WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Anulka01 wrote:Pani bodajże Elaira która u nas zawitała tez mi podpadła... Prosiłam ja o weryfikacje ale jakoś zniknęła...
Dziewczyny jeszcze Was nie nadrobiłam i chyba dzisiaj nie dam rady... Jestem zdechła, zawitała u mnie temperatura. Małż umówił mnie do laryngologa, bo cała noc przeryczałam z bólu krtani. Nic nie pomagało. No i efekt? Kolejny antybiotyk:( Jestem załamana! W życiu nie zżarłam tyle leków ile w tej ciąży! Moje biedne dziecko chyba świecić bedzie:( buuuuu... -
nick nieaktualny
-
Ania91 wrote:Terminy są długie dlatego mówi się, że jest się w ciąży i przyjmują z dnia na dzień.
hmm ja dzwoniłam do kilku przychodni w krakowie na nfz i w żadnej mi nie zaproponowali terminu na już nawet po informacji, że jestem w ciąży. Do tego lekarza co chodzę pierwszy termin na nfz miałam na 26.04. tylko go poprosiłam, żebym mogła już wcześnie na nfz chodzić. U nich czeka się na pierwszą wizytę bo się kolejki, druga już jest szybciej.
-
nick nieaktualnyKasicaLisica wrote:Dziewczyny, ciekawa jestem czy są kolejne rozszyfrowane bobasy w brzuchach?
Mam pomysł, żeby na pierwszej stronie dopisać przy każdej z nas jaka jest płeć dziecka, zobaczymy czy więcej chłopców czy baby górą
Co Wy na to?
Nie rozumiem osob ktore w 4 msc pisza ze nas podczytuja i dopiero zdobyly odwage do pisania...Dzierzba lubi tę wiadomość
-
mmargol wrote:Behemottka, pierwsze slysze o czyms takim, to smakuje podobnie jak owsianka czy co? komosy tez nie jadlam
Ja tam komosę lubię, za to mój mąż nie. On w ogóle je tradycyjnie, ziemniak+mięcho, a takie "nowości" to dla niego dziwolągi. To chyba wina jego kuchni rodzinnej, tam właśnie takie tradycyjności wyłącznie (a teściowa kluska). No i jak ja Fasolka będę rozwijać kulinarnie??? -
nick nieaktualnyteż się głodna robię i nie wiem na co się zdecydować czy zrobić sobie kanapki czy może pierogi...
a na dodatek na zajęcia z francuskiego muszę napisać przepis i zrobić kilka ćwiczeniówek z zagadnieniem jedzeniowymWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 18:52
-
KSOSIA a i TP położna mi na 15.09 wyliczyła to chyba dzień później niż wcześniej miałam. Już nie mogę się doczekac soboty, koleżanka bardzo chwaliła tego lekarza, że opowiada dużo, nad głową ma się drugi monitor i wszystko się widzi. Co do płci to poiwedział, że za wcześnie, a od koleżanki wiem, że jej dopieo w 20 tyg powiedział, że dziewczynka.
-
Ksosia wrote:Napisze tez o weryfikacji.
Nie rozumiem osob ktore w 4 msc pisza ze nas podczytuja i dopiero zdobyly odwage do pisania...
Wiem, trudno zaufać po tych wszystkich akcjach i emocjach. Ja pamiętam jak podczytywałam ovu, a udzieliłam się pierwszy raz dopiero jak mieliśmy umówioną IUI, wcześniej nie miałam doświadczenia w temacie, a udzieliłam się jak w mojej głowie pojawiło się milion pytań i wiedziałam, że są tam dziewczyny, które mogą coś podpowiedzieć. Czy tutaj jest podobna sytuacja? Trudno mi oceniać... Myślmy pozytywnieCo Ty na tę statystykę, o której pisałam?
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Ksosia wrote:Napisze tez o weryfikacji.
Nie rozumiem osob ktore w 4 msc pisza ze nas podczytuja i dopiero zdobyly odwage do pisania...Ajajaj...
Anulka01, Angela89, haneczka lubią tę wiadomość
-
Nie wiem, czy Wam się wyświetli, ale take coś z Facebooka, wzruszyłam sie...
https://www.facebook.com/lecahierdebrioche/videos/773168626160507/?fref=nfKasicaLisica, Anulka01, mmargol, AniaLewandowska lubią tę wiadomość
-
Ja tych katastroficznych rzeczy nie czytam, bo się boję. Od początku ciąży mam paranoje na tym tle, dlatego zniknełam na początku i wróciłam jak ciąża się "zasiedziała".14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Nie wiem, czy Wam się wyświetli, ale take coś z Facebooka, wzruszyłam sie...
https://www.facebook.com/lecahierdebrioche/videos/773168626160507/?fref=nf
a jednak zrobię sobie pierogiBehemottka lubi tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Wiesz co, mnie też to zaczyna trochę denerwować... Zwłaszcza takie co są mega aktywne na wszystkich tematach o ciążowych katastrofach, wszędzie są ekspertkami, a jak zapytasz to jej ciąża bezproblemowa... Też mi się Wasz podejrzliwy duch zaczyna udzielac
Ajajaj...
Behemottka lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Strazaczka1990 wrote:Prysznic nie pomógł leże i kwicze.Ból jest po jednej stronie pleców na dole.Promieniuje do bioder i pośladków po sama nogę;( nic położyła się na wznak i zimny oklad Zrobilam. Obym jutro wstała z wyra bo ja nie wiem jak na wizytę dojade...
Ja miałam taki problem w poprzedniej ciąży. Ból biodra i nogi, a nawet drętwienie jednej nogi. Diagnoza: ucisk macicy na nerw boczny udowy.Przeszło mi samo po 2 miesiącach. Będzie dobrze.
Możesz się przejść do neurologa, przepisze Ci którąś z witamin B (nie pamiętam teraz) i powinno trochę pomóc.
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
KasicaLisica wrote:Ja tych katastroficznych rzeczy nie czytam, bo się boję. Od początku ciąży mam paranoje na tym tle, dlatego zniknełam na początku i wróciłam jak ciąża się "zasiedziała".
Heh,chyba każda z Nas ma chociaż po części taką paranoję...ja średnio co 2 tygodnie wymyślam coś nowego i zadręczam się do kolejnej wizyty
Do tego stopnia, że mój mąż po prenatalnych zapytał się na ile czasu się uspokoiłam...eh taki już chyba nasz urok
-
Behemottka wrote:Nie wiem, czy Wam się wyświetli, ale take coś z Facebooka, wzruszyłam sie...
https://www.facebook.com/lecahierdebrioche/videos/773168626160507/?fref=nfBehemottka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia