WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc mamusie, ja wraz zecswoja torba ☺od poniedzialku siedze u rodzicow na wsi bo maz ma ten tydzien zawalony w pracy i boje sie ze nie zdazy przyjechac w razie w. Od dwoch nocy nie spie, strasznie stawia mi sie brzuch, do tego bole miesiaczkowe i ogolnie bol brzucha. Dzisiaj w nocy myslalam, ze pojade, ale teraz juz jest ok wiec nie panikuje. Watpie czy do wtorku staszek dosiedzi☺ najgorsze jest to, ze nie wiem w ktorym momencie trzeba sie zbierac, jaki musi hyc bol, mize kepiej wczesniej bo mam cc... nie wiem, ale juz sie boje nocy.
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:Czesc mamusie, ja wraz zecswoja torba ☺od poniedzialku siedze u rodzicow na wsi bo maz ma ten tydzien zawalony w pracy i boje sie ze nie zdazy przyjechac w razie w. Od dwoch nocy nie spie, strasznie stawia mi sie brzuch, do tego bole miesiaczkowe i ogolnie bol brzucha. Dzisiaj w nocy myslalam, ze pojade, ale teraz juz jest ok wiec nie panikuje. Watpie czy do wtorku staszek dosiedzi☺ najgorsze jest to, ze nie wiem w ktorym momencie trzeba sie zbierac, jaki musi hyc bol, mize kepiej wczesniej bo mam cc... nie wiem, ale juz sie boje nocy.
-
Ja dzis standardowo nocka z przerwami ale udalo mi sie pospac.
Behemotka mi gin mowil ze po 41 mnie do szpitala wezma na monitoring i wywolanie ciąży, i ze nikt do 42 nie bedzie czekał.
Mi dzis kicia postanowila zrobic przysposobienie do plavzacego noworodkaM musial przed 5 jechac do pracy jakas awaria a ta do 8 mialczala za nim co chwila.
Jak tylko wrócił to zaraz mu na kolana i przytulanie co za zdradziecki kot.Behemottka, mmargol lubią tę wiadomość
-
claudiuszek wrote:Czesc mamusie, ja wraz zecswoja torba ☺od poniedzialku siedze u rodzicow na wsi bo maz ma ten tydzien zawalony w pracy i boje sie ze nie zdazy przyjechac w razie w. Od dwoch nocy nie spie, strasznie stawia mi sie brzuch, do tego bole miesiaczkowe i ogolnie bol brzucha. Dzisiaj w nocy myslalam, ze pojade, ale teraz juz jest ok wiec nie panikuje. Watpie czy do wtorku staszek dosiedzi☺ najgorsze jest to, ze nie wiem w ktorym momencie trzeba sie zbierac, jaki musi hyc bol, mize kepiej wczesniej bo mam cc... nie wiem, ale juz sie boje nocy.
U nas uczą zasady 511: Co pięć minut pojawiają się jednominutowe skurcze i tak przez jedną godzinę - wtedy jedziesz na porodówkę. Najlepiej ściągnąć jakiś app na komórkę, one liczą za Ciebie, więc nie musisz z zegarkiem siedzieć.
-
No wlasnie moj syn stawia opory☺ korzystam z wolnosci umamusi, juz mam przynajmniej 2 kg na plusie od pon, internet mam tylko jak siostra uzyczy dlatego nic nie wiem co na forum. Wiem, ze jutro dwa maluszki przywitamy☺trzymam kciui, zeby poszlo bezbolesnie, szybko i zeby ciecie pieknie sie goilo☺tez juz chce☺
mmargol lubi tę wiadomość
-
Behemotka, ja nawet nie wiem czy to tak skurcze wygladaja, prawie cala noc brzuch twardy i bolesny, lezec na zadnym boku nie moglam.musze pomyslec nad ta aplikacja. Koncowka jest straszna, zwlaszcza, ze cc pacan ordynator ustalil mi juz po terminie. Nerwy mnie zjedza
-
claudiuszek wrote:Behemotka, ja nawet nie wiem czy to tak skurcze wygladaja, prawie cala noc brzuch twardy i bolesny, lezec na zadnym boku nie moglam.musze pomyslec nad ta aplikacja. Koncowka jest straszna, zwlaszcza, ze cc pacan ordynator ustalil mi juz po terminie. Nerwy mnie zjedza
Claudiuszku, a co jeśli Staś będzie chciał wcześniej? W szpitalu wiedzą, że masz wskazania do CC? Bo chyba powinni zrobić - termin, czy nie, prawda? -
Behemottka wrote:Claudiuszku, a co jeśli Staś będzie chciał wcześniej? W szpitalu wiedzą, że masz wskazania do CC? Bo chyba powinni zrobić - termin, czy nie,
Wlasnie to ordynator w szpitalu mi taki termin wyznaczyl, niby powiedzial, ze jak cos bedzie wczesniej to wtedy zrobia cc wczesnuej, ale mam go matematyki nie uczyc bo on sobie wszystko dobrze policzyl i gadaj tu z takim. Wykreslil jakas babeczke z tego terminu bo iyz urodzila i wpisal mnie, zeby ladnie statystyki mu sie zgadzaly, a ja cala w nerwach ehhh. Dobranoc Behemotoo☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 08:20
-
Behemottka właśnie tak mi się nie zgadzało coś
myślałam, że kogoś poród przegapiłam
Angela Martynka starsza siostra bardzo dzielna i juz taka duzapewnie zadowolona bardzo z lozeczka nowego?
Haneczka super, ze Arturek tak sobie fajnie radzi w zlobku, dzielny chlopak
Claudiuszek a masz umowione cc na konkretny dzien czy jak sie zacznie akcja beda je robic?
Zabka, ze tak powiem Twoja 5latka ma kajakiWy tez macie duze stopy? BO my z mezem oboje mamy duze rozmiary, ja 41 a maz 46 wiec obstawiam, ze Emilka tez bedzie miala duze syry
haneczka, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Macioszczyczka - FB mi podpowiada, że Ty dzisiaj rocznicowo
Może Haneczka wyjdzie w prezencie?
Wszystkiego naj!
Tak my rocznicowo. Po cichu oboje liczymy na taki mini prezencik.
Masowaliśmy wczoraj sutki, znaczy najbardziej ja, bo mąż tak się wczuł, że po 2 minutach zasnął, ale całą noc dzielnie jeden trzymał.
AJrin, Magdziulla, żabka04, mysza0406, marta258 lubią tę wiadomość
-
Behemottka wrote:U nas uczą zasady 511: Co pięć minut pojawiają się jednominutowe skurcze i tak przez jedną godzinę - wtedy jedziesz na porodówkę. Najlepiej ściągnąć jakiś app na komórkę, one liczą za Ciebie, więc nie musisz z zegarkiem siedzieć.
pobrałam ją w chwili niepewności
claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Zabka, ze tak powiem Twoja 5latka ma kajaki
Wy tez macie duze stopy? BO my z mezem oboje mamy duze rozmiary, ja 41 a maz 46 wiec obstawiam, ze Emilka tez bedzie miala duze syry
Mmargol to nie reguła... Mąż ma 42, ja 36 a syn ma 5 lat i już 31. U męża w rodzinie jego brat młodszy ma już 47... więc w genach gdzieś są kajaki.. -
Macioszczyczka, jak mąż się za bardzo przyzwyczai do wiszenia na cycu to Hanki nie dopuści
dobrze, że są dwa
?Najlepszego z okazji rocznicy! My też obchodzić będziemy w tym roku już 4 rocznicę ślubu, ale tym razem w trójkę 22 wrześniaMacioszczyczka lubi tę wiadomość
-
Macioszczyczka wrote:Mmargol to nie reguła... Mąż ma 42, ja 36 a syn ma 5 lat i już 31. U męża w rodzinie jego brat młodszy ma już 47... więc w genach gdzieś są kajaki..
u mnie w rodzinie wszyscy mają kajaki, a u męża tylko siostra ma 42 a starszy brat i rodzice to nie za duze rozmiary
zależy w kogo się młoda wda, ale patrząc po masie to stópki obstawiam też spore
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka najlepszego w rocznice!
My mamy w poniedzialek i tez bym byla przeszczesliwa, jakby sie synus wtedy pojawil
Tak w ogole to dzien dobry. Dzis pobilam chyba rekord sikania, ale za kazdym razem usypialam o dziwo.
Kurcze, niektore moje kolezanki wiecej w nocy spia przy noworodkach niz ja w ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 08:27
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny