WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
LewandowskaAnna wrote:A tak w ogóle, to łapie mnie jakiś dół.
Czyści mnie dalej, pocę sie niemiłosiernie, jest mi gorąco i duszno i czuje sie mega zmęczona.
Juz po mału ta końcówka ciąży mnie dobija.
M jeździ gdzieś co chwile z Tola i Ola żeby mnie odciążyć i żebym mogła wypocząć, a ja siedzę jak ten kołek w domu i dostaje juz furii. Leżeć zle, siedzieć zle, chodzić zle bo zaraz sapie jak lokomotywa. Aaaaaaaa!!!!!
Nie licząc fragmentu z Tola i Ola to mogłabym siebie uznać za autorkę powyższego.
Ani lezec, ani siedzieć, ani chodzić. Sapie, stękam i dysze.
Gorąco i pocę sie jak świnia.
Odliczamy do końca stanu błogosławionegoLewandowskaAnna, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też mam od wczoraj spadek formy, miejsca sobie znaleźć nie mogę, wybieram się do lasu, żeby się przewietrzyć bo oszaleć w domu idzie
jeśli chodzi o znaki zodiaku to jednak wolę, żeby Leoś był panną (jak mama) a nie wagą (jak babcia
), z moją mamą ciężko się teraz dogadać jest niezdecydowana ogólnie ciężki typ, ja też nie mam super charakteru ale zdecydowanie bardziej wolę swój charakterek
Agatia tak po cichu trochę Ci zazdroszczę, że już w domku i z maluszkami się dobrze układa, oby tak dalej -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ksosia
A co się dzieje?
Trochę to dla mnie nienaturalne ze mam wkładkę i mimo to jest mokra plama nad wkładka. Czasem nawet z tylu:/
Nigdy tak nie miałam. Jak mówiłam gin to stwierdziła ze to normalne i ze to upławy takie....
Ale na litość żebym ciagle w mokrych majtkach chodziła?
Fakt ze na środku tej plamy często jest biały śluz ale w porównaniu do mokrej plamy jest go mało...
Dzis jeszcze boli mnie wzgórek lonowy
Ból jakbym miała siniaka... Ciezko mi dzis... Ciezko... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kupowałam gine intima, ale szczerze mówiąc nie w każdej aptece sa, chociaz mieszkam w dużym mieście
M musiał troszke tych aptek pozwiedzać, zanim trafił na taka w ktorej ten test był. I co najgorsze zawsze maja po jednej sztuce
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Trochę to dla mnie nienaturalne ze mam wkładkę i mimo to jest mokra plama nad wkładka. Czasem nawet z tylu:/
Nigdy tak nie miałam. Jak mówiłam gin to stwierdziła ze to normalne i ze to upławy takie....
Fakt ze na środku tej plamy często jest biały śluz ale w porównaniu do mokrej plamy jest go mało...
Ból jakbym miała siniaka... Ciezko mi dzis... Ciezko...
Tez mam zwiekszona ilośc śluzu, ze az przecieka przez wkładkę do majtow
Mokro i taki biały, bezwonny śluz.
Sprawdzałam paskami parokrotnie.
Kość łonowa tez boli.
Ja kupiłam juz jakis czas temu z Allegro.
Cos ta niedziela nam nie służyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 16:42
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Trochę to dla mnie nienaturalne ze mam wkładkę i mimo to jest mokra plama nad wkładka. Czasem nawet z tylu:/
Ból jakbym miała siniaka... Ciezko mi dzis... Ciezko... -
Ja właśnie wróciłam do domku. Nalazilam sie okrutnie
Byliśmy w lesie na grzybkach, potem na spaghetti i jeszcze rossmann na dobitkę
Jestem z siebie dumna aczkolwiek w rosku mój mąż jak na mnie spojrzał to sie pytał czy mu przypadkiem tu nie urodzę... Chodzę jak pokraka ale liczę ze jakoś to przyspieszę
Teraz mi krzyż pęka...
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Hej ho,
Wczoraj nam się nie udało wiec dziś pojechaliśmy obejrzeć porodówkę i od razu jakoś pewniej się czuje - wiem już gdzie jechać, gdzie się zgłosić i jak to miejsce wygląda.
U nas pogoda tez się popsuła, choć do południa było słonecznie i upalnie.
Za mną kolejna noc z atrakcjami... obudził mnie silny ból brzucha ale dosyć wysoko - tak jakby żołądek. Dosłownie jakbym skrętu kiszek dostała. Nospa nie pomogła, dopiero gorąca herbata. Juz chciałam na ip jechać bo momentami nie mogłam dokładnie zlokalizować tego bólu. Na szczęście przeszło...
Co noc coś, aż się boje co będzie dzisiaj...