko coś napisać, żeby brzydkich słów nie używać :-D
    Zatem Liwcia będzie nosiła moje nazwisko, a ojcostwo niech sobie tatuś sadownie ustala. Też potrafię być burakiem ;)

Marta ja jakoś łaskawie znoszę cc :-D ginka mnie wczoraj pochwaliła, że tak pięknie macica obkurczona :) ale jak tylko pozwolili wstałam, prosiłam o zdjęcie cewnika, a po przywiezieniu mi Liwki zajmowałam się nią cały czas, przystawiałam w nocy do piersi. 99% sukcesu to rozchodzic wszystko.
    No i po pierwszym cc nie miałam zrostow, ale hyacorp podany :)
    A grzeczne dzieci po mamusi ha ha ha ha ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 23:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia silna z Ciebie kobietka :)

My wróciliśmy z urodzin dzieciaków siostry i mam wrażenie, że z obżarstwa pęknie mi brzuch (miałam się nie objeść - głupia ja) a mały wypycha mi bok i czka już chyba z 10 minut.

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia myślałam że po porodzie przejrzy na oczeta swoje no ale widać to trudny typ no ale najważniejsze ze sobie radzisz świetnie sama :)mniej stresu przez to chyba masz :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia bardzo sie ciesze, ze tak dobrze u Was! Super, ze masz juz dzieciaczki przy sobie i w domu, dziewczyno skad Ty bierzesz tyle energii?;)
    Ale oby tak dalej, Liwka widze grzeczniutka, wiec teraz pewnie sama radosc :)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam niedawno badanie i znowu okropnie bolało :( impasu doktor powiedziała, ze na pewno czop mi odchodzi... Troszke sie tym zestresowałam... I jest noc i znowu słychac jęki, a w dzień jakby nikt nie rodził, no sorry sa planowane cesarki tylko.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• agatia Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Agatia bardzo sie ciesze, ze tak dobrze u Was! Super, ze masz juz dzieciaczki przy sobie i w domu, dziewczyno skad Ty bierzesz tyle energii?;)
    Ale oby tak dalej, Liwka widze grzeczniutka, wiec teraz pewnie sama radosc :)
    Liwka grzeczniutka, braciszek też. Przez te prawie 3 tyg bardzo się zmienił, już taki mały facecik :) stara się pomagać, lubi dostawać zadania do wykonania :) stesknilam się za nim bardzo bardzo bardzo. A on z tęsknoty też zachowal.się dzisiaj, jak mały mężczyzna, bo chodził za mną i podszczypywal w tyłek i.uda, a potem się przytulał. Rozsmieszyl mnie na maksa ;)
    Energiee chyba dajae mi dzieciaki :) bo dla nich wiem, że zrobię wszystko :)
    Jedyne na co narzekam to moje rozkrwawione sutki, drugi też już niestety krwawi :/ nie bardzo umiem ogarnąć te kapturki, z synkiem też mi się nie udało tego okiełznać ;) może ktoś mi nakreśli, jak to działa ;)

Czy Foxik sier odzywala?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 23:07

Pysiaczek89, violett, mmargol, mysza0406 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od nas nie dawno poszli goscie, i podejrzewam ze jakas infekcje mam bo tak mnie podbrzusze zaczrlo rypac ze 3 nospe wzięłam i leze...i opryszczka na wardze mi sie zrobila ; (

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam pytanie brala ktoras z was luteine w 33 tc ?bo sie zastanawiam po co mi lekarz ja w sumie przepisal hmmm

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka waży już 2958g. Rychłego porodu nic nie zapowiada, bo głowa wysoko, szyjka długa, twarda i zamknięta. Więc przeczucia mnie nie myliły i mam jeszcze trochę czasu żeby nacieszyć się wyłącznie swoim towarzystwem :)

AJrin, Pysiaczek89, agatia, mmargol, żabka04, kamciaelcia, martta, Angela89, stardust87, Anulka01, bisacz, Magdziulla, LewandowskaAnna, mysza0406, mk83, violett, marta258 lubią tę wiadomość

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bbeczka super wieści masz jeszcze czas dla siebie :)
    Agatia durne to twoje chlopisko kurde sorry ale.wlasnego dziecka nie odebrac i to malutkiego dopiero narodzonego. Dzielna jesteś a nawet jesli nie to nikomu takiego chłopa nie życzę niech se idzie w pizdu.
    A co do nazwiska i ojcostwa to nie wiem jak pozniej z alimentami abyś nie miala problemu, noe znam sie na tym kompletnie.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 2080 2081 2082 2083 2084 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ