WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już w wyrku ale tak szybko nie zasnę zaraz zarzucę sobie jakiś film

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niestety ze szpitalnej sali, u mnie te wycieki to jednak wody jak przeczuwałam. Dali antybiotyk w razie infekcji żeby małej nie zarazić i czekamy. Pewnie zostanę już do rozwiązania. Napiszę więcej jutro bo padam ze zmęczenia, cały dzień stresujący, a i w nocy nic nie spałam. Śpijcie dobrze.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mk
    Tak coś czułam
    Super że dałaś znać
    Powodzenia i czekam na wieści

mk83 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mk83 wrote:
    Witam się niestety ze szpitalnej sali, u mnie te wycieki to jednak wody jak przeczuwałam. Dali antybiotyk w razie infekcji żeby małej nie zarazić i czekamy. Pewnie zostanę już do rozwiązania. Napiszę więcej jutro bo padam ze zmęczenia, cały dzień stresujący, a i w nocy nic nie spałam. Śpijcie dobrze.
    Dobrze ze sie zdecydowaliście.
    Na przyszłość tez nie daj sie teściowej!
    Powodzenia i trzymaj sie.

mk83 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde co sie ostatnio dzieje ze co rusz komus cos cieknie-same titaniki mamy na forum :) trzymajcie sie babki jeszcze trochę! :)

wszystkie do minimu 37 tc dotrwac musimy wyjscia nie ma :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem szczerze że czuje się tu bezpieczniej niż w domu, w ktorym pewnie gdybym zaczela rodzic, a mąż byłby w pracy, to nikt nie zawiózłby mnie do szpitala, bo wg nich przesadzam. Szkoda gadać. Ważne by z małą było ok, i nie było żadnej infekcji. Ostatnie posiewy były czyste.

Kamcia Tobie również powodzenia.

Dziękuję dziewczyny za dobre słowo.
    Dobranoc

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin

Jak skurcze beda cie lapac to nie jedz bo czasami z sn w moment sie:zrobi cc:a:jelita powinny byc oproznione, sama zobaczysz ze jak sie:to zacznie tono jedzeniu nikt nie mysli serio

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się witam po mojej niedzielnej przygodzye .
    Zwiedzilam izbę przyjęć po raz kolejny bo miałam stłuczka, jechałam z mamą autem i jakiś koleś walnął mu w dupe na szczęście było to przed progiem zwalniajacym więc jechałam bardzo po woli a on chyba nie wiedział że jest próg jechał z górki na zahamowalam a on nie do końca.
    Ale wszystko dobrze miałam pierwszy raz ktg zapis ładny żadnych skurczy.
    Szyjka 1 cm, rozwarcie 2 cm, ale szyjka jeszcze nie taka mieka, więc mogę pochodzić, Afi 6,co mnie trochę martwi noi waga 2627 +/- więc jest raczej mały także musi siedzieć żeby ładnie urósł.

Stresu co nie miara, ale na szczęście nic nikomu się nie stało

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali o losie dobrze, że nic się nie stało :/ mnie z Afi 6 w 36+0 położyli na oddział z rozpoznanie malowodzia. Ale prawie 2 tyg jeszcze doleżałam, dużo piłam i afi wzrosło.

Mk dobrze, że jesteś pod opieką, ale w razie nawet porodu dzidziol już jest bezpieczny. Współczuję "rodzinki" znam taką jedną z autopsji ;)

Mam chyba pociążowe zachcianki ;) zjadłam kanapkę z Nutellą i zagryzlam kanapką z sosem czosnkowo-ziolowym :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 22:53

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mk83 dobrze, że jesteś teraz pod opieką w szpitalu :)

skali współczuje takich przygód, ale całe szczęście że wszystko jest w porządku z Tobą i maluchem.

Już niewiele Wam zostało do ciąży donoszonej, a nawet gdyby coś się miało zdarzyć to maluchy już sobie poradzą! :)

co do wizyt, to ja miałam przez ostatnie 2 miesiące co 1 -1,5 tygodnia, a teraz lekarz na wakacjach to dopiero za 2 tygodnie mam wizytę. Kartę ciąży od 3 tygodni mam nową bo w starej miejsca brakło :D badań mi żadnych nie zlecił, ale sama zrobię mocz i morfologię przed następną wizytą, żeby sprawdzić czy wszystko jest dobrze.

Idę się napić meliski, już drugiej dzisiaj i może jakoś się uda zasnąć :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 02:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i po spaniu wrrr. Wczoraj dostalam uczulenia pod pachami nic nie zmieniłam ale ewidentnie jest to po goleniu a dziś w nocy swedzi na maksa.
    Kurde gole sie od lat co kilka dni nigdy mnie nie dopadło jak widac uroki ciąży.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 02:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez sie obudziłam i koniec spania... Chyba kakao wjedzie... AJrin współczuje dolegliwości :/ Ppsikaj octeniseptem i posmaruj np bephantenem to przyniesie ulge

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 02:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dopiero klade, a zemna kladzie sie moj niechciany przyjaciel hemoroid :/ posmarowalam mascia posterisanem i domowilam czopki, musze to zaleczyc przed porodem. Ale zastanawiam sie czy przed pobraniem gbs moge te masc stosowac :P jak myslicie? pobranie mam w czwartek to jak jutro smarne kilka razy a po pobraniu dorzuce czopki powinno byc ok :). Miejmy nadzieje.

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 02:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Ja sie dopiero klade, a zemna kladzie sie moj niechciany przyjaciel hemoroid :/ posmarowalam mascia posterisanem i domowilam czopki, musze to zaleczyc przed porodem. Ale zastanawiam sie czy przed pobraniem gbs moge te masc stosowac :P jak myslicie? pobranie mam w czwartek to jak jutro smarne kilka razy a po pobraniu dorzuce czopki powinno byc ok :). Miejmy nadzieje.
    Wydaje mi sie ze mozesz sie smarować nawet do środy ale jak nie masz przekonania to zadzwoń do gina.

atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 03:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera cieżko mi złapać oddech obojętnie na którym boku leżę :/ masakra... Na siedząco głupio sie śpi...

atdcupjy14gifv7v.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 04:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MK najlepszy przyklad zeby sluchac sie intuicji a nie tesciowej, swoja droga ciekawe czy jej teraz glupio.

Skali cale szczescie, ze to bylo wolno i ze nic sie nie stalo. Mi juz nie pozwalaja prowadzic auta bo same czarne scenariusze widza :P

U mnie pobudka juz jakies pol godziny temu i zasnac nie moge bo maz mi cala koldre zabral 2x2,2 m i pomimo, ze ja mu odebralam to sie rozbudzilam...

Ulfenstein lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 05:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już nie śpię, a co za głupi sen miałam.... śniło mi się ze urodziłam psa... I największym moim problemem było co ja zrobię z ubrankami i jak mam Wam powiedzieć ze to pies :D nie wiem skąd takie głupoty się biorą w głowie

bbeczka91, stardust87 lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mk - mam nadzieję, że teściowa się troszkę pokaja... z takimi sprawami nie ma co "oszczędzać"... A w ogóle dobrze Cię widzieć :)

Alinka - ha ha, rozbawiłaś mnie :) Mnie też coś się głupkowatego śniło dzisiaj, ale ogólnie to ostatnio snów nie pamiętam. Budzę się co jakiś czas z bólem biodra, bo w ogóle nie potrafię się przewrócić z jednego boku na drugi, więc snów moich nie pamiętam, jeśli w ogóle są... ;)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ja tez już nie śpię :-( masakra
    Pochwalę się, że mam torbę spakowaną ;-) zmobilizowałam się w końcu he he
    Muszę jeszcze zrobić miejsce w szufladzie na bieżące rzeczy małego, żeby były pod ręką... a no i na samym początku września musimy kupić córeczce większe łóżeczko, ciekawe czy bez problemu będzie chciała w nim spać.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja :)
    z kawunią :D tylko ciiiiiii!
    tez miałam głupi sen-śniło mi się cc ale z bliźniakami :) i przy lewym coś czułam, straszny ból lewego biodra :) a to w realu biodro bolało :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2106 2107 2108 2109 2110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ