WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU Nas uczulali, żeby do porodu nie przyjeżdżać z pomalowanymi paznokciami, bez znaczenia czy sn czy cc, bo wiadomo, że sn może się przemienić w cc.
Wkurzyłam się, bo pada teraz i zobaczyłam, że w wc przy kominie wentylacyjnym zrobiła się plama:/ tego się obawiałam najbardziej kupując ostatnie piętro. No ale dobrze, że tylko tam. Zgłoszę to do spółdzielni.
Jak Wam idzie ten masaż? Bo ja tego absolutnie nienawidzę. Nie wiem nawet czy robię go poprawnie, bo jakoś się tam na dole pozmieniałam. No ale postanowiłam, że będę robiła, więc robię.
Kamcia fajnie Ci, już tak blisko i wiesz jak. Dużo bym dała za taką wiedzę. A że mąż się stresuje to nie dziwne, mój też zaczyna. -
Was ogarnęła chętka na kebaby a mnie na owsiankę
Az sie sama zdziwiłam, ze można dostac takiej chcicy na cos zdrowego
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi tez sie juz dluzy coraz czesciej ogladam zdjecie mlodego z usg myslac jaki to on będzie
Dzis bylismy u znajomych maja pol.rocznego berbecia no i jego zdjecie usg plus jak si3 urodzil wisi na łóżeczku i wiecie co mega podobny -
Paznokcie i na czczo pamiętałam
zwatpilam z biżuterią. Ale poprzednio chyba ściągnęłam ...długo trwało zanim założyłam znów kolczyki
. I powiem wam po cichu. ...ja jutro musze rano kawę wypić. ..nie dam rady bez niej dotrzeć do szpitala. ..niedobra ja
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy to możliwe ze przed porodem mnie rozkłada....? Kości i mięśnie mnie bolą... Nic poza tym. Nie mam gorączki.. Trochę głowa... Jestem zła, coraz bardziej wściekła....
Nic juz nie rozumiem. Raz doszukuje sie symptomów porodu a po chwili wychodzi cos takiego...
Pasków nie kupowałam bo w sumie uspokoiłam sie waszymi opiniami na temat uplawow... -
nick nieaktualnyJa tez sapie, stekam i nie mam siły. W dodatku po szpitalu mam nadal zaostrzenie astmy. Niestety u mnie w szpitalu ss tylko pierzaste poduchy. Tak strasznie kaszle, ze nie trzymam moczu. Wstyd. Ale nic nie poradzę. Boję się o syna. Ze go tym kaszlem wygonie z brzucha
albo że nie będę w stanie go urodzić przy tych atakach kaszlu. Masakra
-
Ja juz drugi raz idę na planowane cc i znów mam mieszane myśli czy to tak fajnie wszystko wiedzieć z góry
stres chyba jest większy. A teraz to wiem co niby mnie czeka a jednak nic nie wiem
Myślę czy lewatywe teraz zrobią? W którym momencie założą cewnik? Wiem że znieczulenie nie boli a znów spanikuje ...czy nic nie poczuje? ?
Ale myśli mam na godzinę
Ja nawet pamiętam który lek przeciwbólowy mi najlepiej pomagał (u nas podają 3 na zmianę ) -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Mam, z kredytem razem. Ale to nie duża plama, więc niewiele warte. Choć mąż też już myślał, żeby zgłosić. Gorzej, że muszą to zrobić, bo będzie się powtarzało.
Z tych samych powodów mam ubezpieczenie
Plamka oznacza ze coś się dzieje
A takiej plamki nie pozbędziesz się zwykłą farba
Wiadomo ze najpierw trzeba zgłosić ale pisz pismo -
nick nieaktualnyA mi co chwila brzuch się stawia, ale bezboleśnie. Zdecydowanie więcej niż 10 razy na dobę i to mimo tabletek. W nocy nie mogę spać na żadnym boku bo zaraz brzuch twardy, na prawym dodatkowo brakuje oddechu i czuje jak by mi miało oczy rozsadzic... najlepiej na plecach,ale wtedy znowu zgaga meczy:(
Ciekawe jak długo wytrzymam... oby ten tydzień się udalo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ja juz drugi raz idę na planowane cc i znów mam mieszane myśli czy to tak fajnie wszystko wiedzieć z góry
stres chyba jest większy. A teraz to wiem co niby mnie czeka a jednak nic nie wiem
Myślę czy lewatywe teraz zrobią? W którym momencie założą cewnik? Wiem że znieczulenie nie boli a znów spanikuje ...czy nic nie poczuje? ?
Ale myśli mam na godzinę
Ja nawet pamiętam który lek przeciwbólowy mi najlepiej pomagał (u nas podają 3 na zmianę ) -
nick nieaktualnyalinka wrote:A mi co chwila brzuch się stawia, ale bezboleśnie. Zdecydowanie więcej niż 10 razy na dobę i to mimo tabletek. W nocy nie mogę spać na żadnym boku bo zaraz brzuch twardy, na prawym dodatkowo brakuje oddechu i czuje jak by mi miało oczy rozsadzic... najlepiej na plecach,ale wtedy znowu zgaga meczy:(
Ciekawe jak długo wytrzymam... oby ten tydzień się udalo -
Sabina
No tak -podobnie miałam z Emilka bo moje cc przyspieszyli o dzieńale te dziewczyny w szpitalu leżały i czekały
a ja brykam jeszcze (co sąsiadka się dziwila ) I nagle stawiam się danego dnia. Zero niespodzianek znów ze strony dzidziusia
oczywiście mam na myśli objawy porodu