X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Ja miałam taki problem w poprzedniej ciąży. Ból biodra i nogi, a nawet drętwienie jednej nogi. Diagnoza: ucisk macicy na nerw boczny udowy.:) Przeszło mi samo po 2 miesiącach. Będzie dobrze. :) Możesz się przejść do neurologa, przepisze Ci którąś z witamin B (nie pamiętam teraz) i powinno trochę pomóc.
    No właśnie mnie boli prawy bok na dole i Promieniuje ból do biodra po pośladki do samej nogi,i mrowi mi nogę;( moj S zasnął a ją nie mogę ulezec ciężko mi się przewrócić.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria wrote:
    Czuję się wywołana do odpowiedzi, jako "nowa". Nie lubię działania pod przymusem i w sumie pierwszy raz spotykam się z taką weryfikacją - inwigilacją, a byłam już uczestniczką kilku grup dyskusyjnych, np. na forum ślubnym i takim dotyczącym płodności, jeszcze przed 1 ciążą.
    Jak wspomniałam, jestem nowa i nie wiem, jaki macie problem z nowymi osobami. Jeśli poczuję potrzebę podzielenia się zdjęciem, to na pewno to zrobię, ale nie pod wpływem "groźby", że moje posty będą ignorowane.
    Jesteś wywołana nie po raz pierwszy. Nawet sie nie przedstawiłaś wchodząc na ten wątek. Nic o Tobie nie wiemy. Obecna jesteś na wielu innych trudnych wątkach wiec wybacz ze Ci nie ufam. Oczywiście nie musisz sie weryfikować ale nie dziw sie ze Twoje posty bedą ignorowane.

Pysiaczek89, Strazaczka1990, Dzierzba lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Dokladnie to zjadlam!!!:)
    Ale zwykly lod z czekolada mialby za malo kalorii wiec wzielam mcflurra z lionem i czekolada. Slodkie do porzygu :)
    Mcwrapa oddalam staremu...
    Niuch niuch pachniesz dziewczynką;)

żabka04, Gumcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie Mc Donald mógłby nie istnieć gdyby nie szejka, wszystkie nasze zakupy w galerii kończą się z kubkiem szejka w ręku...mniam :) mam ślinotok chociaż wciągnęłam dwa twixy he, he :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 marca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elaria wrote:
    Czuję się wywołana do odpowiedzi, jako "nowa". Nie lubię działania pod przymusem i w sumie pierwszy raz spotykam się z taką weryfikacją - inwigilacją, a byłam już uczestniczką kilku grup dyskusyjnych, np. na forum ślubnym i takim dotyczącym płodności,jeszcze przed 1 ciążą.
    Jak wspomniałam, jestem nowa i nie wiem, jaki macie problem z nowymi osobami. Jeśli poczuję potrzebę podzielenia się zdjęciem, to na pewno to zrobię, ale nie pod wpływem "groźby", że moje posty będą ignorowane.
    Po co te nerwy?;)nikt nie ma żadnego problemu.Był tu ktoś kto się podszywal i tyle zmyslal ciążę i takie tam.Nie masz ochoty to się nie wpisuj.Moglas poczytac posty początkowe to byś wiedziala o co chodzi

Anulka01 lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 marca 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Dla mnie Mc Donald mógłby nie istnieć gdyby nie szejka, wszystkie nasze zakupy w galerii kończą się z kubkiem szejka w ręku...mniam :) mam ślinotok chociaż wciągnęłam dwa twixy he, he :)
    Ha;) a u mnie w Żarach budują MC Donalda ;)doczekalismy się;D

bisacz, Ania91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poprzedniej ciąży miałam parcie na KFC a w tej mam na mc donalda.. zabijcie mnie :P już nie wiem co gorsze..

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja też mam się weryfikować ?:P Bo nie podpisałam usg ;/

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jajeczka?Probowalam ssać goździka ???na te gardeło

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    Najgorsze są niespełnione zachcianki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o udzielanie się na innych wątkach to faktycznie chyba tylko niepracujące i bezdzietne osoby są w stanie być "wielowątkowe" bo ja czasem podczytuję te, które mnie interesują na danym etapie ciąży ale rzadko się udzielam. Nasz wątek mi wystarcza w zupełności i tu zawsze mogę liczyć na pomocną dłoń.

Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Dziewczayny, weryfikujmy wszystkie nowe mamy tak jak to wcześniej ustaliłyśmy. Aktualne zdjęcie z usg z nickiem. Fajnie, żeby na usg było widać datę z tego roku, a nie np. 2011. :P

Zauważyłam, że niedawno pojawiła się Elaria i bodajże izunia. Jak je tu zobaczycie, to proście o weryfikację. Inaczej lista zamknięta i nie ma sensu reagować na posty. Jeśli dziewczyny nie mają nic do ukrycia, to nie obrazi ich nasza ostrożność.
    Ja się wpisalam w ta tabele co na maila dostalam ;)

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    z tego co się orientuję tylko KFC jest na dowóz, a miałam się zdrowo odżywiać, o Wy niedobre! :P
    A ja dzisiaj wpadłam z córa po szkole, tak jak pisałam z ranca :)
    Jejusiu, jakie to było dobre!!!!! Nie jadłam Maca z dobre 2 lata, bo raczej tego unikamy! Ale dziś... No nie mogłam! Fryty same wchodziły! A moja Tocha patrzyła na mnie wielkimi oczami i tylko pytała: "Mamusiu, a dzidziuś teraz tez je frytkę i zapija cola?"

żabka04, Behemottka lubią tę wiadomość

Wysłany: 1 marca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym zjadła kebaba na talerzu

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ej ja też mam się weryfikować ?:P Bo nie podpisałam usg ;/
    Ty koniecznie jako pierwsza powinnaś;):)

Tak mnie żeście podpuscily ze idę detektor zamawiać! Jakiej firmy?

Tymi lodami kusicie a ja?????? Juz wiem! Powiem staremu żeby po ciepłego mi pojechał!

Strazaczka1990, bisacz lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa pytanko: czy któraś z Was wysyłała mi zaproszenie na FB? ;) bo kolka ładnych dni temu jakaś kobitka dodała właśnie takowe, ale nie znam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:38

Strazaczka1990, haneczka, żabka04 lubią tę wiadomość

Wysłany: 1 marca 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis mambo zjadlam ;) ale jakieś nie takie bo te były z algidy...a nie ma to jak te żółte z murzynem na papierku

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też wstawiłam z datą, ale bez nicku :P ojj ja niedobra ejj nic mi się nie chcee :D

w57vikgnszqgz528.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostawiłam Was na 1 godzinę. I co??? 3 strony! Plociuchy!

Co do kolacji moja "gosposia" pojechała do rodziców i gdzieś zaginęła...;/

Ania91 lubi tę wiadomość

‹‹ 221 222 223 224 225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ