WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Malutki wykąpany, najedzony, ja na szybciora wezmę prysznic i przejrzę allegro
chciałam kupić podgrzewacz i jakiś mobil nad łóżeczko, zapomniałabym o zamówieniu w rossmanie, w końcu muszę ogarnąć swoje odrosty, bo aż wstyd jak się w lustro patrzę
Kochana ale po co Ci podgrzewacz? Jeżeli nie mikrofala to. Termos z gorącą wodą i butelka z zimna -
nick nieaktualnyKamcia ja dziś też,zaliczyłam golenie, ale daję radę sama. Nie wiem jak efekty, ale walczę
A kąpiel tak to nazwałam trochę na wyrost.
Ja podgrzewacz też pewnie kiedyś kupię, bo nie mam mikrofali, ale to jak będzie potrzeba jakiś zwykły tańszy.
Jak czytałam i tu i na różowej o zmaganiach z piersiami, zauważyłam, że chyba każda laktatora używa to w końcu uległam i też zamówiłam. Pewnie i tak się przyda. -
Angela89 wrote:clotrimazolum sobie posmaruj, a może to nie grzyb a zapalenie jakieś cewki moczowej?
Miesiąc temu miałam infekcje, bakterie w moczu i brałam furagin. Zrobiłam kolejne badanie moczu w ostatnią środę i było już czysto. Może to nawrót, tylko wtedy nie swędziało a teraz jest po prostu koszmar. -
Jotc ja tez mam od 2 dni jakies pieczenie raz przechodzi raz sie nasila wizyte mam dopiero za tydzien i nie wiem czy w srode nie pójdę jesli nie przejdzie. U mnie ostatnio za dużo S i balsamo i chyba to mi nie służy....
-
nick nieaktualnyJotc wrote:Właśnie się zastanawiam czy mogę tym smarować bez konsultacji z ginem?
Miesiąc temu miałam infekcje, bakterie w moczu i brałam furagin. Zrobiłam kolejne badanie moczu w ostatnią środę i było już czysto. Może to nawrót, tylko wtedy nie swędziało a teraz jest po prostu koszmar.
Ja miałam w tej ciąży z 3 różne infekcje, z 4 razy drożdczyce (grzybek) i zanim widziałam się z lekarzem to smarowałam bo bym chyba wykitowała. Możesz też wsiąść probiotyk ginekologiczny trivagin lub dopochwowy lactovaginal. Biorę je przez cała ciąże. -
nick nieaktualny
-
mysza0406, o to to to
Też aż mi głupio, ale dziś się "poskarżyłam" Mężowi. Po prostu musiałam z siebie to wylać
kamcia - i bardzo dobrzeNie będziesz mieć okazji, by zmarnować poranek na zamartwianie się
))))))
Jejkuuuuuu, to już za chwilkęAleż emocje
)))))
Tylko spróbuj zasnąć choć troszkę, żeby mieć jutro siłę :-*
Już teraz KCIUKAMY!!!!!!!!!!!!!! (tylko jutro rano, to niestety przez sen - mnie o tej porze żadna siła z łóżeczka nie zwlecze, zwłaszcza po dzisiejszej pobudce na KTG)
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia a mnie wnerwia to ich liczenie i gadanie 2 dni nie robi różnicy a mi wlasnie robi! Bo w przypadku ciazy przenoszonej bede sie wnerwiac o te 2 dni. Ale zakaldam, ze uda sie prędzej mlodego pogonic co matka sie nie denerwowala
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny