WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz wam mowilam ze przy porodzie sie o jedzeniu nie mysli same zobaczycie
jedyna rzecza jaka ise wtedy chce to zeby to sie juz skonczylo
a bez zarcia da sie wytrzymac, ja mialam casarke o 13.30 a zarcie dostalam dopiero nastepnego dnia o 13.30 , pomijajac ze jak zaczely sie skurcze to nic nie jadlam bo checi nie bylo w ogole. i tym sposobem nie jadlam prawie dwa dni, sama nie wiem jak to mozliwe
-
nick nieaktualnyUlf.
Wybrane z pośród 441 imion
Wiktor,Robert,Jarek, Radek, Jakub.
Ja chcę: wiktor/Robert
Maz chce: Staś,Janek,bolek,wrrrr
Teściowa i moja mama krzyczy ze żaden Staś bo to.......... I w rodzinie byłby 7!!!!!!!!! Wiec odpada.
Na drugie będzie miał Andrzej po tacie i to postawione.
Chociaż tyle dobrego.
A może losowanie zrobić????
Chociaż znając mnie to zmienię jak będzie nie po mojej myśli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO jedzeniu będziecie myśleć jak będziecie po porodzie już i będziecie kp!
Nawet w nocy z cycem na wierzchu się je i to co kolwiek hahhahaha
Ja miałam biszkopty,wafle ryżowe niektóre dziewczyny nawet czekoladę.
O wodzie nie zapomnijcie:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 11:20
-
nick nieaktualnyNam położna radziła, żeby po cichaczu wziąć tic tac, ale to nie dla pożywienia się tylko, żeby śluzówkę pobudzić czy coś tam, nie pamiętam. Ale mąż tak wziął sobie do serca, że regularnie kupuje, a ja je po kryjomu zjadam. Ja jak zacznę to od razu cała paczka idzie;) Jednak ostatnio skubaniec tak schował, że nie mogę znaleźć
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobie was lada moment ale ta wiadomość nie może czekać
Kuba wazy 3600 i na świecie pojawi się już w PIĄTEK! Ordynator już chciał dziś mnie kroić ale ogarnął że źle trochę termin policzyl i w piątek będzie cc.
żabka04, inzynierka, Ulfenstein, sarcia123, staraczka_85, bisacz, Miśka***, Magdziulla, Malutka92, marta258, violett, Madziuuuula, martta, Broszka, mysza0406, YvonnElizabeth, Jotc, kamciaelcia, mmargol, bbeczka91, agatia, Anulka01, Sabina, alinka, Bratek, Pysiaczek89, A_n_k_a_80, Skali89, stardust87, Dariah lubią tę wiadomość
-
Magdziulla fajnego masz meża
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Ulf.
Wybrane z pośród 441 imion
Wiktor,Robert,Jarek, Radek, Jakub.
Ja chcę: wiktor/Robert
Maz chce: Staś,Janek,bolek,wrrrr
Na drugie będzie miał Andrzej po tacie i to postawione.
Chociaż tyle dobrego.
A może losowanie zrobić????
Chociaż znając mnie to zmienię jak będzie nie po mojej myśli
Haha, znam te losowania
My się zastawialiśmy nad drugim. Zawsze myślałam, że mój syn będzie miał po moim ojcu, ale skoro to M przyjął moje nazwisko to same rozumiecie
Więc wymyśliliśmy Jan, po dwóch babciach Janinach. Krótkie i całkiem spoko.
Ale potem stwierdziliśmy, że po co to drugie. I chyba póki co nie wiemy. Albo Jan albo bez drugiego.
No Boguś ani Bolek o nie byliby moi faworyci, więc Was rozumiem.
Wiem, że Konstanty też może wzbudzać kontrowersje, więc tym bardziej się cieszę, że został tak dobrze przyjęty (na chyba 3 randce.
Sarcia, no właśnie tak mi się wydawało, że Krystian. Nawet jest wpisany na pierwszej stronie
To w tym tygodniu same chłopaki się szykują? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystaraczka_85 wrote:Dziewczyny, czy Wasze szyjki są już bardzo krótkie i miękkie? Dzisiaj byłam u gina i powiedział, że szyjka gotowa. Czy to znaczy, że powoli może się zaczynać?
staraczka_85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela super, super. To lada chwila:)
Ulfe mi się Kostek bardzo podoba też tak chciałam dla syna, ale mąż chce "silne" imiona jakkolwiek tego nie interpretować i dla syna wybraliśmy...Borys. Agatia coś Cu to mówi?
Mój Mąż pracował z dziećmi i tak ciężko trafić, bo każde mu się kojarzy.
Ajrin po cichu powiem, że tak diamencik mi się trafił
Sarcia mnie wszystko z kotami bawi;) -
nick nieaktualny