WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie zakrztusialam wlasnie kawa, matko i corko myslalam ze urodze przez gardlo ;/ az maly zaczal kopac jak szalony...w sumie sie nie dziwie jak sie tzreslam jak szalona od tego kaszlu ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz wam mowilam ze przy porodzie sie o jedzeniu nie mysli same zobaczycie :) jedyna rzecza jaka ise wtedy chce to zeby to sie juz skonczylo :) a bez zarcia da sie wytrzymac, ja mialam casarke o 13.30 a zarcie dostalam dopiero nastepnego dnia o 13.30 , pomijajac ze jak zaczely sie skurcze to nic nie jadlam bo checi nie bylo w ogole. i tym sposobem nie jadlam prawie dwa dni, sama nie wiem jak to mozliwe

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf.
    Wybrane z pośród 441 imion :-)
    Wiktor,Robert,Jarek, Radek, Jakub.

Ja chcę: wiktor/Robert

Maz chce: Staś,Janek,bolek,wrrrr

Teściowa i moja mama krzyczy ze żaden Staś bo to.......... I w rodzinie byłby 7!!!!!!!!! Wiec odpada.

Na drugie będzie miał Andrzej po tacie i to postawione.
    Chociaż tyle dobrego.

A może losowanie zrobić????
    Chociaż znając mnie to zmienię jak będzie nie po mojej myśli :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja drugiego imienia nie daje, bo po corce wiem ze to tylko klopoty i glupota dawac drugie imie ktorego nigdzie sie nie uzywa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jedzeniu będziecie myśleć jak będziecie po porodzie już i będziecie kp!:-)
    Nawet w nocy z cycem na wierzchu się je i to co kolwiek hahhahaha

Ja miałam biszkopty,wafle ryżowe niektóre dziewczyny nawet czekoladę.
    O wodzie nie zapomnijcie:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 11:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam położna radziła, żeby po cichaczu wziąć tic tac, ale to nie dla pożywienia się tylko, żeby śluzówkę pobudzić czy coś tam, nie pamiętam. Ale mąż tak wziął sobie do serca, że regularnie kupuje, a ja je po kryjomu zjadam. Ja jak zacznę to od razu cała paczka idzie;) Jednak ostatnio skubaniec tak schował, że nie mogę znaleźć:)

AJrin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobie was lada moment ale ta wiadomość nie może czekać :) Kuba wazy 3600 i na świecie pojawi się już w PIĄTEK! Ordynator już chciał dziś mnie kroić ale ogarnął że źle trochę termin policzyl i w piątek będzie cc.

żabka04, inzynierka, Ulfenstein, sarcia123, staraczka_85, bisacz, Miśka***, Magdziulla, Malutka92, marta258, violett, Madziuuuula, martta, Broszka, mysza0406, YvonnElizabeth, Jotc, kamciaelcia, mmargol, bbeczka91, agatia, Anulka01, Sabina, alinka, Bratek, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, Skali89, stardust87, Dariah lubią tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla fajnego masz meża :-)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak calkiem nie w temat , ale sie usmialam jak to zobaczylam i skojarzylo mi sie z cyklu "HUMORKI CIĘZARNYCH , wersja foch na calego o wszystko i nie wiadomo o co" :D

8710dde13f3356c9med.png

żabka04, YvonnElizabeth, bbeczka91, Anulka01, Sabina, Magdziulla, Dariah lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela wow to czekamy na kolejnego dzidziusia:-):-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, super ;-) a jednak będzie szybciej;-) 3600 to kawal chlopa ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela noo to super :) czyli jeszcze 4 dni i będziecie razem, kurcze ale się kobietki rozszalałyście! :D

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ulf.
    Wybrane z pośród 441 imion :-)
    Wiktor,Robert,Jarek, Radek, Jakub.

Ja chcę: wiktor/Robert

Maz chce: Staś,Janek,bolek,wrrrr

Na drugie będzie miał Andrzej po tacie i to postawione.
    Chociaż tyle dobrego.

A może losowanie zrobić????
    Chociaż znając mnie to zmienię jak będzie nie po mojej myśli :-)

Haha, znam te losowania :P

My się zastawialiśmy nad drugim. Zawsze myślałam, że mój syn będzie miał po moim ojcu, ale skoro to M przyjął moje nazwisko to same rozumiecie :P
    Więc wymyśliliśmy Jan, po dwóch babciach Janinach. Krótkie i całkiem spoko.

Ale potem stwierdziliśmy, że po co to drugie. I chyba póki co nie wiemy. Albo Jan albo bez drugiego.

No Boguś ani Bolek o nie byliby moi faworyci, więc Was rozumiem.

Wiem, że Konstanty też może wzbudzać kontrowersje, więc tym bardziej się cieszę, że został tak dobrze przyjęty (na chyba 3 randce ;).

Sarcia, no właśnie tak mi się wydawało, że Krystian. Nawet jest wpisany na pierwszej stronie :)

To w tym tygodniu same chłopaki się szykują? :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spieszę doniesc ze DZIERZBĘ juz rozpakowali :)

staraczka_85, żabka04, Madziuuuula, Broszka, YvonnElizabeth, kamciaelcia, Sabina, alinka, Bratek, stardust87 lubią tę wiadomość

• staraczka_85 Koleżanka

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy Wasze szyjki są już bardzo krótkie i miękkie? Dzisiaj byłam u gina i powiedział, że szyjka gotowa. Czy to znaczy, że powoli może się zaczynać?

ckai43r875tbq03c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfe

No wlasnie bo mial byc Krystian a moj maz nagle stwierdzil ze mu sie nie podoba i ze tak nie bedzie wrrr... a tam z facetami :)

• esmi Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka janjuz czekam w kolejce do lekarza dzis mam USG bo mam AFI 7.5 i dzisiaj kontrol.

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    staraczka_85 wrote:
    Dziewczyny, czy Wasze szyjki są już bardzo krótkie i miękkie? Dzisiaj byłam u gina i powiedział, że szyjka gotowa. Czy to znaczy, że powoli może się zaczynać?
    Moja niby krótka bo 1 cm, miekka i z rozwarciem na 2 cm i nic się nie zapowiada aby poród się zaczął :)

staraczka_85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela super, super. To lada chwila:)

Ulfe mi się Kostek bardzo podoba też tak chciałam dla syna, ale mąż chce "silne" imiona jakkolwiek tego nie interpretować i dla syna wybraliśmy...Borys. Agatia coś Cu to mówi?;)
    Mój Mąż pracował z dziećmi i tak ciężko trafić, bo każde mu się kojarzy.

Ajrin po cichu powiem, że tak diamencik mi się trafił;)

Sarcia mnie wszystko z kotami bawi;);)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dalej jestem w szoku, już się nastawiłam na 29 :P A tu bam, ordynator decyduje inaczej. Pobrali już krew. W piątek na czczo mam być o 8.

‹‹ 2111 2112 2113 2114 2115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ