WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlinka
jesli nic sie nie dzieje, ruchy czujesz to ja bym nie panikowala, moj brzuch jest cala ciaE twardy jak kamien i na palcach jednej reki policze kiedy byl jakis luzniejszy czy miekki, dziecko ez juz jest duze ma malo miejs a i lezy wypchane na gorze, takie jest moje zdanie ale kazdy jak sobie życzy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez sie witam jeszcze ze szpitala.
Do domu najprawdopodobniej wyjdę jutro, bo w nocy brzuch bardzo bolał, az sie wystraszyłam, ze cos sie zaczyna dziać
Dzisiaj zbadała mnie kolejna pani doktor, ktora stwierdziła, ze ja z miesiac pochodzę z taka szyjka!!! O nie, nie! W 38 tc chce juz rodzicnajpierw był problem bo sie skracała, a teraz trzyma ostro i nic sie z nia nie dzieje
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Właśnie poczytałam na Fb, ze Dzierzba idzie na stół - czyli dzis witamy bliźniaki
A ja sie obudziłam po 7 i nagle poczułam, ze coś leci. I takie mam przeczucie, ze to wody sie zaczęły sączyć, bo wkładka przesiąknięta aż do majtasow.
Zobaczymy co bedzie. Póki co Hanka sie napina jak cholera.
Mój juz panikuje, nawet do pracy nie pojechał. Dzieciaki wysyła do dziadka a ja spokojnie...śniadanko, zaraz sobie wezmę prysznic, położę i takie tam
Jak z Tosia zaczęły mi właśnie w dokładnie ten sam sposób odchodzić wody, to urodziłam o 23.10
Tak czy siak my mamy jeszcze czas -
Ja przysnelam po 6 az do teraz, od razu lepiej
Czy macie tak, ze po nocy budzicie z zdretwialymi palcami u rak? to nie boli ale do przyjemnych nie nalezy... juz od kilku dni tak mam, myslalam ze samo przejdzie
Inzynierka ja przy spieciach brzucha mam podobne uczucie jak przed miesiaczka -
Magdziulla, Sarcia
Ja po skończonym 37 tc zaczynam normalnie funkcjonowac, tzn do sklepu pójdę, posprzątam w domu itp. I moze cos zacznie sie ruszać, chociaz te bole brzucha sa okropnenie wiem jak ja poród wytrzymam
ale zrobili tez dzisiaj usg, przepływy itp i wszystko dobrze na szczescie
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
A ja mam już swoje łóżeczko
(Hihi gniazdko do ładowarki jest tuż tuż )
Ktg było. Krewke pobrali. Papierologia. ..czyli nic nowego. Nikt mnie nie zna i nie pamiętadoktorek chodzi pełen humoru
mówił ze jeśli on mnie ciał ostatnio to już nie będzie pytał kto spapral robotę
ze ostrzega ze on już starszy i ręce mu się trzęsą
Cc jutro (chyba że zacznę rodzić, więc na pewno jutro )
Leżę z pacjentkano trudno
Mamy dwie cc wiec każą nam się integrować
na poloznictwie 4 baby
Na ginekologii 6 (w tym ja )
Pysiaczek89, mmargol, żabka04, Angela89, martta, A_n_k_a_80, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila
to dzis sie wynudzisz jak cholera, ale za to jutro jaka nagrode piekna dostanieszale wam zazdraszczam kurde, a ja sie bede turlac jeszcze dobry miesiac buuuu
ja tez bylam w labo zrobilam krew, mocz i morfo jutro maz odbierze wyniki i zobaczymy co tam madrego napisza