WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Nie wiem, czy coś ze mną nie tak, ale lubię takie tematy. Hihi. Oj zboczuch...
Mycha ja bylam 2 dni przed Toba na wizycie i tez nie poznalam plci, bo panicz po turecku siedzial. Ale Twoja dzidzia to normalnie twarzyczke jak niemowlak ma!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFenomenalne jest to jak te nasze maluszki szybko rosną. Na dwa tygodnie przed badaniem prenatalnym moja Fasolinka miała 35mm, a teraz ma już prawie 73mm....
Ciekawe jak to jest skoro termin mam na 6, a dzidzia jest wymiarami większa, to znaczy, że będzie dorodniejsza przy porodzie??
Spodziewam się, że małe to moje maleństwo nie będzie, bo pierwszy miał 3850g i 60cm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 12:21
-
Gumcia no jasne:) az się wzruszyłam jak pierwszy raz usłyszałam serduszko:) no i mąż mógł być przy padaniu mimo ze było przez brzuch i domacicznie...ale lekarz nawet sam zaprosił męza...jednak co prywatnie to prywatnie hhee:P
Pysiaczek89, Macioszczyczka, Gumcia, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:A nie wiem co będę dziś jadła. Jak mówiłam piszę mężowi pracę i on powiedział, że cały miesiąc będzie robił za gosposie;P
Niezły układ:)
Dziewczyny na poprawę humoru
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f9349143da1.jpgmmargol, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Wpisuje.
Ja nie wiem co na obiad.... nic mi się nie chce... miałam pisac prace, ograniczyłam się do planu.... znów zmarnowany dzień... Może chińskie?
Na jaki temat masz pracę?
Mężowi piszę o Izolatorach ceramicznych, a swoją mam o Aktywności przeciwutleniającej Nigella Sativa
-
Hejka:)
Mychakruszyna, no cudne to Twoje maleństwo!Do złudzenia przypomina noworodka, a to dopiero 1/3 drogi na świat.
Apropo zboczuszków, to widać, że parcie na szkło mają już te z nas, które zaczęły 2 trymestr. Czyli wszystko książkowo.
Ja na obiad też zrobię naleśniczki, ale z powidłami śliwkowymi, które nasmażyłam jesieniąChodzą za mną od miesiąca, ale do tej pory nie gotowałam nic, a mąż nawet nie wie, jak się ciasto robi na naleśniki, tak że tego.
I tutaj czas na żarcik: "Czy wiecie dlaczego mąż jest jak naleśnik? Podobno pierwszy zawsze jest nieudany i trzeba go wypier***ić"I ten żart opowiedział mi mój mąż. Pierwszy i mam nadzieję ostatni. Tak, że jego wiedza na temat naleśników jest uboga.
Byłam wczoraj u endokrynologa i dowiedziałam się, że od 12 tyg ciąży musimy suplementować jod i witaminę D3. Ponadto dostałam zlecenie stałe na comiesięczne badania TSH i FT4, konsultacja wyników i recepty online, a następna wizyta dopiero w 30 tyg!!! Kocham luxmedI pomyśleć, że w pierwszej ciąży specjalnie jeździłam co miesiąc do Wrocławia po głupie skierowanie i konsultację wyników,a tu wszystko zdalnie.
-
nick nieaktualny