WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmargol mam ubaw z tej mojej dwójeczki
ale muszę mieć oczy dookoła głowy, bo Młody czestuje siostrę bułką, dzisiaj chciał jej dawać jogurt
Co do cc to jak miałam z synkiem, to miałam hybrydy bezbarwne u stóp i nie było problemu. Teraz nie miałam pomalowanych, a i tak pulsoksymetr na pooperscyjnej swirowal i nie działałpielęgniarki liczyły mi puls, bo maszyna pokazywała co chciała
i przez to zamiast o 21 to dopiero o 5 przeszłam na położnictwo.
-
Hejka ja mialam zabieg 10 miesiecy temu to zero lakieru na paznokciach nawet odżywki i zero bizuteri to jest operacja i wiadomo wszystko może sie zdążyć trzeba byc nagusim.
Agatia super starszy brat
Conza pogoda dzis do 15 upal i duchota pozniej deszcz i ponad 12 stopni roznicy w godzine. Ale dobrze jest czym oddychać zle znosze te upały. -
kamciaelcia wrote:Pysiaczek
To kiedy ty do domku?kamciaelcia lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
kamciaelcia wrote:Pysiaczek
Bo ty to jeszcze po terminie urodzisz
Super ze nic się nie dzieje co by cię niepokoilohihi
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia warto było:-)
Teraz zapomnijmy już o kebabach i skupmy się na synkach hihi
Właśnie wypiłam trzecia szklankę kompot mojego z jabłek bo mnie suszy.
Mam puszkę coli w lodówce kiedyś sobie kupiłam pewnie by mnie poratowala ale boję się jej więc kompotem się opije:-)
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi zaraz brzuch eksploduje!!!!!!
Czuję jakby mi skóry brakowało.
Junior się zamulil i chyba śpi:-(
Kamciu wierzę obydwie szybko usunęli i skupili się jutro na jutrzejszym dniu
Pisz tu zdawaj relacje na bieżąco:-)
Trzymamy kciuki i jesteśmy z tobą
Wszystko będzie dobrze mamuśka
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Babki, mi się zaczyna dłużyć już to wszystko. Nie mogę się doczekać nowego członka rodziny. Z drugiej strony chciałabym, żeby mała siedziała w brzuchu jak najdłużej. Tylko te noce nieszczęsne. Biodra mnie bolą okrutnie. Budzę się co chwilkę z bólem jak po ostrym treningu salsy. Czy na te biodra są jakieś sposoby. W pierwszej ciąży jak już wielokrotnie pisałam nie miałam ani pół przykrego objawu. No może poza masażem szyjki przed porodem. Dech zapierało
-
nick nieaktualny