WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LewandowskaAnna u nas tez takie strzelanie słychać jak młody mocno szaleje. Tak jakby stawy strzelaly..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 13:22

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    A ja mieszkam w "centrum " malutkiego miasta i co rano słyszę koguta :D

Angela89 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Pogoda sie zepsula, ale dla mnie sie naprawila bo wole chlodek. Troche mnie irytuje ze musze prywatnie jechac zeby przedluzyc wynajem pasa be safe. Nie mozna zeskanowac zrobic przelewu ani nic innego. 21 wiek i taka kupa. Poszli by na reke i zrobili to wirtualnie tym bardziej ze juz raz to przedluzalam znowu o dwa miechy :/.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 13:30

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się. U nas cały dzień pada... Pogoda nie może się zdecydować. W piątek i sobotę byłam u teściów, bo mąż został wydelegowany do kolegi na wesele z pracy i ja byłam "pod opieką" w razie W... ;/

Kupiłam ubranko na wyjście dla małej i właśnie się suszy. ;)

mysza0406 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też gadam jak się denerwuję. Oj nadaję jak katarynka. A dziś mam taki dzień, że ciągle jestem głodna!!! I tak mi się dłuży ...

• marta258 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas w Łodzi też pogoda do kitu, ostatnie dni upały nie do wytrzymania a dzisiaj deszcz i pochmurno. Dobrze że wczoraj posprzątałam i poprałam bo wszystko wyschło i jest w domku czyściutko :) A dzisiaj dzień lenia :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • LewandowskaAnna Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    LewandowskaAnna u nas tez takie strzelanie słychać jak młody mocno szaleje. Tak jakby stawy strzelaly..
    Dokładnie ;) czasami jak strzelanie stawów a czasami delikatniejsze jak pękająca bańka :) czyli moja psychika jeszcze w normie ;)

Drzemka zaliczona - dzieciaków i M jeszcze nie ma ;)

Tosia 29.09.2008
    f2w3skjo58jk93vj.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ciekawe macie te pyki z brzuszka :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wstawilam wode na makaron, ugotuje i bedziemy jesc rosol :)pozniej moze pojedziemy do meza kuzynki zobacayc synka ich bo z anglii raz na rok przyjezdzaja to maly juz ma pol roku i go nie widzielismy, wasciwie to esciowa do mnie dzwonila czy pojedziemy do, nich,w sumie jak zadnych planow nie mam to moge pojechac :)pogoda ro fakt....desz tuta tez leje

• Sophia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Witam się. U nas cały dzień pada... Pogoda nie może się zdecydować. W piątek i sobotę byłam u teściów, bo mąż został wydelegowany do kolegi na wesele z pracy i ja byłam "pod opieką" w razie W... ;/

Kupiłam ubranko na wyjście dla małej i właśnie się suszy. ;)
    Byłam przekonana, że rodzisz, a przynajmniej się szykujesz.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas zaczęło padać, więc nici ze spacerku. Ale przynajmniej jest czym oddychać :)
    Młody szaleje, Młoda śpi pełna równowaga w naturze.
    Synek dzisiaj mnie rozbawił, bo przyniósł z rannego spaceru 4 kamienie, dwa duże dla siebie i dwa małe dla "Lali".
    Cały czas za mną chodzi i woła: mama lala płacze, lala śpi ;) a wczoraj koniecznie chciał lalę podtrzymać na rękach i krzyczał: daj mi to ;)
    Młody też cały czas całuje siostrę w naczyniaka i mówi: buzi buzi kuku :) Rozbraja mnie mój synek.
    No i w łóżeczku obok Liwii leży lalka Młodego bo położył ją spać i przykrył rozkiem. Dzieciaki są the best :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 14:29

LewandowskaAnna, żabka04, Pysiaczek89, mysza0406, Magdziulla, Broszka, bisacz, Anulka01, violett, mmargol, A_n_k_a_80, Sabina, marta258, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    U nas zaczęło padać, więc nici ze spacerku. Ale przynajmniej jest czym oddychać :)
    Młody szaleje, Młoda śpi pełna równowaga w naturze.
    Synek dzisiaj mnie rozbawił, bo przyniósł z rannego spaceru 4 kamienie, dwa duże dla siebie i dwa małe dla "Lali".
    Cały czas za mną chodzi i woła: mama lala płacze, lala śpi ;) a wczoraj koniecznie chciał lalę podtrzymać na rękach i krzyczał: daj mi to ;)
    Młody też cały czas całuje siostrę w naczyniaka i mówi: buzi buzi kuku :) Rozbraja mnie mój synek.
    No i w łóżeczku obok Liwii leży lalka Młodego bo położył ją spać i przykrył rozkiem. Dzieciaki są the best :-D
    Ja Już nie mogę się mojej doczekać reakcji. Ma swoją lale i się nia słodko opiekuje. Teraz jak wyjdę że szpitala dostanie nowa lalkę która gada płacze tak aby nie czula się otracona i zazdrosna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze ja ma starsza corke, to, etapu lali w lozeczku przerabiac nie bede musiala chyba haha :D

agatia lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela Ty przynajmniej będziesz miała pomoc :) mój się kwapi do pomocy specyficznie ha ha ha ;). Dziewczynki są bardziej opiekuńcze i empatyczne :)

Sarcia Twoja to już kobietka, więc etap lali pewnie Cię ominie, ale na pewno będzie jakiś inny etap :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Angela Ty przynajmniej będziesz miała pomoc :) mój się kwapi do pomocy specyficznie ha ha ha ;). Dziewczynki są bardziej opiekuńcze i empatyczne :)

Sarcia Twoja to już kobietka, więc etap lali pewnie Cię ominie, ale na pewno będzie jakiś inny etap :-D
    Mam taka cicha nadzieję że jej tak zostanie. Teraz ma etap że chce wywalac do śmietnika swoje brudne pampersy :) wiec już jedno zajęcie dla niej mam.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia
    Kochany ten Twoj syneczek :) w koncu starszy brat i musi sie opiekować i troszczyć o siostrzyczkę :)

agatia lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• LewandowskaAnna Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia - aż przyjemnie sie czyta :)
    Moje 8 latki juz sie nie mogą doczekać. Ale jak chętnie bedą pomagały wyjdzie w praniu ;)
    Na moja odpowiedz dzisiaj, ze juz tylko 25 dni usłyszałam: łeeeeeee to prawie jeszcze miesiąc.

A tak w ogóle, to łapie mnie jakiś dół.
    Czyści mnie dalej, pocę sie niemiłosiernie, jest mi gorąco i duszno i czuje sie mega zmęczona.
    Juz po mału ta końcówka ciąży mnie dobija.
    M jeździ gdzieś co chwile z Tola i Ola żeby mnie odciążyć i żebym mogła wypocząć, a ja siedzę jak ten kołek w domu i dostaje juz furii. Leżeć zle, siedzieć zle, chodzić zle bo zaraz sapie jak lokomotywa. Aaaaaaaa!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 15:25

Tosia 29.09.2008
    f2w3skjo58jk93vj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia masz rozkosz w domu teraz, super synek. Widać, że dobrze wychowany:)

Ja ostatnio z Moją Małą w brzuchu nie mogę dojść do porozumienia. Chyba jej strasznie ciasno i nie mogę się w żaden sposób ułożyć, rozpycha się okrutnie. Szkoda mi jej i siebie:)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dzieciaki to sa mega udane...chociaz powiem wam szczerze ze ciesze sie ze moja corka idzie juz 1 do przedszkola bo przez te dwa miesiace co ona siedzi w domu ro juz mam jej serdecznie dosyc mysle ze to tez przez ciaze ze wszystko mnei boli potrzebuje spokoju wyciszenia a ta ciagle chodzi i mi nadaje nad uchem ...ile mozna masakra... i wymysla co chwila z jedzenie jest obiad to nie je a za 5 mi ut wymysla ze chce jogurt i tak mi cisnienie tym aachowaniem podnosi ze nawet pojecia nie macie

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po obiedzie :)
    Chyba znowu odeszły mi dosyć spore 2 kawałki czopu pokazałam m i też mówi że to to, dziwnie się czuje ale skurczu nie mam bardziej pulsujacy ból w lewej pachwinie
    Robię tartę, zaraz jedziemy oglądać auto dla kuzynki.

Ps. Na ten czop patrzyłam na googlach to myślę że to to takie samo miałam w zeszłym tygodniu .

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
‹‹ 2100 2101 2102 2103 2104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ