WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ale piękne skurcze się pisały
oczywiście nie porodowe
Jeden był do samej góry na wykresie. A potem jeden za drugim
A ja nic nie czułam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia stresik Cię pobiera, to normalne kochana. Ja jak szlamr na cc miałam totalny luzik, uśmiech na buzi. Jak weszłam na salę operacyjną zmiękły mi nogi, ciężko było oddychać i aż mnie trzęsło na stole. Nerwy robią swoje. Jak wyjeli Liwię było mi już wszystko jedno, co siee ze mnar dzieje
-
nick nieaktualnyWitajcie Mamusie, wróciliśmy właśnie do domu, Młody przypakował i waży teraz 2,788 g
któraś się rozpakowała? Mamy nowe bobasy po drugiej stronie brzuszka?inzynierka, LewandowskaAnna, Anulka01, martta, mmargol, kamciaelcia, staraczka_85, Broszka, Ksosia, Angela89, _izunia_, marta258, Madziuuuula, Skali89, Sabina, żabka04, mysza0406, bbeczka91, A_n_k_a_80, haneczka, Miśka***, bisacz, violett, stardust87, Dariah lubią tę wiadomość
-
dziewczyny właśnie koleżanka mi powiedziała, że do 36tc nospa działa na skurcze i im zapobiega czy też łagodzi, ale po 36tc wpływa na szyjkę i ją rozmiękcza, ponoć jej gin tak powiedział i kazał odstawić nospę, myślicie że tak jest? ja przez całą ciąże wzięłam może ze 3 nospy ale zaintrygowało mnie to.....
Foksik to małego pakera masz w domu teraz, hehe, dobrze, że już jesteście u siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 16:02
-
A u mnie jakby slurczowo - złapało mnie kilka takich mocniejszych; przy jednym z nich aż sie poplakalam. M juz całkiem gotowy, prosi żebym tym razem nie zgrywala juz hojraka
torbę wystawił na widoku, umówił sie z dziadkiem jakby co do pilnowania dziewczyn
Hanka tez jakby spokojniejsza sie zrobiła
Ale jesteśmy umówieni z lekarzem, ze jak nie bedzie regularnych co 10 min to siedzę w domubo w szpitalu dostanę to samo co biorę tutaj, czyli no-spe i magnez.
Hanutek juz w 24 otrzymala sterydy na rozwój płuc- przy pierwszej próbie wyjścia, wiec nawet jeśli wyjdzie teraz to jesteśmy spokojniejsi.
Będę sie meldowała co i jak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 16:11
-
nick nieaktualnydobrze, że w szpitalu trafiliśmy na ludzkich lekarzy, pielęgniarki też kochane
jak się okazało, że trafiliśmy, bo miałam mało pokarmu to nikomu nawet do głowy nie przyszło, żeby obarczać mnie winą (tak jak w przychodni rejonowej). W chwili obecnej dokarmiamy się MM, mojego mleka jest malutko, prawdopodobnie za niedługo przejdziemy całkowicie na mieszankę, bo starania o laktację bardzo wymęczyły mnie psychicznie. Mały nawet moje mleko z butli wypija, ale nie jest ważne co dzidziuś je tylko żeby był zdrowybbeczka91, haneczka, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamcia, może niezupełnie, spokojniejsza będę jak już wszystkie wyniki będą w normie
i prawdopodobnie przy najbliższej okazji poproszę o leki na zatrzymanie laktacji
Czekają nas również wizyty kontrolne, zwłaszcza że coś na nerce wykryli podczas usg, mam się nie martwić, że nic poważnego i tylko do obserwacji. No i zapalenie spojówki złapaliśmy, położna mówiła że to śpiochy i mam przemywać solą fizjologiczną. Więcej babsztyla do domu nie wpuszczę -
U mnie dalej śluz z krwią nie są to plemienia bo majtki czyste. Trochę boli mnie brzuch tak jak na okres czyli bez, zmian z tym że coraz bardziej zabarwione krwią.
Z tego wszystkiego pół miasta szukałam pajacow na 56 i nie ma w końcu w Tesco znalazłam 1 opakowanie.
Śmieje się do mamy ze włosy nie zrobione paznokcie u stóp odrost hybryda no w ogóle w proszku jestem także Szymek musi zaczekać aż matka się ogarnie
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:kamcia, może niezupełnie, spokojniejsza będę jak już wszystkie wyniki będą w normie
i prawdopodobnie przy najbliższej okazji poproszę o leki na zatrzymanie laktacji
Czekają nas również wizyty kontrolne, zwłaszcza że coś na nerce wykryli podczas usg, mam się nie martwić, że nic poważnego i tylko do obserwacji. No i zapalenie spojówki złapaliśmy, położna mówiła że to śpiochy i mam przemywać solą fizjologiczną. Więcej babsztyla do domu nie wpuszczę
Zacznij pić szałwie jeżeli chcesz wysuszyć pokarm, po leki siegnij już ostateczności. -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:No wszystkie się wypakujcie, pewnie!
a kto tu na wrzesień poczeka?
Ja też czekam na wrzesień a dokładniej na 15.09 i niech tylko Antoś nie próbuje wydostać się wcześniej, musi jeszcze podrosnąć bo jest za malutki do porodu.
Madziuuuula lubi tę wiadomość