WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tez mam dzisiaj dzienlenia, bylismy w odwiedzinach u rodzinki, a teraz chyba sie zdrzemne, albo sobie jakis babski film wlacze, bo maz sie praca zajal.
Ogolnie lubie takie deszczowe dni, zwlaszcza po ostatnich upalach, ale mam tez ciagle ochote na cos do jedzenia. Teraz bym jakies ciasto wszamala, a nic nie mam.
Chyba zjem budyn -
Ja juz w sumie jestem po domowym spa
Najpierw brwi
potem pazurki u rąk opilowalam
mąż opilowal pięty
Kąpiel plus golenie. Nie da się opisać ile było przy tym śmiechuale mąż dal rade
Stopy kremikiem wymasowane
Wyciągnęła 20 ubranek na wyjście -wersje 56 i 62 (choć wierzę w 56 )
Różne typynp ciepły pajac bawełniany pajac. Spodnie i body plus bluza
Czy polspiochy i body
Czapki 3 szt
Mąż zrobił zdjęcie a ja w szpitalu pokaże palcem co ma przynieść na wyjście(jego pomysł )
Nic nie robie a nogi mi spuchly hahaPysiaczek89, żabka04, AJrin lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Wczoraj jak u mnie w pokoju dziewczyna zaczęła rodzic, a miała mieć cc bo dzidzia złe ustawiona, to położna kazała jej sciągnąć cała biżuterie. Nie wiem, jak w Twoim szpitalu, ale mysle, ze podobnie, bo tojednak operacja. Ja do tego zakładania szwu (trwało to 15 minut) ale na sali operacyjnej i musiałam wszystko pościągać.kamciaelcia lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Żabka
A jednak kebabik byłdawaj znać z cukrami !!i nie bij moich rekordów!
Właśnie jestem już dałam insulinę przed posiłkiem i potrójny sos czosnkowy hahaha
Patrzyli się na mnie jak na wariatke.
Patrzę na niegoMuszę odczekać min 10 min i soczek jabłkowy wzięłam:-)
Dam znać -
Wrocilam wlasnie od rodzicow z gosciny, troche ludu bylo, jedna babcia przezywala ze mnie tydzien przed terminem beda ciac nie czekajac az sie samo zacznie a na to druga babcia jej tlumaczylaze lekarze wiedza co robia, ze to inne czasy itp
Niby nic nie robilam a nogi mu spuchly, dobrze ze deszcz popadal to chociaz jest czym pooddychac.
Kamcia superasnego masz tego meza skoro tak na stres reaguje
Agatia, fajnie masz teraz z ta mala dwojeczka, pocieszny synekkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Mmargol
Ale dziś juz z moim mężem co raz gorzej
Az mi go szkodastresuje się jak głupi. Boi się ze sam zostaje. Że co ze sobą zrobi. ..ja jestem nerwowiec ale dziś mąż juz ledwo zipie. ..położył się na podłodze i leżał (udawał ze kości wyciąga )
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Kamcia nic nie poradzisz, to on musi sie z tym uporac. Najlepiej jakby zajecie sobie znalazl to by tyle nie myslal bo juz glupoty do glowy przychodza
A czy do cc nie wolno miec pomalowanych paznokci? -
nick nieaktualny