WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie mnie boli prawy bok na dole i Promieniuje ból do biodra po pośladki do samej nogi,i mrowi mi nogę;( moj S zasnął a ją nie mogę ulezec ciężko mi się przewrócić.haneczka wrote:Ja miałam taki problem w poprzedniej ciąży. Ból biodra i nogi, a nawet drętwienie jednej nogi. Diagnoza: ucisk macicy na nerw boczny udowy.
Przeszło mi samo po 2 miesiącach. Będzie dobrze.
Możesz się przejść do neurologa, przepisze Ci którąś z witamin B (nie pamiętam teraz) i powinno trochę pomóc. -
Jesteś wywołana nie po raz pierwszy. Nawet sie nie przedstawiłaś wchodząc na ten wątek. Nic o Tobie nie wiemy. Obecna jesteś na wielu innych trudnych wątkach wiec wybacz ze Ci nie ufam. Oczywiście nie musisz sie weryfikować ale nie dziw sie ze Twoje posty bedą ignorowane.Elaria wrote:Czuję się wywołana do odpowiedzi, jako "nowa". Nie lubię działania pod przymusem i w sumie pierwszy raz spotykam się z taką weryfikacją - inwigilacją, a byłam już uczestniczką kilku grup dyskusyjnych, np. na forum ślubnym i takim dotyczącym płodności, jeszcze przed 1 ciążą.
Jak wspomniałam, jestem nowa i nie wiem, jaki macie problem z nowymi osobami. Jeśli poczuję potrzebę podzielenia się zdjęciem, to na pewno to zrobię, ale nie pod wpływem "groźby", że moje posty będą ignorowane.
Pysiaczek89, Strazaczka1990, Dzierzba lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po co te nerwy?;)nikt nie ma żadnego problemu.Był tu ktoś kto się podszywal i tyle zmyslal ciążę i takie tam.Nie masz ochoty to się nie wpisuj.Moglas poczytac posty początkowe to byś wiedziala o co chodziElaria wrote:Czuję się wywołana do odpowiedzi, jako "nowa". Nie lubię działania pod przymusem i w sumie pierwszy raz spotykam się z taką weryfikacją - inwigilacją, a byłam już uczestniczką kilku grup dyskusyjnych, np. na forum ślubnym i takim dotyczącym płodności,jeszcze przed 1 ciążą.
Jak wspomniałam, jestem nowa i nie wiem, jaki macie problem z nowymi osobami. Jeśli poczuję potrzebę podzielenia się zdjęciem, to na pewno to zrobię, ale nie pod wpływem "groźby", że moje posty będą ignorowane.
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
Ha;) a u mnie w Żarach budują MC Donalda ;)doczekalismy siębisacz wrote:Dla mnie Mc Donald mógłby nie istnieć gdyby nie szejka, wszystkie nasze zakupy w galerii kończą się z kubkiem szejka w ręku...mniam
mam ślinotok chociaż wciągnęłam dwa twixy he, he 
bisacz, Ania91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o udzielanie się na innych wątkach to faktycznie chyba tylko niepracujące i bezdzietne osoby są w stanie być "wielowątkowe" bo ja czasem podczytuję te, które mnie interesują na danym etapie ciąży ale rzadko się udzielam. Nasz wątek mi wystarcza w zupełności i tu zawsze mogę liczyć na pomocną dłoń.
Strazaczka1990, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Ja się wpisalam w ta tabele co na maila dostalamhaneczka wrote:Dziewczayny, weryfikujmy wszystkie nowe mamy tak jak to wcześniej ustaliłyśmy. Aktualne zdjęcie z usg z nickiem. Fajnie, żeby na usg było widać datę z tego roku, a nie np. 2011.

Zauważyłam, że niedawno pojawiła się Elaria i bodajże izunia. Jak je tu zobaczycie, to proście o weryfikację. Inaczej lista zamknięta i nie ma sensu reagować na posty. Jeśli dziewczyny nie mają nic do ukrycia, to nie obrazi ich nasza ostrożność.
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj wpadłam z córa po szkole, tak jak pisałam z rancaLittle Red Fox wrote:z tego co się orientuję tylko KFC jest na dowóz, a miałam się zdrowo odżywiać, o Wy niedobre!

Jejusiu, jakie to było dobre!!!!! Nie jadłam Maca z dobre 2 lata, bo raczej tego unikamy! Ale dziś... No nie mogłam! Fryty same wchodziły! A moja Tocha patrzyła na mnie wielkimi oczami i tylko pytała: "Mamusiu, a dzidziuś teraz tez je frytkę i zapija cola?"
żabka04, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Ty koniecznie jako pierwsza powinnaśAngela89 wrote:Ej ja też mam się weryfikować ?
Bo nie podpisałam usg ;/

Tak mnie żeście podpuscily ze idę detektor zamawiać! Jakiej firmy?
Tymi lodami kusicie a ja?????? Juz wiem! Powiem staremu żeby po ciepłego mi pojechał!
Strazaczka1990, bisacz lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[