X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ale ona od nas??
    Jest m.in. na amniopunkcji
    https://bellybestfriend.pl/forum/problemy-i-komplikacje/amniopunkcja-nifty-harmony-zeby-nie-zwariowac-czekajac-na-wynik,7201,219.html?sd=1

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jest m.in. na amniopunkcji
    https://bellybestfriend.pl/forum/problemy-i-komplikacje/amniopunkcja-nifty-harmony-zeby-nie-zwariowac-czekajac-na-wynik,7201,219.html?sd=1
    Na majowkach podaje ze jest na 5 roku prawa.
    A czemu troll skroc troszke....

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Kiedyś o tym pisałam, ze mam borelioze. W 2011 roku ukąsił mnie kleszcz. I od tego czasu moje wyniki z Igm są w dalszym ciagu dwukrotnie podwyższone, pomimo brania antybiotyków.
    Wiem, ze są rożne opinie na temat karmienia. Wyczytałam tez w jednej z dokumentacji medycznej, ze krętki bolerii (mogą a nie musza) przedostawać sie z mlekiem matki. Dziecko w tym wypadku moze dostać w pierwszych Tyg życia sepsy,
    Wiec raczej nie zdecyduje sie na karmienie. Nawet, jeśli były to nieliczne wypadki.
    Aaa to mi umknęło. Szkoda, ale na twoim miejscu też bym nie ryzykowała.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kupiłam sobie dziś krem do twarzy w Rossmanie i zastanawiam się, czy mogę go używać :P cała ja pytałam się kobiety powiedziała, że jeśli nie pisze żadnych przeciwwskazań na kremie to można :)
    Krem to:
    Barwa Siarkowa krem siarkowy antybakteryjny matujący
    Składniki aktywne: siarka, krzemian glinowo-magnezowy, tlenek cynku, multifruit extract, naturalne pochodne oliwy z oliwek, alantoina, masło shea

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 16:51

w57vikgnszqgz528.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Na majowkach podaje ze jest na 5 roku prawa.
    A czemu troll skroc troszke....
    prawa? W pamiętniku pisała że medycyny ;) Szybko zmienia kierunki ;)
    Chodzi o to co ona pisze. Dziewczyna gdzieś coś poczytala i zrobiła sobie z tego historie mrozaca krew w żyłach. Opisuję dziwne rzeczy.
    Poza tym popatrz na jej styl. Wg Ciebie tak pisze studentka? Obojętnie jakiego kierunku. Blair czy tam Flakonik choć ładnie pisała, a ta pisze jak dziecko w gimnazjum.

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91 - jeśli masz obawy najlepiej sprawdzić z gotową listą : http://www.srokao.pl/2014/03/jesli-planujsze-ciaze-jestes-w-ciazy.html
    oczywiście nie chodzi tylko o składniki aktywne ale wszystkie wymienione na produkcie/opakowaniu.

h4zpdqk39i22byyb.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mnie dziś pierwszy raz mega ból głowy załapał... masakra.. :(

f2w33e3khxcaayjq.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prysznic nie pomógł leże i kwicze.Ból jest po jednej stronie pleców na dole.Promieniuje do bioder i pośladków po sama nogę;( nic położyła się na wznak i zimny oklad Zrobilam. Obym jutro wstała z wyra bo ja nie wiem jak na wizytę dojade...

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bee85 wrote:
    Ania91 - jeśli masz obawy najlepiej sprawdzić z gotową listą : http://www.srokao.pl/2014/03/jesli-planujsze-ciaze-jestes-w-ciazy.html
    oczywiście nie chodzi tylko o składniki aktywne ale wszystkie wymienione na produkcie/opakowaniu.
    Dziękuje przyda się ;)
    Maluutka90 jak sobie nie radzisz to weź apap ;)

w57vikgnszqgz528.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Dla mnie detektor to tylko strata pieniędzy i dodatkowe nerwny jak tego serduszka z powodu braku umiejętności nie możesz znaleźć.
    A ja kocham mój detektor. Po pierwsze w takie dnie jak wczoraj, kiedy sie naczytam o stratach mam natychmiastowe uspokojenie. Poza tym zawsze staram sie słuchać z mężem, dla niego to przeżycie i bardzo urealnia te ciąże. On chodzi na każda wizytę u gin. i widział malucha na USG, ale to za rzedko. A tak ma kontakt z "alienem".

Uważam mój detektor za b. dobra inwestycje i polecam każdemu. Mnie w ogóle nie jest trudno znaleźć serduszko. Szczupłym dziewczynom w ogóle łatwiej, a ja przecież mam ciut ciut tluszczyczku. Używam tez żelu, takiego jak do USG.

Angela89, mysza0406 lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    prawa? W pamiętniku pisała że medycyny ;) Szybko zmienia kierunki ;)
    Chodzi o to co ona pisze. Dziewczyna gdzieś coś poczytala i zrobiła sobie z tego historie mrozaca krew w żyłach. Opisuję dziwne rzeczy.
    Poza tym popatrz na jej styl. Wg Ciebie tak pisze studentka? Obojętnie jakiego kierunku. Blair czy tam Flakonik choć ładnie pisała, a ta pisze jak dziecko w gimnazjum.

A na czerwcowkach pisze ze studiuje kosmetologie :-) hahah to w końcu co studiuje??????

• mmargol Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny natknelam sie na promocje to dziele sie z Wami informacja ;)

http://www.51015kids.eu/wyprzedaz.html?order=promo_sell_price&direction=desc&page=7&_=1456849285189

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Bee85 Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    A na czerwcowkach pisze ze studiuje kosmetologie :-) hahah to w końcu co studiuje??????

Może te trzy kierunki :P

h4zpdqk39i22byyb.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam, witam sie :). Noc przespałam. Czas dzien zacząć. Dzisiaj chyba posprzątam.... to znaczy jesli mi nie przejdzie ochota ;)

Do napisania za czas jakiś :)

Strazaczka1990, maluutka90 lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bee85 wrote:
    Może te trzy kierunki :P
    Może ale jeslivtak to zdolna jest haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol udaj się do smyka ostatnio byłam mnóstwo rzeczy po przecenie dla dzieci :-)

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszej ciąży jeździłam na każdą wizytę u gina z mężem, a teraz nie odczuwam takiej potrzeby.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze ma czas na forum. Zaxdroszcze jej ...:(
    Moja doba ma tylko 24h, ale daje rade z moja marna pedagogika...

Sabina lubi tę wiadomość

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    dziewczyny natknelam sie na promocje to dziele sie z Wami informacja ;)

http://www.51015kids.eu/wyprzedaz.html?order=promo_sell_price&direction=desc&page=7&_=1456849285189
    Myślisz, że to tylko tak na internecie? Czy w sklepie też będą takie promocje?

w57vikgnszqgz528.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria wrote:
    W pierwszej ciąży jeździłam na każdą wizytę u gina z mężem, a teraz nie odczuwam takiej potrzeby.
    Wiesz, to moj mąż odczuwa potrzebę. Ja go do niczego nie zmuszam. To nasze wspólne, kochane dziecko i on chce byc częścią tego, co sie dzieje. Ja jestem mu za to tylko wdzięczna.

Dzierzba, bbeczka91, Pysiaczek89, mmargol, Ksosia, bisacz lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
‹‹ 217 218 219 220 221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ