WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCiekawe macie zainteresowania
To faktycznie sporo... Jeszcze tydzień sierpnia a juz 15% i juz wiadomo ze to wzrośnie do 1.09....
Ja obstawiam ze nawet 35% z nas może urodzić do 1.09 :o
Cos za dużo dzieciaczków chce juz wyjsć.... Z kolei np. U mnie sie może przedłużyć bo Antkowi dobrze
-
Witam sie
pozno zasnelam i wczesnie sie budze, to chyba juz stresik zapasem...
Cos mnie katar lapie, oby to nie przeziebienie.
Behemottka, moj P tez prorokuje, ale wage Emilkiuwaza, ze na usg jest duzy blad i bedzie wazyc do 3700g, ja za to mowie ze pomiedzy 3700g-4000g
chcial sie zalozyc i mowi "o krate browara" to ja mowie ze o nocne wstawanie, ze bedzie zmieniac pieluche, poda mi ja do karmienia i ulula do spania
zrezygnowal z zakladu hihi, ale i tak go to nie ominie
Behemottka, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Hej mamuśki, ja juz tez nie śpię jak zwykle....
Pirelko podziwiam jesteś mega dzielna, oby dziewczynki juz niedługo były z Wami w domku!
Mmargol ale bedzie slodka kluseczka i to juz jutro, niesamowite, co do lekow na tarczyce, ja w ciąży dobilam do dawki 125 i po porodzie kazal brac połowę tej dawki, ale ja to 50 juz bralam dlugo przed ciążą.
Anulka01 spokojnie, w brzuszku jak pisala Behemotka pepowina nie straszna, ja jestem dzieckiem ktore w czasie porodu za bardzo sie zaprzyjaznilo z pepowina przy szyji, szybka cc i wszystko dobrze, będzie ok, nic sie nie martw!
Kamcia, a to Piotrus lobuz cycka nie chce, a potem będzie sie ogladal pol zycia za nimi hehe
Moj maly za to wczoraj sie popisal, pod ktg lezalam godzinę bo tak jak zawsze sie kręcił, 30min polozna musiala stac i sama trzymac te dynksy zeby cos sensownego sie zapisalo, ale tętno między 120-140,skurcze głównie 20%,pare kolo 60%.
Sabinko jak zdrowie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 06:27
pirelka lubi tę wiadomość
-
8 rozpakowanych ? To mi chyba coś umknęło ...
Wczoraj udało mi się namówić męża na biały balsam. Ale jego wymówki typu ze boi się ze zajde w ciążę bo skąd biorą się dzyeci z różnica 9 miesięcy :d, potem ze to jego syn, i jak jest rozwarcie to jemu tak głupio i jeszcze milion innych tekstów ale w końcu się udało.
Dziewczyny które się dziś rozpakowuja powodzenia
-
nick nieaktualnyWitam i ja ze szpitalnych pieleszy. Dziś mogłam sobie odpowiedzieć na pytanie czy w szpitalu trzeba nastawiać budzik - nie, zdecydowanie nie trzeba:)
nawet coś spałam, na nic nie narzekam, ale łóżko to dramat.
Mmargol ja brałam euthyrox przed ciążą i też wracam do starej dawki.
Behemotka jakie statystyki! Ale faktycznie 15% robi wrażenie. -
Czesc Wszystkim!
Wlasnie stuknęła mi ciaza donoszona37 tc, ulga ogromna dla mojej psychiki
Wszystkim szpitalnym Dziewczynom życzę powodzeniamartta, Skali89, Magdziulla, mmargol, żabka04, LewandowskaAnna, violett, Sabina, alinka, pestka, mysza0406, bbeczka91, marta258, pirelka lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Witam i ja. Padam na twarz dziś. Hubert chyba postanowił mi przypomnieć jak tp jest z niemowlakiem i budził się dziś co godzinę jak z zegarkiem w ręku
ściany będę gryzla dziś ze zmęczenia chyba
młody na 9 na zajęcia adaptacyjne do żłobka (już mam ciary na myśl o tym wrzasku i krzyku gdy będziemy tam jechać
) a ja na ostatnie już w tej ciąży badanie morfo i moczu. Choć coś za szybko mi się wydaje - w końcu to jeszcze ponad miesiąc do terminu ;O
Miłego, udanego i bezbolesnego dnia Wam zyczea "terminowym" nagłego i sZybkiego PYK
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Dziewczyny żłobkowe ile wcześniej trzeba Malucha zapisać? Dostajecie to dofinansowanie czy to fikcja albo jesteśmy w najgorszym sorcie, bo pracujemy i nie jesteśmy samotne matki na socjalu, więc się nie należy?
-
nick nieaktualnyDzień dobry, mnie również chyba stres przed jutrem zjada. Co godzinę się budziłam a nad ranem znów oczyszczanie - mam go dosyć
Mogę się pochwalić? wczoraj kupiliśmy córce dorosłe łóżko. Miałam mega obawy że spadnie że będzie wędrować. A tu cała noc ładnie Śpi.
No w końcu starsza siostra będzieto dobry przykład musi dawać.
bbeczka91, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stardust87 wrote:Witam i ja. Padam na twarz dziś. Hubert chyba postanowił mi przypomnieć jak tp jest z niemowlakiem i budził się dziś co godzinę jak z zegarkiem w ręku
ściany będę gryzla dziś ze zmęczenia chyba
młody na 9 na zajęcia adaptacyjne do żłobka (już mam ciary na myśl o tym wrzasku i krzyku gdy będziemy tam jechać
) a ja na ostatnie już w tej ciąży badanie morfo i moczu. Choć coś za szybko mi się wydaje - w końcu to jeszcze ponad miesiąc do terminu ;O
Miłego, udanego i bezbolesnego dnia Wam zyczea "terminowym" nagłego i sZybkiego PYK
ile lat ma synek? Ja teraz jestem w trakcie adaptacji. Arturek ma 1,5 roku niespełna i pokochał żłobek. Rano stoi pod drzwiami i woła auto auto, żeby go zawiozła do dzieci.
Wczoraj został juz sam 2 godziny i nawet nie zauważył mojej nieobecności tak się dobrze bawił
może u Was będzie tak samo. Podobno im młodsze dziecko tym łatwiej.
Ja się rozchorowałam i na cale szczęście teściową go dziś zaprowadzi i odbierze, wiec mam 3 godziny dla siebie. Pierwsze od 1,5 roku i niemalże ostatnie przed porodem, a to już tuz tuz.
Ja spałam dziś jak kamień ale bolała mnie cala głowa, oczy, szyja i kark. Mam jakieś zapalenie zatok, węzły chłonne wszystkie powiększone i bolą. -
Angela89 wrote:Dzień dobry, mnie również chyba stres przed jutrem zjada. Co godzinę się budziłam a nad ranem znów oczyszczanie - mam go dosyć
Mogę się pochwalić? wczoraj kupiliśmy córce dorosłe łóżko. Miałam mega obawy że spadnie że będzie wędrować. A tu cała noc ładnie Śpi.
No w końcu starsza siostra będzieto dobry przykład musi dawać.
Angela my kupiliśmy dorosłe pół piętrowe łóżko z wysuwanym biurkiem pod spodem, ale planujemy małego wkładać tam jak skończy 2 lata. Przez pól roku dzidzia będzie spać w kołysce a Artur dalej u siebie. Potem zmiana. Ale tu jest większy strach, żeby nie wypadł przez barierkę. Wchodzić juz umie. Ogarnął to 2 tyg po tym jak nauczył sie chodzić.a barierki chyba podwyższymy do bezpieczeństwa.
PS. Brawo dla Martynki:) -
nick nieaktualnyWitam się i ja:-)
Noca okropnamiałam dwa razy skurcze w lydkach
I magnez biorę 5-6tab. Na dzień
Dziś zostaje z córką w domu muszę iść jej kupić kapcie do przedszkola bo już za mała numer buta uwaga 33-34!!!!!! Dla 5 latki
Anulka01 przykro mi z ta pepowinaJa bym szła na cc. Bądź dobrej myśli trzymam kciuki żeby się odwinela.
Angela i mmargol trzymam kciuki za waskorzystajcie dzisiaj:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 07:49