WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Masakra dlatego sie najbardziej boje w sn bo zalezy na kogomsie trafi w takich sytuacjach. Woadomo jak nic sie nie dzieje kobiwta da rade i nawet najgorszy szpital da rade i nic sie nie stanie.
No cóż przeczytalam mojemu M aby mial świadomość ze mnie samej tak łatwo nie zostawi. -
kamciaelcia wrote:Bałam się ten temat z sierpniowek poruszać u nas. ..ale mamy u siebie odważne babki
Warto chyba wiedzieć, ze można trafić na takich 'profesjonalistów' -
nick nieaktualnyOMG!
Co te dzieci w głowach maja???? Zatrute społeczeństwo:(
Ja jestem bardzo wrażliwa na to... Niejednokrotnie zdarzało mi sie popłakać na niesprawiedliwość świata.
Jakiś czas temu płakałam bo było mi szkoda mamy- miała kiepskie dzieciństwo a jest NAPRAWDE zajebista i mądra kobieta.... Nie znam człowieka który by jej nie lubił...
Ale sobie popłakałam i podwójnie doceniam
A potem patrzę na ulice i widzę jak rodzice ze sobą rozmawiają a ich dziecko słucha.... I sie uczy ze matka jest ku*wa a ojciec chu*em....
I tak prosz bardzo! Człowiek człowiekowi wilkiem... Nikogo i niczego bardziej sie nie boje niż ludzi.... -
Też czytałam opis porodu Jry i to naprawdę horror co przeżyła ta dziewczyna, całe szczęście że ona i córka żyją. Teraz muszą tylko dojść do siebie po tych traumatycznych przeżyciach. A te położne to powinny zostać zwolnione dyscyplinarnie i dostać zakaz wykonywania zawodu.
-
nick nieaktualnyBoże teraz juz na pewno nie zasne...co za ludzie tak nieodpowiedzialni. Ja na prawdę licze ze nikt tego bez komentarza gdzie trzeba, skargi nie zostawi. Przecież te położne są zagrożeniem dla życia pacjentek i dzieci co za horror. Czemu mam wrażenie ze te babska czesto za karę tam pracują? Nie wszystkie oczywiście ale cos takiego? Jak tak można jestem w szoku.
-
nick nieaktualnyJa tak samo mysle ze lepiej juz takich rewelacji jak te z sierpniowek lepiej niech nikt nam nie posyla, bo jak by mmie ktos jako pierworodke poczestowal by taka historia to chyba dostala bym traumy normalnie, traz bedac w 2 ciazy az mna wstrzasnelo , mysle ze faktycznie na krotko przed porodem nie sa nam takie histroie do niczego poytzebne bo to zle czlowieka nastraja i kieruje mysli w zla strone...a nikomu nie zycze takiego porpdu wiadomo...ale lepiej napawac sie optymizmem ze wszysyko bedzie ok niz dolowac i urodzic szybciej se stresu
-
nick nieaktualnyOooo!! Zamiast na serial maz poszedł na piwo... Wiec tyle z wspólnego wieczoru....
Ide zrobić kakao.
Nie stresujmy sie dziewczyny....
Główki do góry i bedzie dobrze!
Ale młody daje mi popalić... Aż boli
Mam wrażenie ze zaraz wyjdzie z brzucha przez rozerwanie...
Dobrej nocy i pozytywnych snów :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W takim razie przepraszam wszystkie, którym podsunęlam ten wątek.
Oczywiście ze trzeba myślec pozytywnie. Ta panna na pewno tez myślała.
Wiec imho warto wiedzieć, ze można trafić na takie osobniki.
Bo w moemencie porodu ufasz ze jestes pod najlepsza opieka.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMialam pytac dziewczyny, czy pojawia sie u Was taki dziwny bol, jakby promieniowanie do pachwin?
Jest on nagly, silny, taki przeszywajacy, jakby wlasnie ucisk jakiegos nerwu, trwa chwile.
Ogolnie jestem w szoku, bo nie bolalo mnie tzm nigdy nic.
Nie wiem, czy maly uciska jakis nerw czy to bardziej od kregoslupa idzie.