X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Malutki wykąpany, najedzony, ja na szybciora wezmę prysznic i przejrzę allegro :)
    chciałam kupić podgrzewacz i jakiś mobil nad łóżeczko, zapomniałabym o zamówieniu w rossmanie, w końcu muszę ogarnąć swoje odrosty, bo aż wstyd jak się w lustro patrzę ;D

Kochana ale po co Ci podgrzewacz? Jeżeli nie mikrofala to. Termos z gorącą wodą i butelka z zimna ;)

• kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kąpiel miałam wczoraj :D a położna pochwaliła wysiłek męża - celujace golenie

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • haneczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę na film :) Kamciaelcia, trzymaj się jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Dobranoc :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ja dziś też,zaliczyłam golenie, ale daję radę sama. Nie wiem jak efekty, ale walczę;)
    A kąpiel tak to nazwałam trochę na wyrost.

Ja podgrzewacz też pewnie kiedyś kupię, bo nie mam mikrofali, ale to jak będzie potrzeba jakiś zwykły tańszy.

Jak czytałam i tu i na różowej o zmaganiach z piersiami, zauważyłam, że chyba każda laktatora używa to w końcu uległam i też zamówiłam. Pewnie i tak się przyda.

• Jotc Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    clotrimazolum sobie posmaruj, a może to nie grzyb a zapalenie jakieś cewki moczowej?
    Właśnie się zastanawiam czy mogę tym smarować bez konsultacji z ginem?
    Miesiąc temu miałam infekcje, bakterie w moczu i brałam furagin. Zrobiłam kolejne badanie moczu w ostatnią środę i było już czysto. Może to nawrót, tylko wtedy nie swędziało a teraz jest po prostu koszmar.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam laktatora

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jotc ja tez mam od 2 dni jakies pieczenie raz przechodzi raz sie nasila wizyte mam dopiero za tydzien i nie wiem czy w srode nie pójdę jesli nie przejdzie. U mnie ostatnio za dużo S i balsamo i chyba to mi nie służy....

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jotc wrote:
    Właśnie się zastanawiam czy mogę tym smarować bez konsultacji z ginem?
    Miesiąc temu miałam infekcje, bakterie w moczu i brałam furagin. Zrobiłam kolejne badanie moczu w ostatnią środę i było już czysto. Może to nawrót, tylko wtedy nie swędziało a teraz jest po prostu koszmar.

Ja miałam w tej ciąży z 3 różne infekcje, z 4 razy drożdczyce (grzybek) i zanim widziałam się z lekarzem to smarowałam bo bym chyba wykitowała. Możesz też wsiąść probiotyk ginekologiczny trivagin lub dopochwowy lactovaginal. Biorę je przez cała ciąże.

• Jotc Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, dzięki, jutro wysyłam męża do apteki bo chyba wykituje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 20:44

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pogrzewacz mam (pożyczyłam teraz koleżance) ale potrzebowałam go tylko i wyłącznie jak ściągałam swoje mleko w innym celu go nie używałam.
    Mikrofala przy mm jest idealna, jak nie mikrofala to tak jak mówiłam termos+zimna woda.

• Bratek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406, o to to to :)
    Też aż mi głupio, ale dziś się "poskarżyłam" Mężowi. Po prostu musiałam z siebie to wylać :P

kamcia - i bardzo dobrze :-D Nie będziesz mieć okazji, by zmarnować poranek na zamartwianie się ;)))))))
    Jejkuuuuuu, to już za chwilkę <3 Ależ emocje :))))))
    Tylko spróbuj zasnąć choć troszkę, żeby mieć jutro siłę :-*
    Już teraz KCIUKAMY!!!!!!!!!!!!!! (tylko jutro rano, to niestety przez sen - mnie o tej porze żadna siła z łóżeczka nie zwlecze, zwłaszcza po dzisiejszej pobudce na KTG ;) )

kamciaelcia lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia a mnie wnerwia to ich liczenie i gadanie 2 dni nie robi różnicy a mi wlasnie robi! Bo w przypadku ciazy przenoszonej bede sie wnerwiac o te 2 dni. Ale zakaldam, ze uda sie prędzej mlodego pogonic co matka sie nie denerwowala ;)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    clotrimazolum sobie posmaruj, a może to nie grzyb a zapalenie jakieś cewki moczowej?
    Zapalenie cewki boli jak cholera i nie można sie wysikac. Tez obstawiam grzybka i smarowanie clotrimazolum.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Jotc Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Zapalenie cewki boli jak cholera i nie można sie wysikac. Tez obstawiam grzybka i smarowanie clotrimazolum.
    No właśnie sikam normalnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jotc wrote:
    No właśnie sikam normalnie

wiec pewnie grzybek :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może i racja z tym podgrzewaczem, bo te 40st na opakowaniu to tylko tak orientacyjnie? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 20:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo moj maz tez przejdzie przyspieszony kurs golenia, bo na planowane cc juz bede musiala byc ogolona :) dotychczas dawalam rade ale coraz ciezej sie golic zeby jakos wygladac xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    może i racja z tym podgrzewaczem, bo te 40st na opakowaniu to tylko tak orientacyjnie? :)
    Ja tam nigdy wody do mm nie mierzyłam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila

a Ty maszeruj spac, bo na jutro duzo sily musisz przeciez miec :) odpoczywaj kobietko ram ! Bo to ostatnia spokojna noc po niej beda ci najwyzej nieprzespane xD nooo i zdasaj zaraz rwlacje w miare sil :)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma któraś nianie z kamerką? Moja zwykła mi sie popsuła i chce teraz z podglądem. Moze jakieś propozycje sprawdzonych urządzeń?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 2121 2122 2123 2124 2125 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ