X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blabla bardzo Ci współczuję. Wiem co teraz czujesz, przeżyłam to samo 4 lata temu. Nie powinnaś być teraz sama. Ściskam Cię mocno :*

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha jakie śliczne bobo! Cieszę się, że jest ok wszystko.

Blabla trzymaj się ciepło, nie popadaj w depresję i przenigdy się nie obwiniaj. Może to brutalne co napiszę, ale może lepiej tak niż gdyby miało urodzić się chore i mieć przed sobą tylko cierpienie... Skoro dzidzia nie przetrwała to znaczy, że była jakaś wada i natura zapobiegła jej cierpieniu. Wypłacz się i do przodu, jeszcze będziesz tuliła szkraba w przyszłości.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mychaaaa ale śliczny maluch! Patrze i sie zachwycam i ubolewam nad moim roztargnieniem, ze nie zapytalam/nie wzielam zdjec po moich genetycznych, roztrzepana ja.

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, ja to smolę. Jak raz zjem coś niezdrowego, to chyba dzidzi nic nie będzie.
    Idę dziś do tego Maca, bo zwariuje!

a tak zmieniając temat - moje cyce są już takie duże :):):) to niesamowite jak z małego 75/A w ciągu niecałych 3 miesięcy zrobiły się solidne B :):):)

Znowu będę miała nadprodukcję mleka ;) tylko szkoda, że nie będę karmiła. Powiem Wam, że bardzo nad tym ubolewam :( Przy mojej małej miałam tyle mleka, że w 11 miesiącu karmienia, nie umiałam tego zatrzymać. Dostałam wtedy taką dawkę leków, że straciłam przytomność w domu. Ciekawe jak teraz będzie to wyglądało?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 13:55

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Kurde, ja to smolę. Jak raz zjem coś niezdrowego, to chyba dzidzi nic nie będzie.
    Idę dziś do tego Maca, bo zwariuje!

a tak zmieniając temat - moje cyce są już takie duże :):):) to niesamowite jak z małego 75/A w ciągu niecałych 3 miesięcy zrobiły się solidne B :):):)

Znowu będę miała nadprodukcję mleka ;) tylko szkoda, że nie będę karmiła. Powiem Wam, że bardzo nad tym ubolewam :( Przy mojej małej miałam tyle mleka, że w 11 miesiącu karmienia, nie umiałam tego zatrzymać. Dostałam wtedy taką dawkę leków, że straciłam przytomność w domu. Ciekawe jak teraz będzie to wyglądało?
    Aniu a co się dzieje, że nie możesz karmić?

martta lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzziewczyny, melduje, że hormony zmieniły mnie w mamę beksę! Oglądam Porody na ipli i beczę jak bóbr, nawet szlochy są, co za życie, ale uwoelbiam ten dokument, ja już chce wrzesień, poród i mojego bąbla :)

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:38

Ania91 lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    A o mnie to już chyba nikt nie pamięta ;( Zaskoczę Was - żyję!

blabla :( nie wiem co powiedzieć, musicie teraz trzymać się razem...

małgorzatka bardzo się cieszę, że się odezwałaś, bo naprawdę martwiłyśmy się o Ciebie

nie pamiętam kto pisał o swędzącym brzuszku, jakby kremy nie pomagały zrób na wszelki wypadek próby wątrobowe ;)

Sorry, że się nie oddzywałam ale teraz mieliśmy inne sprawy na głowie i wycieczki po szpitalu do teścia, na szczęście dziś już wypisali go do domu

Dzierzba cieszę się, że z synkiem już wszystko fajnie i jest po zabiegu w końcu, a co do tego co było, to faktycznie chyba sobie JAJA robili w tym szpitalu!

A orientujecie się może jak sprawa wygląda z kremami do depilacji? Skoro wosk nie za bardzo, a ja zawsze wosk :x Bo tak już na przyszłość się zastanawiam co będzie jak będę miała daszek :D i nie będę się widzieć :o :x Przecież machanie maszynką na oślep może krwawo się skończyć :x

Ehh też ze mnie zboczuch ostatnio... Za to mój jaki wrażliwy się zrobił hehe :P
    Hej. Dzieciak już zajada galaretkę i ma tylko chrypkę. :D Twardziel.
    Ja bym nie ryzykowała z kremami, to dość mocna chemia i naprawdę nie wiem czy w ciąży polecana. Jeszcze ten zapach palonego włosa bleee. Ja śmigam depilatorem nogi, a jak brzuch urośnie to lusterko i hejaaa maszynką.

haneczka lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blablabla bardzo mi przykro. Teraz kochana wypłaca się ile wlezie. Musisz przejść żałobę na swój sposób. Pewnie potrzebujesz czasu ile??? Tego nie wie nikt :-( przykre kochana że ciebie to spotkało. Ja też jestem zdania że natura wie co robi i lepiej teraz że to się stało niż później albo dziecko chore się urodzi i co ka począć np. Gdy was zabraknie???? Tak miało być. Jeszcze będziesz tulic swojego aniołka pamiętaj że one zmieniają datę narodzin:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już piękne ciasto z Maślanki z porzeczki :-)
    Zaraz ugotuje krupnik :-)
    Moja mam już dzwoniła bo jutro do niej jadę zrobi dla mnie ciasto Raffaelo mnie mniam :-)
    Ale i też źle wieści muszę jutro zawitać z córką bo po drodze do mojego zakładu pracy po bony świąteczne wrrrrrrrr mąż nie ma zamiaru tam iść bo grają mu na nerwach ci ludzie a ja jak sobie pomyślę o tych morzach i moim dyrektorku to już mnie krew zalewa:-(

A teraz przyznajcie się i mbie uspokójcie bo świra dostanę.
    Z której leci gesty biały /pod żółty sluz jak budyń????? Kuźwa dzisiaj to mnie zalewa???? Panikuje:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blabla, to bardzo przykre i niestety strasznie trudne, wiem, ze pewnie nic Cie teraz nie pocieszy, ale trzymam kciuki, aby szybko to malutkie szczescie do Was powrocilo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:

A teraz przyznajcie się i mbie uspokójcie bo świra dostanę.
    Z której leci gesty biały /pod żółty sluz jak budyń????? Kuźwa dzisiaj to mnie zalewa???? Panikuje:-)

Ze mnie leci, ale biorę globulki dlatego ;/ A zapach to jakiś ma?

żabka04 lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka, ja miewam raz na jakiś czas mnóstwo budyniowatego białego śluzu i jest to jak najbardziej prawidłowy objaw ciąży. Jeśli przy tym nie ma przykrego zapachu i nic Cie nie swędzi, to nie masz powodu do niepokoju. :)

żabka04, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 23:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma zapachu nic mnie nie swędzi:-) z tego chyba się tworzy czop?????
    Ale jak violett mówi że jest już przezroczysty to chyba mi minie. Wystraszylam się tych glutow dzisiaj:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Bogu że też tak macie hahaha bo swirowalam co mi jest tym bardziej że jakiś brzuch mam ciężki czuje ze tam coś jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze ze w nocy podczas snu brzuch mi się spina ale tylko dwa razy tak miałam, jajniki bardzo czuje ale to też chwilowe i czuje coś w brzuchu

‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ