WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia
to ja cc mialam znienacka to mialam stres jak ja pier..... a co dopiero na planowane cc isc, ale ogolem na cc jest zimno, ja tez lezalam i sie trzeslam jak galareta bo temperatura na bloku operacyjnym jest specyficzna, a do cc wiadomo ze czlowiek jest goly to juz w ogole. Wiesz jak juz wyjeli corke i uslyszalam jej placz a raxzej wielkie darcie to zaraz mi wszystko minelo spokoj psychiczny, zszyli mnie przelozyli na lozko i bzuuum do sali 2tony kroplowek i nakaz lezsnia przez 24h -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Martta mój brzuch tez cały dzień twardy jak kamień. I bole w dole brzucha takie przeszywajace. Dziwie sie wciaz skad to moje dziecko ma takiego powera! Tak sie kręci, ze mi zaraz bokiem wypadnie
miałam ochotę na kąpiel Ale goście zuzyli cala ciepła wodę i trzeba napalic w piecu.
LRF fajnie że trafiłaś na normalnych ludzi w szpitalu. Zobaczysz, ze wszystko się ułoży
no ja mam dokładnie to samo, jakiś koszmar, dobrze że już wieczór zaraz i tak dzień za dniem jakoś zleci, tyle że noce też problematyczne i ehhh, no nic jakoś przetrwamySabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja sobie uswiadomilam ze jak lekarz 1 wystawi mi papiery na cc, to za miesiac moj ukochany syn bedzie z nami na swiecis, boje sie okropnie a z drugiej steony wiem ze cc vedzie bezpieczniejsze dla mnie i dziecka...zwlaszcza ze szyjka niepodatna na rozwieranie i miednica zwezona w srodku...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj szybko szybko
Tak szybko ze jestem w szokui na cc prawdopodobnie będzie ten anestezjolog jajcarz
Jak są konkrety to i strach rośnie
A słuchanie tych powikłań huhu
Jestem w 2 grupie ryzyka przez cukrzycę
Wiecie że to nieco ponad12 hWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 19:07
-
nick nieaktualnyKamila
Fakty sa takie ze powiklan po sn tez jest bardzi duzo ale glosno nikt o tym nie mowi...o czym tu mowic jak oni na cc mnie wzieli w ostatnich 5 minutach jak nagle dziecku tetno spadlo ...5 minut dluzej i kto wie czy moj maz mial by jeszcze zone przez cudownosci sn i uparfosci lekarzy..
ja tez sie boje drugiego ciecia, ale pocieszam sie mysla ze sa kobiety co maja i po 3 i 4 ciecia imzyja...skoro jedno przeszlam to i drugie przejde....bede silna bo mam core ktora bedzie w xomu czekac na mnie i braciszka:) -
Kamcia super to juz godziny zostały
ach zazdroszcze ja nadal czekam a M co chwila do brzucha synalku już wychodź
Mam pytanie do rodzacych sn dla mnie istotne bo mam duzy biust i chodzenie bez stanika nie dosc ze mnie krepuje to jest bolesne czy rodzicoe w stanikach? Ja sie zastanawiam czy nie kupic jakiegos czarnego byle jakiego ale nie wiem jak na to porodowka zareaguje? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny