WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa bym łóżeczko jeszcze ubrałą teraz, okna umyła i porządki generalne zrobiła i butelki wyparzyła.
ale mam zakaz od męża (nogi mam zaciskać) od mamy ona mi umyje i córki ona chce z babcią ubrać łóżeczko i wyparzyć butelki ......
To ty gotowa.
Żyje twoją cc
Siedzisz mi w głowie kobieto tak się martwie/myślę itp.
Bede myślami z tobąkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMa racje powiedz żeby ci tyłek sprał za te gadanie
Potem to on bedzie sprzątał albo bedzie u ciebie przesiadywał żeby brud nie urósł hihi
oooooooooo to masz okazje na kebaba.
kebab a potem podłogi hihihi
Kusicielka ze mnie nie dobra ja!!!!kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja na mojego M focha strzelilam zdenerwowal mnie. Ostatnie dwa dni moj brzuch wystrzelil w kosmos jest jeszcze większy i wogole juz naprawde jestem ogromna! Mowie do M ze jaki mam wielki brzuch, jak ciezko już, a on no okropny już! Dobra uznalam za zly dobor słów, poszlam sie kąpać jak juz wychodze z wanny M wchodzi do lazienki, wiec sie pytam czego szuka, a on niczego, na co ja dodaje, to co golaska podgladasz a on zlewczo Nie. No to już miarka sie przebrała i mu odburknelam to już na nic milego nie możesz sie wysilić. No i jest mi smutno....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 20:43
-
nick nieaktualnyJa wyciągnęłam męża na deser.
Teraz robię frytki...
Ale jestem bardzo nabuzowana negatywna energia... Jakoś tak z bezsilności chyba... Dokucza mi brzuch. Jest cały czas twardy
Sąsiedzi pytają czemu jeszcze nie rodzę! Do brzucha mówią "no malutki! Wychodź juz", a ja popadam w panike!
Na domiar złego spotkaliśmy w sklepie męża była z która ma dziecko! Fuck, fuck, fuck!!!! -
nick nieaktualnyAjrin... Miewam podobnie.
Szykowałam sie dzis na ten deser... Przez chwile poczułam sie nawet sexy... Po czym wchodzi król i mowi "a nie masz czegoś innego zeby ubrać?" Miałam czarny kombinezon ciazowy... Bardzo go lubię o jest jedna z niewielu rzeczy w które wchodzę i w których dobrze sie czuje....ach te chlopy.... -
Ksosia jeszcze masz 2 tygodnie w najgorszym wypadku wiec może jeszcze potrwać...
A byla olej to byla!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 20:45
-
nick nieaktualnyWiesz Kamcia... Nie chodzi o to ze to była tylko ze stanęliśmy za nia w kolejce, a maz nawet cześć nie powiedział... Przy najbliższej okazji ona mu to wyrzyga.
a teraz naprawde może sie dużo dziać w relacji, bo młoda idzie do przedszkola. ach szkoda gadać... Ale zawsze mam wewnętrzne drgawki i cała sie trzęsę gdy ja spotykam. Naprawde nie wiem dlaczego... -
Ja tez mam kombinezon ciazowy jak.go.zakladam M mowi ze to piżama
Kurde te chłopy ale sa wyjatki znajomy M był zakochany w swojej zonie jak byla w ciazy do dzis powtarza, ze nie ma nic bardziej sexi niz kobieta ciężarna. Jutro M idzie z nim biegac a pozniej razem sie gdzies wybieramy może sie czegoś poduczy
Ale ewidentnie moj M jest antyciezarny -
Poczytałam ciut na kibelku
co pisalyscie, ale bardzo pobieżnie
Wreszcie w domuSynek wrócił z działkix mam moje dzieciaczki przy sobie
Starszy brat mówi na siostrę, że to lalaze sto razy dawał siostrze cześć
i próbował nakarmić bułką
muszę mieć oczy wszędzie, żeby jej krzywdy niechcący nie zrobił.
Po cc czuję się super, wstawiłam rzeczy ze szpitala do pralki, wysterylizowalam dzieciakow butle, naczynia, poukładalam rozmiarami Liwki ubranka i wykąpałam szkraby
No i mam mały sukces, bo Młoda zjadła mleczko z lewej piersi i poszła spać, więc chyba się najadłaśpi już 2h
Prawą do jutra oszczędzam, bo troszkę jeszcse podkrwawia.
Ale super być z dziećmi w domkumk83, Angela89, Ksosia, żabka04, Skali89, Madziuuuula, Malutka92, AJrin, Bratek, LewandowskaAnna, mysza0406, bisacz, violett, Pysiaczek89, mmargol, Anulka01, bbeczka91, Magdziulla, A_n_k_a_80, martta, stardust87, Broszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny