WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia, nic w tym głupiego nie ma co mówisz i myślisz. Może być tak, że drugi poród będzie podobnie wyglądał i słabo postępował. Poprzednio lekarze mocno ryzykowali, skoro dopuścili do takiej sytuacji z tętnem dziecka. Dobrze, że wszystko się skończyło szczęśliwie, ale jeśli masz możliwość uniknąć teraz tego ryzyka, a wszystko wskazuje na to, że szyjka nie będzie podatna na rozwieranie, to Twoja decyzja jest słuszna i nie musisz nikomu nic udowadniać. Twój komfort psychiczny i dobro dziecka jest najważniejsze. Będzie dobrze.
Będziemy zatem razem rodzić przez drugie cc.
-
nick nieaktualnyHania
dzieki, bo juz myslalam ze kompletnie zwariowalamwiadomo ze boje sie cc, ale bardziej boje sie ze upoerajac sie na sn stanie sie krzywda dziecku uiznow ten sam horror co z cora , a nie chce zeby dziecku stala sie krzywda, bo na dodatek mam genetycznie zwezona miednice w srodku...
Powiem najwyzej lekarzowi ze chce isc na cc i tyle, zobaczymy co powie, zmusic do sn po pierwszym cieciu mnie nie moze taka prawdahaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po wizycie
Afi 10 wiec oki mlody wazy okolo 2900 wiec pewnie donije do 4 juz sie boje...
Bede musiala zrobic jeszcze wyniki i za tydzien wyniki.
Widze ze dzieci sie rozpakowujau mnie pewnie bedzie koncowka wrzesnia a moze poczatek pazdziernika :o
mysza0406, Skali89, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa czekam na wrzesniowa wizyte , bo0iore papiery i pojade sie umowic na ciecie do szpitala zeby poznoej nie bylo problemów, a wy gdzie sie dziewczyny umawiayscie ?? Normalnoe sz
yszcie na ginekologie w godzinach urzadowania ordynatora czy jak ? Ile szybciej sie umawialyscie ? -
No to pięknie przybędzie maluszków i faktycznie płeć meska w tym tygodniu
U mnie sie jakos wyciszylo mały poszedl jakby wyżej bo chodzic moge wiec ja to we wrzesniu będę rodzić -
nick nieaktualnyZ gory sorki za wszystkie literowki, mam nadzieje ze rozumiecie o co chodzi mi bo patrzac na moje ostatnie wpisy mam wrazenie ze to jakas chinszczyzna !
ale pisze na tablecie na qwerty i nie raz szybko klikne wyslij i nie zauwaze nawet co glupstwa mi powychodzily
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Ja czekam na wrzesniowa wizyte , bo0iore papiery i pojade sie umowic na ciecie do szpitala zeby poznoej nie bylo problemów, a wy gdzie sie dziewczyny umawiayscie ?? Normalnoe sz
yszcie na ginekologie w godzinach urzadowania ordynatora czy jak ? Ile szybciej sie umawialyscie ?
Ja dostałam skierowanie i miałam iść do szpitala się zapisać. Tak się złożyło że na zapisie był mój gin i termin wybrał. Dziś miałam mieć ktg i tyle ale że był ordynator to zmienił termin na szybciej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela
Lezymy we dwie w takiej samej sytuacji
Jakoś czas powoli leci. Nie wiem o której jutro rano ruszają. Potem miałam jeszcze badanie ręczne - szyjka dość krótka ale zamknięta (nie wiem co to znaczy )
Lekarz 'nie znam
Na żel na blizny powiedział -że on by wybrał torebkę zamiast zelu
Ktg 2 x jeszcze dzisiaj
Puls co 2h
i tyle się dzieje
przyszła jeszcze jakaś nieplanowana pacjentka wiec niby nas dużo. .. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
Lezymy we dwie w takiej samej sytuacji
Jakoś czas powoli leci. Nie wiem o której jutro rano ruszają. Potem miałam jeszcze badanie ręczne - szyjka dość krótka ale zamknięta (nie wiem co to znaczy )
Lekarz 'nie znam
Na żel na blizny powiedział -że on by wybrał torebkę zamiast zelu
Ktg 2 x jeszcze dzisiaj
Puls co 2h
i tyle się dzieje
przyszła jeszcze jakaś nieplanowana pacjentka wiec niby nas dużo. ..
Zamknięta czyli brak rozwarciaJa się cieszę że idę w piątek i w piątek będzie dzień X że nie bede musiała tracić dnia. Ale jutro będziesz tuliła Piotrusia. Ile po cc trzymaja u was?