WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
claudiuszek wrote:Mmargol, mam ustalony termin po terminie, taki mamy klimat w krk!!!
-
nick nieaktualnyWitam się z rana po w miarę spokojnej nocy
chyba jednak ten dicoflor pomaga, choć nie wiem czy można się po pierwszej dawce spodziewać aż tak dobrych efektówgardło mnie już boli od śpiewania "czterech pancernych", ale ta piosenka również działa cuda, wczoraj już na skraju wyczerpania wzięłam pieluszkę i owinęłam Bąbla, mąż był w szoku jak zapanowała nagle w mieszkaniu cisza, pomogło tylko na 5 minut
haneczka, pestka, LewandowskaAnna, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Macioszczyczka najlepszego w rocznice!
My mamy w poniedzialek i tez bym byla przeszczesliwa, jakby sie synus wtedy pojawil
Tak w ogole to dzien dobry. Dzis pobilam chyba rekord sikania, ale za kazdym razem usypialam o dziwo.
Kurcze, niektore moje kolezanki wiecej w nocy spia przy noworodkach niz ja w ciazy
Ja dzisiaj rekord wstawania też pobiłam. Siku ze 3 razy, raz do Syna, raz przez skurcze po cyckach - niestety nieregularne za bardzo:P
Dziękujemy za życzenia!
Dzisiaj małego odstawiamy do babci i idziemy na kolację, bo stwierdziliśmy, że kupować prezenty ze wspólnej kasy to taka porażka trochęlepiej jeden wspólny i spędzić ten czas tylko we dwoje.
mmargol, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Witam się z rana po w miarę spokojnej nocy
chyba jednak ten dicoflor pomaga, choć nie wiem czy można się po pierwszej dawce spodziewać aż tak dobrych efektówgardło mnie już boli od śpiewania "czterech pancernych", ale ta piosenka również działa cuda, wczoraj już na skraju wyczerpania wzięłam pieluszkę i owinęłam Bąbla, mąż był w szoku jak zapanowała nagle w mieszkaniu cisza, pomogło tylko na 5 minut
Wyjątkowy gust muzyczny ma Twój synek.
Dla takiego maluszka taka dawka bakterii powinna przynieść ulgę po pierwszym użyciu. W ogóle bakterie probiotyczne polecane są przy bardzo wielu dolegliwościach - nawet przy alergii
Mój lubi Red Hot Chilli Peppers. Ciekawe co Hanka będzie lubiła.. Jeżeli będzie się trzymać tego co słuchałam w tej ciąży to En(rycze)rique z tą jego nową piosenką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 08:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Behemottka właśnie tak mi się nie zgadzało coś
myślałam, że kogoś poród przegapiłam
Angela Martynka starsza siostra bardzo dzielna i juz taka duzapewnie zadowolona bardzo z lozeczka nowego?
Haneczka super, ze Arturek tak sobie fajnie radzi w zlobku, dzielny chlopak
Claudiuszek a masz umowione cc na konkretny dzien czy jak sie zacznie akcja beda je robic?
Zabka, ze tak powiem Twoja 5latka ma kajakiWy tez macie duze stopy? BO my z mezem oboje mamy duze rozmiary, ja 41 a maz 46 wiec obstawiam, ze Emilka tez bedzie miala duze syry
Tak.
Ja mam 42
Mąż 49!
Masakra noga jej rośnie w dwa miesiące.
Już jeden sklep zaliczyłam i nie ma nic na nią -
nick nieaktualnyŻabka znam Twój ból. Ja wielkokopytna i córka też. Bo mąż nie, ma tylko 43. Moja 5-latka nosi 32 buty. Największe w przedszkolu.
Behemotka mnie rozwaliłaś tym liczeniem procentówUśmiałam się, to ile nas w końcu się rozpakowało? 14%?
LRF cieszę się, że Filip ma niebanalny gust muzyczny. A przede wszystkim, że noc była lepsza
Martta pytałaś jak się czuję. Lepiej. Wielkie dziekido zdrowia mi daleko, ale jest progres. Tylko w nocy musiałam wziąć prysznic, bo brzuch tak mnie bolał, że hej. A ja tłumaczę synowi, żeby poczekał, że muszę być zdrowa. Ale chyba ma głęboko moje gadanie
Macioszczyczka! Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 08:55
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Tak.
Ja mam 42
Mąż 49!
Masakra noga jej rośnie w dwa miesiące.
Już jeden sklep zaliczyłam i nie ma nic na nią
Mi w ogole w ciazy stopa urosla na dlugosc, pewnie 42 bede musiala szukac jak na sandaly bedzie za zimno...
-
nick nieaktualny
-
Duze rozmiary damskie na pewno sa w daichmanie
Nie wiem czy sie nie pokusic i dzisia meza tam nie zgarnac zeby jakies baletki chociaz ogarnac na spacery, bo w sandalach dlugo nie pociagne a jak mala bedzie to juz trudniej, przynajmniej na poczatku... jeszcze wyjdzie ze bede musiala nosic sandaly i skarpety na raz co by nie zmarznac hihi -
nick nieaktualnymmargol wrote:Duze rozmiary damskie na pewno sa w daichmanie
Nie wiem czy sie nie pokusic i dzisia meza tam nie zgarnac zeby jakies baletki chociaz ogarnac na spacery, bo w sandalach dlugo nie pociagne a jak mala bedzie to juz trudniej, przynajmniej na poczatku... jeszcze wyjdzie ze bede musiala nosic sandaly i skarpety na raz co by nie zmarznac hihi -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Witam się z rana po w miarę spokojnej nocy
-
nick nieaktualny
-
Strazaczka1990 wrote:Witajcie.Z tego względu ,że mam ciśnienia ciągle wysokie ,wczoraj 171\103 cesarkę prżyspieszaja na jutro .
ja w poprzedniej ciąży miałam 170/110 w dniu przyjęcia...ale to był 39t1dz. Próbowali zbić, jak się nie dało to próba oxy i całe 12h później w bólach i płaczu był synek
Trzymam kciuki!
ps. A jaką dawkę dopegytu dostajesz?Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny