WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ulf ja ostatnia mialam tydzien temu i chce mnie widziec za 2 tygodnie dopieroczyli co 3 tygodnie. Poprzednio mialam co 5 a morfologie w ciazy mialam tylko 4 razy i mocz, teraz juz do porodu nie będę miała bo 4 i ostatnia byla tydzien temu.
-
Ulfenstein wrote:Jak często macie na końcówce wizyty u gina i hak często robicie morfo i mocz?
Ostatnio miałam wizytę u gina i badania 5 tyg temu, w szpitalu wizyta 2 tyg temu, u gina mam kolejną jutro na gbs i mam nadzieję że usg też mi zrobi żeby zobaczyć jak mały Antoś rośnie. I pewnie dostanę ostatnie skierowanie na badania i wizyta za 2 tyg. A kolejne wizyty to już w szpitalu na 4 ktg i 2 dni przed porodem badania morfo, sód, potas i coś jeszcze ale nie pamiętam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 22:10
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Jak często macie na końcówce wizyty u gina i hak często robicie morfo i mocz?
-
A ja sie zastanawiam jak sie cala akcja zacznie czy nie zjesc czegos zanim pojedziemy do szpitala. Nie wiem bo jaknporod ma trwac kilkanascie godzin to ja bez jedzenia padne albo pomorduje.
-
nick nieaktualnypiszecie o paznokciach a mi właśnie wczoraj siostra zrobiła żele u stóp
u rąk czyste paznokcie ale myślę sobie, że niech sobie są bo jeden paznokiec mi sztukowała bo mi pękł okropnie i wyglądało to niefajnie, najwyżej będę szybko zmywać
co do wizyt to mam stawiać się co tydzień (ciekawe czy na NFZ też by mi tak kazał) i mam do zrobienia ostatni mocz i morfo -
Bisacz spokojnie u stóp moga byc pomalowane
chodzi o ręce tylko.
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie w szpitalu nie pozwalają noc jesc jedyne co to lizaki spakowalam. Lekkie przekaski kazalii spakowac na po porodzie bo nie zawsze jest gdzie kupic jesli koniec nastapi w nocy to trzeba czekac do sniadania.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny