WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Historia straszna ale ja akurat wolę wiedzieć żeby moc zwrócić uwagę a nie być ciemna i myśleć ze tak ma być. Mam tylko nadzieję że ta dzyewczyna tego tak nie zostawi złoży skargę czy cokolwiek bo takie położne powinny od razu stracić pracę wg mnie bo dla nich to był pewnie kolejny poród ech szkoda słów
Ulfenstein, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie Skali. Najgorsze ze pewnie takie mamy nie mają na to siły i ochoty. Pewnie chca miec to za soba i zapomniec czemu sie nie dziwie. A przyjdą następne i następne az zdarzy sie nieszczęście. Wtedy powiedzą ze na Panie nigdy nie bylo skarg i sa bardzo doświadczonymi położonymi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tymi facetami:(
Czasem chciałabym mieć taka sama wojebke jak oni... Ja nawet jak z koleżanka wyjdę to szybciutko chce wrócić do domu zeby sam nie był...
Ale co tu gadać...
Spróbuje zasnąć zeby nie zwariować.
Dobrej nocy Myszko i oby Twoj maz szybko wrócił do domku :* -
nick nieaktualny
-
Miałam wczoraj coś napisać, ale zasnęłam z dzieciakami niebwiem kiedy
Moja córcia jest takim łasuchem, że wypija mleka 2x tyle, co w szpitaluzjadła o 23, a potem wybudziłam ją o 4. Mam nadzieję, że pezybiera na wadze to przestanę ją budzić. Zaraz idę spać dalej.
A i koncepcja drugiego dziecia bez smoczka upadła...Liw to 100% ssak i bez smoka ani rusz
Ha ha ha, jak to dziecko werdyfikuje szybko założenia rodzica
Idee spać -
Witam się
oczywiście było bez budzika, ale stres juz nieźle działa i wstałam
deszcz za oknem słyszałam
Rozpoczynam 39 tc hura
ostatnie jednak dwa dni, by brzucholkiem sie nacieszyć (już za nim tęsknię)
waga pokazała dziś 83,6 kg, a to oznacza-przybrałamjet to moja najwyzsza waga w tej ciązy od najwiekszego spadku , tym samym minus 2,4 kg odnotowuję oficjalnie w ciązy
brzucholek 110 cm
teraz to tylko Piotruś musi juz sie zaprezentować w pelnej okazałości
ostatni weekend, ostatnia niedzielatak naprawde mój ostani dzień w domu we dwoje
żabka04, mysza0406, haneczka, violett, martta, marta258, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Witam sie z rana ja sie dzis nawet wyspalam
Ale M do mnie z tekstem ze mu do ucha chrapalam dlatego nie spi od rana, zebym tylko chrapanie musiala znosić w ciąży bo poki co tylko to musi znosić wrrr.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela jak było u Ciebie z tym sączeniem wód?
Od piątku cieknie mi coś jakby woda, ale tylko przy wstawaniu i chodzeniu, na leżąco nic. Wizyta w środę, a pasków nie dostanę od reki. Mąz szukał po aptekach i nic. Dzwoniłam do lekarki, ale nie była pomocna, wg niej to pewnie jakies ciązowe wydzieliny i sprawdzimy na wizycie. Poza tym niektórzy twierdzą, że panikuję i już nie wiem co myśleć, jechac na ip?