Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blabla bardzo Ci współczuję. Wiem co teraz czujesz, przeżyłam to samo 4 lata temu. Nie powinnaś być teraz sama. Ściskam Cię mocno :*

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha jakie śliczne bobo! Cieszę się, że jest ok wszystko.

Blabla trzymaj się ciepło, nie popadaj w depresję i przenigdy się nie obwiniaj. Może to brutalne co napiszę, ale może lepiej tak niż gdyby miało urodzić się chore i mieć przed sobą tylko cierpienie... Skoro dzidzia nie przetrwała to znaczy, że była jakaś wada i natura zapobiegła jej cierpieniu. Wypłacz się i do przodu, jeszcze będziesz tuliła szkraba w przyszłości.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychaaaa ale śliczny maluch! Patrze i sie zachwycam i ubolewam nad moim roztargnieniem, ze nie zapytalam/nie wzielam zdjec po moich genetycznych, roztrzepana ja.

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, ja to smolę. Jak raz zjem coś niezdrowego, to chyba dzidzi nic nie będzie.
    Idę dziś do tego Maca, bo zwariuje!

a tak zmieniając temat - moje cyce są już takie duże :):):) to niesamowite jak z małego 75/A w ciągu niecałych 3 miesięcy zrobiły się solidne B :):):)

Znowu będę miała nadprodukcję mleka ;) tylko szkoda, że nie będę karmiła. Powiem Wam, że bardzo nad tym ubolewam :( Przy mojej małej miałam tyle mleka, że w 11 miesiącu karmienia, nie umiałam tego zatrzymać. Dostałam wtedy taką dawkę leków, że straciłam przytomność w domu. Ciekawe jak teraz będzie to wyglądało?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 13:55

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Kurde, ja to smolę. Jak raz zjem coś niezdrowego, to chyba dzidzi nic nie będzie.
    Idę dziś do tego Maca, bo zwariuje!

a tak zmieniając temat - moje cyce są już takie duże :):):) to niesamowite jak z małego 75/A w ciągu niecałych 3 miesięcy zrobiły się solidne B :):):)

Znowu będę miała nadprodukcję mleka ;) tylko szkoda, że nie będę karmiła. Powiem Wam, że bardzo nad tym ubolewam :( Przy mojej małej miałam tyle mleka, że w 11 miesiącu karmienia, nie umiałam tego zatrzymać. Dostałam wtedy taką dawkę leków, że straciłam przytomność w domu. Ciekawe jak teraz będzie to wyglądało?
    Aniu a co się dzieje, że nie możesz karmić?

martta lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzziewczyny, melduje, że hormony zmieniły mnie w mamę beksę! Oglądam Porody na ipli i beczę jak bóbr, nawet szlochy są, co za życie, ale uwoelbiam ten dokument, ja już chce wrzesień, poród i mojego bąbla :)

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:38

Ania91 lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    A o mnie to już chyba nikt nie pamięta ;( Zaskoczę Was - żyję!

blabla :( nie wiem co powiedzieć, musicie teraz trzymać się razem...

małgorzatka bardzo się cieszę, że się odezwałaś, bo naprawdę martwiłyśmy się o Ciebie

nie pamiętam kto pisał o swędzącym brzuszku, jakby kremy nie pomagały zrób na wszelki wypadek próby wątrobowe ;)

Sorry, że się nie oddzywałam ale teraz mieliśmy inne sprawy na głowie i wycieczki po szpitalu do teścia, na szczęście dziś już wypisali go do domu

Dzierzba cieszę się, że z synkiem już wszystko fajnie i jest po zabiegu w końcu, a co do tego co było, to faktycznie chyba sobie JAJA robili w tym szpitalu!

A orientujecie się może jak sprawa wygląda z kremami do depilacji? Skoro wosk nie za bardzo, a ja zawsze wosk :x Bo tak już na przyszłość się zastanawiam co będzie jak będę miała daszek :D i nie będę się widzieć :o :x Przecież machanie maszynką na oślep może krwawo się skończyć :x

Ehh też ze mnie zboczuch ostatnio... Za to mój jaki wrażliwy się zrobił hehe :P
    Hej. Dzieciak już zajada galaretkę i ma tylko chrypkę. :D Twardziel.
    Ja bym nie ryzykowała z kremami, to dość mocna chemia i naprawdę nie wiem czy w ciąży polecana. Jeszcze ten zapach palonego włosa bleee. Ja śmigam depilatorem nogi, a jak brzuch urośnie to lusterko i hejaaa maszynką.

haneczka lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blablabla bardzo mi przykro. Teraz kochana wypłaca się ile wlezie. Musisz przejść żałobę na swój sposób. Pewnie potrzebujesz czasu ile??? Tego nie wie nikt :-( przykre kochana że ciebie to spotkało. Ja też jestem zdania że natura wie co robi i lepiej teraz że to się stało niż później albo dziecko chore się urodzi i co ka począć np. Gdy was zabraknie???? Tak miało być. Jeszcze będziesz tulic swojego aniołka pamiętaj że one zmieniają datę narodzin:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już piękne ciasto z Maślanki z porzeczki :-)
    Zaraz ugotuje krupnik :-)
    Moja mam już dzwoniła bo jutro do niej jadę zrobi dla mnie ciasto Raffaelo mnie mniam :-)
    Ale i też źle wieści muszę jutro zawitać z córką bo po drodze do mojego zakładu pracy po bony świąteczne wrrrrrrrr mąż nie ma zamiaru tam iść bo grają mu na nerwach ci ludzie a ja jak sobie pomyślę o tych morzach i moim dyrektorku to już mnie krew zalewa:-(

A teraz przyznajcie się i mbie uspokójcie bo świra dostanę.
    Z której leci gesty biały /pod żółty sluz jak budyń????? Kuźwa dzisiaj to mnie zalewa???? Panikuje:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blabla, to bardzo przykre i niestety strasznie trudne, wiem, ze pewnie nic Cie teraz nie pocieszy, ale trzymam kciuki, aby szybko to malutkie szczescie do Was powrocilo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:

A teraz przyznajcie się i mbie uspokójcie bo świra dostanę.
    Z której leci gesty biały /pod żółty sluz jak budyń????? Kuźwa dzisiaj to mnie zalewa???? Panikuje:-)

Ze mnie leci, ale biorę globulki dlatego ;/ A zapach to jakiś ma?

żabka04 lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka, ja miewam raz na jakiś czas mnóstwo budyniowatego białego śluzu i jest to jak najbardziej prawidłowy objaw ciąży. Jeśli przy tym nie ma przykrego zapachu i nic Cie nie swędzi, to nie masz powodu do niepokoju. :)

żabka04, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 23:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma zapachu nic mnie nie swędzi:-) z tego chyba się tworzy czop?????
    Ale jak violett mówi że jest już przezroczysty to chyba mi minie. Wystraszylam się tych glutow dzisiaj:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Bogu że też tak macie hahaha bo swirowalam co mi jest tym bardziej że jakiś brzuch mam ciężki czuje ze tam coś jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze ze w nocy podczas snu brzuch mi się spina ale tylko dwa razy tak miałam, jajniki bardzo czuje ale to też chwilowe i czuje coś w brzuchu

‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ