WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mycha jakie śliczne bobo! Cieszę się, że jest ok wszystko.
Blabla trzymaj się ciepło, nie popadaj w depresję i przenigdy się nie obwiniaj. Może to brutalne co napiszę, ale może lepiej tak niż gdyby miało urodzić się chore i mieć przed sobą tylko cierpienie... Skoro dzidzia nie przetrwała to znaczy, że była jakaś wada i natura zapobiegła jej cierpieniu. Wypłacz się i do przodu, jeszcze będziesz tuliła szkraba w przyszłości. -
nick nieaktualnyKurde, ja to smolę. Jak raz zjem coś niezdrowego, to chyba dzidzi nic nie będzie.
Idę dziś do tego Maca, bo zwariuje!
a tak zmieniając temat - moje cyce są już takie dużeto niesamowite jak z małego 75/A w ciągu niecałych 3 miesięcy zrobiły się solidne B
Znowu będę miała nadprodukcję mlekatylko szkoda, że nie będę karmiła. Powiem Wam, że bardzo nad tym ubolewam
Przy mojej małej miałam tyle mleka, że w 11 miesiącu karmienia, nie umiałam tego zatrzymać. Dostałam wtedy taką dawkę leków, że straciłam przytomność w domu. Ciekawe jak teraz będzie to wyglądało?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 13:55
-
AniaLewandowska wrote:Kurde, ja to smolę. Jak raz zjem coś niezdrowego, to chyba dzidzi nic nie będzie.
Idę dziś do tego Maca, bo zwariuje!
a tak zmieniając temat - moje cyce są już takie dużeto niesamowite jak z małego 75/A w ciągu niecałych 3 miesięcy zrobiły się solidne B
Znowu będę miała nadprodukcję mlekatylko szkoda, że nie będę karmiła. Powiem Wam, że bardzo nad tym ubolewam
Przy mojej małej miałam tyle mleka, że w 11 miesiącu karmienia, nie umiałam tego zatrzymać. Dostałam wtedy taką dawkę leków, że straciłam przytomność w domu. Ciekawe jak teraz będzie to wyglądało?
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabcia_ wrote:A o mnie to już chyba nikt nie pamięta ;( Zaskoczę Was - żyję!
blablanie wiem co powiedzieć, musicie teraz trzymać się razem...
małgorzatka bardzo się cieszę, że się odezwałaś, bo naprawdę martwiłyśmy się o Ciebie
nie pamiętam kto pisał o swędzącym brzuszku, jakby kremy nie pomagały zrób na wszelki wypadek próby wątrobowe
Sorry, że się nie oddzywałam ale teraz mieliśmy inne sprawy na głowie i wycieczki po szpitalu do teścia, na szczęście dziś już wypisali go do domu
Dzierzba cieszę się, że z synkiem już wszystko fajnie i jest po zabiegu w końcu, a co do tego co było, to faktycznie chyba sobie JAJA robili w tym szpitalu!
A orientujecie się może jak sprawa wygląda z kremami do depilacji? Skoro wosk nie za bardzo, a ja zawsze wosk :x Bo tak już na przyszłość się zastanawiam co będzie jak będę miała daszeki nie będę się widzieć :o :x Przecież machanie maszynką na oślep może krwawo się skończyć :x
Ehh też ze mnie zboczuch ostatnio... Za to mój jaki wrażliwy się zrobił heheTwardziel.
Ja bym nie ryzykowała z kremami, to dość mocna chemia i naprawdę nie wiem czy w ciąży polecana. Jeszcze ten zapach palonego włosa bleee. Ja śmigam depilatorem nogi, a jak brzuch urośnie to lusterko i hejaaa maszynką.haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlablabla bardzo mi przykro. Teraz kochana wypłaca się ile wlezie. Musisz przejść żałobę na swój sposób. Pewnie potrzebujesz czasu ile??? Tego nie wie nikt
przykre kochana że ciebie to spotkało. Ja też jestem zdania że natura wie co robi i lepiej teraz że to się stało niż później albo dziecko chore się urodzi i co ka począć np. Gdy was zabraknie???? Tak miało być. Jeszcze będziesz tulic swojego aniołka pamiętaj że one zmieniają datę narodzin:-)
-
nick nieaktualnyJa już piękne ciasto z Maślanki z porzeczki
Zaraz ugotuje krupnik
Moja mam już dzwoniła bo jutro do niej jadę zrobi dla mnie ciasto Raffaelo mnie mniam
Ale i też źle wieści muszę jutro zawitać z córką bo po drodze do mojego zakładu pracy po bony świąteczne wrrrrrrrr mąż nie ma zamiaru tam iść bo grają mu na nerwach ci ludzie a ja jak sobie pomyślę o tych morzach i moim dyrektorku to już mnie krew zalewa:-(
A teraz przyznajcie się i mbie uspokójcie bo świra dostanę.
Z której leci gesty biały /pod żółty sluz jak budyń????? Kuźwa dzisiaj to mnie zalewa???? Panikuje:-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:
A teraz przyznajcie się i mbie uspokójcie bo świra dostanę.
Z której leci gesty biały /pod żółty sluz jak budyń????? Kuźwa dzisiaj to mnie zalewa???? Panikuje:-)
Ze mnie leci, ale biorę globulki dlatego ;/ A zapach to jakiś ma?żabka04 lubi tę wiadomość
-
Żabka, ja miewam raz na jakiś czas mnóstwo budyniowatego białego śluzu i jest to jak najbardziej prawidłowy objaw ciąży. Jeśli przy tym nie ma przykrego zapachu i nic Cie nie swędzi, to nie masz powodu do niepokoju.
żabka04, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-