WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymk83 wrote:Angela jak było u Ciebie z tym sączeniem wód?
Od piątku cieknie mi coś jakby woda, ale tylko przy wstawaniu i chodzeniu, na leżąco nic. Wizyta w środę, a pasków nie dostanę od reki. Mąz szukał po aptekach i nic. Dzwoniłam do lekarki, ale nie była pomocna, wg niej to pewnie jakies ciązowe wydzieliny i sprawdzimy na wizycie. Poza tym niektórzy twierdzą, że panikuję i już nie wiem co myśleć, jechac na ip?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 09:30
mk83 lubi tę wiadomość
-
Witam się
wczoraj było u nas cieplutko wiec pojechałam na działkę do rodziców. Kacper będzie tam z nimi siedział do konca wakacji wiec jeden problem ( co z nim zrobic jak zacznę rodzic) z głowy. Chociaż zaczynam przypuszczać ze Kubulkowi wcale sie spieszyć nie będzie...
Taki piękny weekend miał być a u nas w nocy zaczęło lać i jest bleeeI co tu robić...
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Mk83
Kup a aptece test pH pochwy, on działa tak samo jak paski. Zmieni kolor na niebieski jeżeli to sa wody. Taki test to np gine intima.
Mialam tych zwyklych pasków chyba ze 100 sztuk jak robiłam sobie domowe toniki do twarzy, ale przy przeprowadzce gdzieś je wcięło licho, i nie mogę znaleźć.
Angela, u mnie to jest bezbarwne, i jak wstanę to mały kieliszek jest pełny, jak nie podłożę wkładki to cieknie po nogach jakbym się zmoczyła. Spakowana jestem jakby co.
Mozliwe to żeby wody tak odchodzily przez kilka dni, wiem ze zazwyczaj to jest spore chlupniecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 09:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymk83 wrote:Mąż jeździł wczoraj po aptekach u nas w miescie i nic nie bylo, chyba by mu dały bo mówił po co. Dziś ma jechać do Warszawy poszukac, ale tesciowa juz burczy, że mu marnuje niedzielę, paliwo, i ogolnie sieję panikę bez potrzeby. Na szczęscie jej nie słucha i pojedzie.
Mialam tych zwyklych pasków chyba ze 100 sztuk jak robiłam sobie domowe toniki do twarzy, ale przy przeprowadzce gdzieś je wcięło licho, i nie mogę znaleźć.
Angela, u mnie to jest bezbarwne, i jak wstanę to mały kieliszek jest pełny, jak nie podłożę wkładki to cieknie po nogach jakbym się zmoczyła. Spakowana jestem jakby co.
Mozliwe to żeby wody tak odchodzily przez kilka dni, wiem ze zazwyczaj to jest spore chlupniecie. -
mk83 wrote:Dzięki dziewczyny i przepraszam, że tak smęce od rana, ale nie spałam całą noc przez to. Prawie wszyscy mnie traktują jak panikarę, mówią że coś na pewno wykraczę. Po moich przejsciach to powinno byc zrozumiałe, niestety nie jest.
Według mnie to mogą byc wody. Ja jestem w szpitalu teraz i leze z dziewczynami, ktorym sie sączą. Lepiej jedz na IP.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
M sklada kolyske
dzis stanie u nas w sypialni oczywiscie kicia juz sie zapoznaje z nowym spaniem hihi.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:M sklada kolyske
dzis stanie u nas w sypialni oczywiscie kicia juz sie zapoznaje z nowym spaniem hihi.
moją kicię znalazłam w kołysce 3 razyna poczatku, przy naszym srodowym wyjeżdzie i -co dziwne-wczoraj
to duzy sukces, bo normalnie drapak stoi obok (na nim spi)
-
Mk jak się martwisz jedź na IP.
Liw pospala od 4 do 9ale muszę damę wybudzac bo mało przybrała. Ze szpitala wyszła z wagą 2850g, a dziś 2870g.
Upał na maksa za oknem, jak zelzeje po 15 to pierwszy spacerek, jak damy radę
Dzierzba trzymam kciuki, żebyście do jutra wytrwali -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, a ja znow o tym praniu haha nawet nie wiecie jaka dzis mam ulge jak wszystkie rzeczy malego suche a za oknem leje !!
Ja wstalam raz w nocy na siusiu, pozniej o 8 zjesc jogurt i definitywnie corka wybila mi spanie z hlowy o 9.30 takze wstalam, zjadlam zaraz jade do sklepu po rzeczy na obiad i chyba bedziemy w domu, kiblowac w taka piekna pogode sama nie wiem
A wy jakie plany ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymk na tym etapie jak coś zaniepokoi to nie ma na co czekać tylko jechać na IP...
Witamy sięMąż wrócił do domu o rozsądnej porze. Klub odpuścił, dzięki temu nawet względnie się wyspałam.
Irytuje mnie że mam dodatkowe leki na ciśnienie ale zaczęły w końcu działać! Jest lepiej
To co czekamy na wiadomości od Dzierzby? -
nick nieaktualnyJa chciałam jechac juz wczoraj, ale nie wygrałam z batalionem. Taki jest niefart że na weekend zawsze zjeżdza się tesciowa, i mimo iz to dobra kobieta to w kwestii oszczedzania przesadza, paliwa jej szkoda, czasu itd.
Zebrałam wszystko co trzeba i jedziemy.
Dziękuję za rady. Napisze jak będę mogła.kamciaelcia, Pysiaczek89, LewandowskaAnna, A_n_k_a_80, stardust87, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość