WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie przeczytałam ze dziś pod moim miastem policjant ścigał i postrzelil nastolatka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra dlatego sie najbardziej boje w sn bo zalezy na kogomsie trafi w takich sytuacjach. Woadomo jak nic sie nie dzieje kobiwta da rade i nawet najgorszy szpital da rade i nic sie nie stanie.
    No cóż przeczytalam mojemu M aby mial świadomość ze mnie samej tak łatwo nie zostawi.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Bałam się ten temat z sierpniowek poruszać u nas. ..ale mamy u siebie odważne babki
    Ale ze jakie odważne?
    Warto chyba wiedzieć, ze można trafić na takich 'profesjonalistów' :/

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OMG!
    Co te dzieci w głowach maja???? Zatrute społeczeństwo:(
    Ja jestem bardzo wrażliwa na to... Niejednokrotnie zdarzało mi sie popłakać na niesprawiedliwość świata.
    Jakiś czas temu płakałam bo było mi szkoda mamy- miała kiepskie dzieciństwo a jest NAPRAWDE zajebista i mądra kobieta.... Nie znam człowieka który by jej nie lubił...
    Ale sobie popłakałam i podwójnie doceniam :)

A potem patrzę na ulice i widzę jak rodzice ze sobą rozmawiają a ich dziecko słucha.... I sie uczy ze matka jest ku*wa a ojciec chu*em....
    I tak prosz bardzo! Człowiek człowiekowi wilkiem... Nikogo i niczego bardziej sie nie boje niż ludzi....

• marta258 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też czytałam opis porodu Jry i to naprawdę horror co przeżyła ta dziewczyna, całe szczęście że ona i córka żyją. Teraz muszą tylko dojść do siebie po tych traumatycznych przeżyciach. A te położne to powinny zostać zwolnione dyscyplinarnie i dostać zakaz wykonywania zawodu.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein
    Osobiście unilakabym złych historii porodowych przed własnym porodem. ..tak jak ja nie czytam o powikłaniach cc...przecież u nas tez była głośna medialna sprawa śmierci po cc...

Mimo takich historii trzeba myśleć pozytywnie. ..

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże teraz juz na pewno nie zasne...co za ludzie tak nieodpowiedzialni. Ja na prawdę licze ze nikt tego bez komentarza gdzie trzeba, skargi nie zostawi. Przecież te położne są zagrożeniem dla życia pacjentek i dzieci co za horror. Czemu mam wrażenie ze te babska czesto za karę tam pracują? Nie wszystkie oczywiście ale cos takiego? Jak tak można jestem w szoku.

• marta258 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, już nie będziemy czytać złych historii, teraz musimy myśleć i wierzyć że nasze porody odbędą się bez żadnych problemów i wszystkie będziemy mieć zdrowe dzieciaczki :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak samo mysle ze lepiej juz takich rewelacji jak te z sierpniowek lepiej niech nikt nam nie posyla, bo jak by mmie ktos jako pierworodke poczestowal by taka historia to chyba dostala bym traumy normalnie, traz bedac w 2 ciazy az mna wstrzasnelo , mysle ze faktycznie na krotko przed porodem nie sa nam takie histroie do niczego poytzebne bo to zle czlowieka nastraja i kieruje mysli w zla strone...a nikomu nie zycze takiego porpdu wiadomo...ale lepiej napawac sie optymizmem ze wszysyko bedzie ok niz dolowac i urodzic szybciej se stresu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo!! Zamiast na serial maz poszedł na piwo... Wiec tyle z wspólnego wieczoru....

Ide zrobić kakao.

Nie stresujmy sie dziewczyny....
    Główki do góry i bedzie dobrze!:)

Ale młody daje mi popalić... Aż boli :(
    Mam wrażenie ze zaraz wyjdzie z brzucha przez rozerwanie...:(

Dobrej nocy i pozytywnych snów :*

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziś bez kakao :( zapomnieliśmy kupić mleko. ..wiec miałam do wyboru albo dziś kakao albo mleczko do kawy. ..
    Ja juz po insulinie
    Dobranoc
    Samych pozytywnych myśli życzę

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wlasnie pije kakao, pltem ide sie myc i ide spqc wykoncsona tym dniem jestem serio :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdenerwowalam sie, ale jest jeden plus tego. Mala mocniej sie wierci a już mnie trochę martwila bo tak tylko smyrala lekko

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie przepraszam wszystkie, którym podsunęlam ten wątek.
    Oczywiście ze trzeba myślec pozytywnie. Ta panna na pewno tez myślała.
    Wiec imho warto wiedzieć, ze można trafić na takie osobniki.
    Bo w moemencie porodu ufasz ze jestes pod najlepsza opieka.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, dlaczego ja to przeczytałam:/ przeczytałam mężowi - mówi, że by te położne... masakra.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosiu widzę, że już wpisujesz nasze robaczki na pierwszej stronie, fajnie:). Proponuję jeszcze może info czy sn czy cc. Jestem ciekawa jak to wyjdzie statystycznie.

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok ok :)
    Może któraś z was ma kontakt z poreklamacyjny to niech poda wagi i wymiary dziewczynek :) zrezygnowała z fb i nie czyta starszych postów, bo nie ma czasu :) no i datę bo juz mi sie zapomniała ....

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej, straszna ta historia.
    Przeraza mnie, ze na tak wiele rzeczy nie mamy wplywu i pozostaje kwestia, nie wiem czego, szczescia?
    Ehh, dobrze sie sie wszystko ok skonczylo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin, pomysl z karcherem rewelacyjny, kiedys myslalam o nim, ale nie dowiadywalam sie tak szczegolowo, jak Ty opisalas. Bede namawiac meza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 22:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 sierpnia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam pytac dziewczyny, czy pojawia sie u Was taki dziwny bol, jakby promieniowanie do pachwin?
    Jest on nagly, silny, taki przeszywajacy, jakby wlasnie ucisk jakiegos nerwu, trwa chwile.
    Ogolnie jestem w szoku, bo nie bolalo mnie tzm nigdy nic.
    Nie wiem, czy maly uciska jakis nerw czy to bardziej od kregoslupa idzie.

‹‹ 2095 2096 2097 2098 2099 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ