WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:Agatia, czyli jednak na Sabamed się
widze na ich stronie o szczepionkach refundowanych przez prezydenta miasta, spoko sprawa
ale dopiero chyba po 12 mc życia pneumo i meningo. Na razie zostaje na podolach
-
nick nieaktualnyNawet nie wiecie jsk ta rozbieznosc terminow pomiedzy Om a Usg mnie wnereia
bo wg om teraz zsczal sie 35 tydzien ciazy, a w usg w srode zacznie sie 34 i przez to jedtem zla bo maly idzie tozwojem zgodnie z terminem okresu a lekarz die upiera na tem terminmz usg bo mialam nie regularne okredu, ale kurde ostatni okres msjac 27.12 jakim sposobem niby do 12.10 miala byl lazic wstpie w go !!! A boje sie ze przez to szybciej die akcja porofowa zacznie przez te slasnie poje... terminy
-
mmargol wrote:Angela, to Cię zaskoczyli!
skoro jesteś zapisana jednak na piątek to można powiedzieć, że będziemy rodzić razem
Ulfe, nie same chłopaki w tym tygodniu, pośród nich jest moja Emilka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tak sobie wlasnie mysle ze jak 1.09 bede na wizycie to powiem lekarzowi niech wsyatwi mi papoery i pojde na drugie CC , bo im blizej tym mam coraz wiekszy stres ze porod sn skonczy sie tak samo jak pierwszy a mam mocne przeczucie ze tak moze byc skoro mam szyjke nie podatna na rozwieranie, a tak to pojde sie umowie na termin i bede miec spokoj psychiczny przynajmniej ,..a jesli sie cos szynciej zacznie to juz trudno wplywu na to miec nie bede....ale nie mam zamiaru znow 20 godzin sie meczyc w bolach 2,5 godziny w bolach partych i zeby na koniec jeszcze mnie cieli...WLASNIE W TYM MOMENCIE ZROZUMIALAM ZE CHYBA MNIE TO PRZEROSLO!! RATUNKU
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Ja tak sobie wlasnie mysle ze jak 1.09 bede na wizycie to powiem lekarzowi niech wsyatwi mi papoery i pojde na drugie CC , bo im blizej tym mam coraz wiekszy stres ze porod sn skonczy sie tak samo jak pierwszy a mam mocne przeczucie ze tak moze byc skoro mam szyjke nie podatna na rozwieranie, a tak to pojde sie umowie na termin i bede miec spokoj psychiczny przynajmniej ,..a jesli sie cos szynciej zacznie to juz trudno wplywu na to miec nie bede....ale nie mam zamiaru znow 20 godzin sie meczyc w bolach 2,5 godziny w bolach partych i zeby na koniec jeszcze mnie cieli...WLASNIE W TYM MOMENCIE ZROZUMIALAM ZE CHYBA MNIE TO PRZEROSLO!! RATUNKU
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHania
ogolem zacaelo sie wlasnie od tego ze bylam juz po terminie amszyjka, byla dluga twarda i zamkneta,mimo ze przez 4 dnimdawali kroplowy na rozwarcie, na skurcze w efekcie rzeczy cewnik-balonik tez na rozwarcie nic to nie dalo...masowanie szyjki nic nie dalo....a jak w koncu odeszly mi wody to rozwarcie slabo postepowalo i masowali mi na chama, a jak sie parte zaczely to trwaly 2,5 ggodziny. ?..no i glowka sie w kanale pokazala po chwili spowrotem weszla do srodka szyjka zaczela sie zamykac dziecku spadlo nagle tetno ja jak trup no i w 5 minit na cc, no a sama widzisz ze teraz z szyjka tak samo twarda, dluga przeszlo 4 cm i nic nie zwiastuje zeby miala sie skracac czy mieknac...tak jak na poczatku wierzylam w porod sn tak teraz po tych kilku dnach z bolami podbrzusza przestalam juz realnie o tym , yslec..nie chce zeby dziecku stala sie krzywda przez moje ambocje i chec pokazania ze po cc tez mozna...to glupie jest -
nick nieaktualny