WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia dzieki za potwierdzenie bede pilnowac aby to zrobili wiem jak wyglada chociaż wiec kitu mi nie wcisną
Mierzylam brzusio 116
Ja też nie mam pyk z brzuszka moze to jelita? U mnie jak maly sie wierci mam rozne odglosy jelitowe no i czesto bekam ale to nawet w nocy przy zmianie pozycji bekam -
AJrin - bekanie tez mnie dopada ale tylko jak leżę na lewym boku
Ale jak mnie dopadnie, to gorzej niż nie jeden facet. Mój ma ze mnie niezła polewę a mi aż wstyd
Staraczk85 - ooooooo dziękujebo juz naprawdę myślałam, ze jakieś urojenia mam
staraczka_85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sobie tak dzisiaj rano beklam konkretnie przy mężu no to nie powiem co usłyszałam z uśmiechem na twarzy.....
Wypad do szwagierki uległ w gruzach.
Uwielbiam takie akcje wrrrrr umawiamy się z kimś a potem ktoś nagle ma inne plany i mówi Ci na ostatnią chwilę
No nic pogoda do doopy.
Wstawiłem już ziemniaczki, kurczaczek już gotowy.
Namawiam męża żeby po obiedzie pojechać do galerii albo u nas albo gdzieś dalej.
On ma w planie sobie buty kupić,przy okazji córce moglibyśmy kupić kapcie do domu i przedszkola
Może i ja sobie coś bym gdzieś ustrzelila i kupiła????
A tak naprawdę mam ochotę na kebaba.
Ale to później byśmy musieli jechać bo po obiedzie nie zmieszcze kebaba:-(
No i cukry pewnie nie pozwolą
-
LewandowskaAnna - coś mi się zdaje, że znaaaaaaaamy
Od kilku tygodni
Jak się Junior mocniej wierci (a duży chłopak z Niego) i jest blisko ściany brzucha, to słychać taki śmieszny, co najlepsze, GŁOŚNY dźwięk - nie miałam pojęcia, że to możliwe, a jednak
kamcia - hihihi, witam w klubie. Mój M.dla rozładowania mooch stresów też stara się mnie rozśmieszać.
Gorzej, że znajoma też takiego ananaska miała... I kiedy podczas porodu udawało się utrzymywać rytm oddechu - mówiła, że dało się przeżyć ten ból. Po czym Jej M.ze stresu próbował ją rozśmieszyć, zaczynała rechotać, gubiła rytm... i nie dało się wytrzymać... Miała ochotę go zabić
I dlatego właśnie mój stwierdził, że ma nadzieję, że dobrze wyczuje już na sali porodowej czy można mnie rozsmieszać, czy nieAczkolwiek po tylu wspólnych latach jestem pewna, że wyczuje
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wstawiam przed godzina rosol na obiad, za chwile ide obrac ziemniakimna drugie danie bedzie dzis filet z kurczaka a co tam bede komnimowac duzo
a corka z mezem graja w Grzynobranie i co chwila sie wygaduja haha dwa takie same charakterki i kazde chce byc madrzejsze xD
-
kamciaelcia wrote:Bratku
Mój to ze swojego stresu się smiejena ślubie na każde słowo "nowożeńcy " rechotal
tak bardzo ze swiadkowa zaczęła się śmiać
a urzędniczka spytała czy przerwać , czy mąż czasu potrzebuje
Gorzej, że 2x podczas śpiewania przed zebraną grupą ludzi... Raz z koleżanką, raz z kumplem. No po prostu nie mogłam - łzy w oczach ze śmiechu, twarz czerwona... Nie dało się tego powstrzymać.... <
Najgorzej, że jeśli to jest przy takiej okazji, jak u Was... to czasem ciężko komuś wytłumaczyć, że to nie jest zachowanie spowodowane brakiem szacunku do sytuacji.... Wręcz PRZECIWNIE. Człek jest tak bardzo przejety i zestresowany, że mu "odbija" i psychika szuka sobie ujścia
Czy miewacie wrażenie, że... urwie Wam się zaraz brzuch?Pytanie zapewne głównie do tych, którym brzuch się już obniżył (albo są już w ogóle po
).
Sama wczoraj nie wiedziałam czy lepiej rozluźnić (ale wtedy jest wrażenie, jakby się miał urwać dosłownie, wręcz ból i odczucie, jakby skóra niemal trzeszczała), czy też napiąć mięśnie brzucha, dzięki czemu bambaryło idzie nieco w górę - ale wtedy szybciej się cały brzuch męczy i pytanie czy to dobre.
Nie wiem czy jasno to wytłumaczyłam, ale zaczęłam się nad tym zastanawiać, ponieważ serio - wczoraj to było już po prostu naprawdę nieprzyjemne ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 12:51
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
LewandowskaAnna wrote:AJrin - bekanie tez mnie dopada ale tylko jak leżę na lewym boku
Ale jak mnie dopadnie, to gorzej niż nie jeden facet. Mój ma ze mnie niezła polewę a mi aż wstyd
Staraczk85 - ooooooo dziękujebo juz naprawdę myślałam, ze jakieś urojenia mam
ale sie smielismy bo totanie nie kontrolowany.
-
mk83 wrote:Mąż jeździł wczoraj po aptekach u nas w miescie i nic nie bylo, chyba by mu dały bo mówił po co. Dziś ma jechać do Warszawy poszukac, ale tesciowa juz burczy, że mu marnuje niedzielę, paliwo, i ogolnie sieję panikę bez potrzeby. Na szczęscie jej nie słucha i pojedzie.
Mialam tych zwyklych pasków chyba ze 100 sztuk jak robiłam sobie domowe toniki do twarzy, ale przy przeprowadzce gdzieś je wcięło licho, i nie mogę znaleźć.
Angela, u mnie to jest bezbarwne, i jak wstanę to mały kieliszek jest pełny, jak nie podłożę wkładki to cieknie po nogach jakbym się zmoczyła. Spakowana jestem jakby co.
Mozliwe to żeby wody tak odchodzily przez kilka dni, wiem ze zazwyczaj to jest spore chlupniecie. -
Haha ja tez dostaje glupawke w stresie smieje sie tak ze lzy mi leca i nie moge tego opanować. Ja ogolni pierwsze co reaguje smiwchem nawet jak si przewroce boli mni ale i tak sie smieje i placze ze smiechu. Juz tak mam uwazam to za lepsze niz krzyki i jeki. Zobazcze jak to bedzie za 3 miesiace u mnie w kosciele na ślubie
-
marta258 wrote:A ja ze stresu ciągle gadam, buzia mi się nie zamyka, wtedy nie potrafię milczeć, no i zdarza mi się też śmiać
też na tym siebie łapię
choć ja tez albo jestem agresywna (np stres po wypadku samochodowym) lub włącza mi sie mega logiczne myślenie (po wypadku ja byłam poszkodowana a nr telefony dyktowałam i mówiłam co mi dolega, a potem, że musze do domu, bo rano do pracy itp) -
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:Haha ja tez dostaje glupawke w stresie smieje sie tak ze lzy mi leca i nie moge tego opanować. Ja ogolni pierwsze co reaguje smiwchem nawet jak si przewroce boli mni ale i tak sie smieje i placze ze smiechu. Juz tak mam uwazam to za lepsze niz krzyki i jeki. Zobazcze jak to bedzie za 3 miesiace u mnie w kosciele na ślubie
Jak tak reagujesz na ból
To może poród też przesmiejesz i nie będzie bolało?Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny