WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mk83 wrote:
    Angela jak było u Ciebie z tym sączeniem wód?

Od piątku cieknie mi coś jakby woda, ale tylko przy wstawaniu i chodzeniu, na leżąco nic. Wizyta w środę, a pasków nie dostanę od reki. Mąz szukał po aptekach i nic. Dzwoniłam do lekarki, ale nie była pomocna, wg niej to pewnie jakies ciązowe wydzieliny i sprawdzimy na wizycie. Poza tym niektórzy twierdzą, że panikuję i już nie wiem co myśleć, jechac na ip?
    U mnie to było jakbym moczu nie trzymała, całe majtki mokre. Wstawalam to leciało ale takie ilości że byłam pewna że to nie wydzielina. Kup gdzieś pasek ph są firmy bodajże gine intima czy jakoś tak bo z tego co dziewczyn mówiły rosman wycofał swoje. Teraz nP mam też spora wydzieline ale jest biaława i nie taka ilość. Jak nie będziesz mogła dostać to jedź na Ip

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 09:30

mk83 lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) wczoraj było u nas cieplutko wiec pojechałam na działkę do rodziców. Kacper będzie tam z nimi siedział do konca wakacji wiec jeden problem ( co z nim zrobic jak zacznę rodzic) z głowy. Chociaż zaczynam przypuszczać ze Kubulkowi wcale sie spieszyć nie będzie...
    Taki piękny weekend miał być a u nas w nocy zaczęło lać i jest bleee :( I co tu robić...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczek89 wrote:
    Mk83
    Kup a aptece test pH pochwy, on działa tak samo jak paski. Zmieni kolor na niebieski jeżeli to sa wody. Taki test to np gine intima.
    Mąż jeździł wczoraj po aptekach u nas w miescie i nic nie bylo, chyba by mu dały bo mówił po co. Dziś ma jechać do Warszawy poszukac, ale tesciowa juz burczy, że mu marnuje niedzielę, paliwo, i ogolnie sieję panikę bez potrzeby. Na szczęscie jej nie słucha i pojedzie.

Mialam tych zwyklych pasków chyba ze 100 sztuk jak robiłam sobie domowe toniki do twarzy, ale przy przeprowadzce gdzieś je wcięło licho, i nie mogę znaleźć.

Angela, u mnie to jest bezbarwne, i jak wstanę to mały kieliszek jest pełny, jak nie podłożę wkładki to cieknie po nogach jakbym się zmoczyła. Spakowana jestem jakby co.

Mozliwe to żeby wody tak odchodzily przez kilka dni, wiem ze zazwyczaj to jest spore chlupniecie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 09:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny i przepraszam, że tak smęce od rana, ale nie spałam całą noc przez to. Prawie wszyscy mnie traktują jak panikarę, mówią że coś na pewno wykraczę. Po moich przejsciach to powinno byc zrozumiałe, niestety nie jest.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mk
    a ja bym pojechala na IP
    bo wtedy juz wszystko bedzie jasne
    zabierz na wszelki wypadek torbe
    jak mąż ma jeżdzić po aptekach, to na jedno wyjdzie, jak pojedziecie na szpital

bbeczka91 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Ty nie słuchaj innych tylko własnej intuicji. Teściowa niech sie obiadem zajmie a nie mało istotnymi radami ;)

Pysiaczek89, Ulfenstein, LewandowskaAnna lubią tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mk83 wrote:
    Mąż jeździł wczoraj po aptekach u nas w miescie i nic nie bylo, chyba by mu dały bo mówił po co. Dziś ma jechać do Warszawy poszukac, ale tesciowa juz burczy, że mu marnuje niedzielę, paliwo, i ogolnie sieję panikę bez potrzeby. Na szczęscie jej nie słucha i pojedzie.

Mialam tych zwyklych pasków chyba ze 100 sztuk jak robiłam sobie domowe toniki do twarzy, ale przy przeprowadzce gdzieś je wcięło licho, i nie mogę znaleźć.

Angela, u mnie to jest bezbarwne, i jak wstanę to mały kieliszek jest pełny, jak nie podłożę wkładki to cieknie po nogach jakbym się zmoczyła. Spakowana jestem jakby co.

Mozliwe to żeby wody tak odchodzily przez kilka dni, wiem ze zazwyczaj to jest spore chlupniecie.
    Jedź na ip

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym jechała.

atdcupjy14gifv7v.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mk83 wrote:
    Dzięki dziewczyny i przepraszam, że tak smęce od rana, ale nie spałam całą noc przez to. Prawie wszyscy mnie traktują jak panikarę, mówią że coś na pewno wykraczę. Po moich przejsciach to powinno byc zrozumiałe, niestety nie jest.
    Mk
    Według mnie to mogą byc wody. Ja jestem w szpitalu teraz i leze z dziewczynami, ktorym sie sączą. Lepiej jedz na IP.

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• AJrin Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M sklada kolyske :) dzis stanie u nas w sypialni oczywiscie kicia juz sie zapoznaje z nowym spaniem hihi.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteś mk83 wysoko już w ciąży prawie donoszona. Więc dziać mogą się już różne rzeczy. Po tym co piszesz mogę powiedzieć u mnie było podobnie.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    M sklada kolyske :) dzis stanie u nas w sypialni oczywiscie kicia juz sie zapoznaje z nowym spaniem hihi.

moją kicię znalazłam w kołysce 3 razy :) na poczatku, przy naszym srodowym wyjeżdzie i -co dziwne-wczoraj :) to duzy sukces, bo normalnie drapak stoi obok (na nim spi)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mk jak się martwisz jedź na IP.

Liw pospala od 4 do 9 :) ale muszę damę wybudzac bo mało przybrała. Ze szpitala wyszła z wagą 2850g, a dziś 2870g.
    Upał na maksa za oknem, jak zelzeje po 15 to pierwszy spacerek, jak damy radę :)

Dzierzba trzymam kciuki, żebyście do jutra wytrwali :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, a ja znow o tym praniu haha nawet nie wiecie jaka dzis mam ulge jak wszystkie rzeczy malego suche a za oknem leje !! :)

Ja wstalam raz w nocy na siusiu, pozniej o 8 zjesc jogurt i definitywnie corka wybila mi spanie z hlowy o 9.30 takze wstalam, zjadlam zaraz jade do sklepu po rzeczy na obiad i chyba bedziemy w domu, kiblowac w taka piekna pogode sama nie wiem :)

A wy jakie plany ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ciekawa jak sytuacja u foxsika

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nie leniwa niedziela-hahaha ostatnia leniwa niedziela

Pysiaczek89, stardust87 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Jestem ciekawa jak sytuacja u foxsika
    Tezr o nich myślę, a Foxiu pewnie nie ma czasu pisać. Mam nadzieję, że są już w domku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mk na tym etapie jak coś zaniepokoi to nie ma na co czekać tylko jechać na IP...

Witamy się :) Mąż wrócił do domu o rozsądnej porze. Klub odpuścił, dzięki temu nawet względnie się wyspałam.

Irytuje mnie że mam dodatkowe leki na ciśnienie ale zaczęły w końcu działać! Jest lepiej

To co czekamy na wiadomości od Dzierzby?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam jechac juz wczoraj, ale nie wygrałam z batalionem. Taki jest niefart że na weekend zawsze zjeżdza się tesciowa, i mimo iz to dobra kobieta to w kwestii oszczedzania przesadza, paliwa jej szkoda, czasu itd.

Zebrałam wszystko co trzeba i jedziemy.

Dziękuję za rady. Napisze jak będę mogła.

kamciaelcia, Pysiaczek89, LewandowskaAnna, A_n_k_a_80, stardust87, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mk
    trzymam kciuki i czekam na wieści

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2097 2098 2099 2100 2101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ