WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
żabka04 wrote:Nie.
Ja robię w diagnostyce i tak napisane więc tak pisze.
Dokładnie jest tak:
Tsh:
0,440 uIU/ml (0,270-4,2)
SORY jestem w normie jakiś oczoplas dostałam
Ft4:
1,06 ng/dl (0,93-1,70)
Ja kojarzyłam te normę do 4,2 i sie zdziwiłam, ze jest az taka roznica
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Żabka moje też pyskuje. Czasem ma takie teksty, że szok.
Ciągle się obraża i zamyka w pokoju.
Teksty są najbardziej irytujące a takie przemadrzale to już wogole nerwy mnie biorą.
Ona ma rację a ty głupia jesteś!
Nie przetłumaczyć trzeba olać i udawać że się nie słyszy bo wdrażać się w kłótnie bez sensu.
U nas tak jest jak coś nie po jej myśli albo ty masz rację nie ona to taki płacz dosłownie histeria drze się na ulicy jak wariatka że tylko ja wziąść złapać i nastrzelac do tyłka:-(
Nie wiem co to będzie jak junior będzie na świecie.
Wszyscy mi mówia że będzie jeszcze gorzej.
Jestem trosze pod tym kątem zniesmaczona?
Rozmawiałam z mężem mówię jak może być,co mówią mi (tę doświadczone mamy) to on mówi że nasza córka tak nie będzie miała że to wymyśla ludzi.
Jestem zła.
On w pracy i cwaniakuje to ja się z nią będę uzerac
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja od 7 na nogach ale biefalam zalatwialam sprawy i dopiero zladowalam do domu, dopadl mnie taki vol kregoslupa ze chyba sie zaraz zes....m masakra! Polozylam sie ale to nic nie daje....koszmar macie jakis sposob na ten bol bo eyrobic nie idzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 11:19
-
Ja ostatnio jak byłam u Endo miałam tsh 3,2, zaczynałam od dawki 25 przed ciążą chociaż tsh miałam w normie ale nie poniżej 2. Teraz mam 100 eutyrox, tsh z wczoraj 2,2.
Macioszczyczka gratulacjemam pytanko bo ty chyba na piłce ćwiczysz ? Bo nie wiem jakie ćwiczenia robić kręcenie biodra i i ruch przód tył ? Czytałam turlanie przód tył tzn tylko nie wiem że siedzę na piłce i kawałek podjzezdzam przód tył ?
Może ktoś wie :p
-
Hej dziewczyny!
Nie wiem czy moge dolaczyc do dyskusji tak na koniec..?
Czytam Was niemalze od poczatku, czasem cos "polajkuje"
Przede wszystkim gratuluje wszystkim tym, ktore maja juz swoje Szczescia przy sobie!
My pod koniec czeerwa mieliśmy sytuacje mocno awaryjna, szyjka bardzo skrocona i lezenie plackiem przez prawie miesiac.....dla kogos takiego jak ja co ma energii za 5 osob..tragedia! Ale dalysmy z Zośką rade!a teraz to w sumie moglaby juz wychodzic powoli
))
Pozdrawiam; )09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:Ja ostatnio jak byłam u Endo miałam tsh 3,2, zaczynałam od dawki 25 przed ciążą chociaż tsh miałam w normie ale nie poniżej 2. Teraz mam 100 eutyrox, tsh z wczoraj 2,2.
Macioszczyczka gratulacjemam pytanko bo ty chyba na piłce ćwiczysz ? Bo nie wiem jakie ćwiczenia robić kręcenie biodra i i ruch przód tył ? Czytałam turlanie przód tył tzn tylko nie wiem że siedzę na piłce i kawałek podjzezdzam przód tył ?
Może ktoś wie :p
Mi na porodowce kazali kręcić biodrach na piłce.
Spadam ide obiad robić.
Będę was podczytywac -
nick nieaktualnyjak się nam dobrze spało! dobrze że mamy takie ogromne łóżko, nie chcę go jednak przyzwyczajać do spania razem z nami. Może właśnie potrzebował więcej bliskości, kogoś obok jak śpi. Lodówka znowu pusta, nie wiem co dziś zrobić na obiad, chyba pozostaje ryż z owocami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa korzystam z pogody i zanim maly przyjdzie na swiat piore wszysykie pluszaki mojej corki i kocyki zeby byly odswiezone a nie zakurzone poki cieplo to eszysyko ladnie wyschnie, jutro jak wstawia mi....drzwi wejsciowem uff ostaynie wycinki i kurzenie to pierwsze co wstawie do prania to posciel, bo, przez te remonty wszystko malo swieze i obkurzone
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:jak się nam dobrze spało! dobrze że mamy takie ogromne łóżko, nie chcę go jednak przyzwyczajać do spania razem z nami. Może właśnie potrzebował więcej bliskości, kogoś obok jak śpi. Lodówka znowu pusta, nie wiem co dziś zrobić na obiad, chyba pozostaje ryż z owocami.
I bardzo szybko....
Podobnie można robic z innymi rzeczami np. Karkówka albo jakaś pieczeń która pózniej można przerobić i dorobić tylko sosik....
Swoją droga... Stosujesz jakaś dietę? -
nick nieaktualnyU mnie będzie fasolka po bretońsku tylko muszę ją najpierw nałuskac bo to świeża z ogródka.
Na pomorzu w końcu się wypogodziło, słońce i wiatr aż miło, pierwsze pranie się suszy a drugie pierze
Foxiku pewnie, że malutkowi lepiej się śpi u boku mamusi, mój pewnie też będzie lądował u nas w wyrku -
Dzwoniłam do mojego endokrynologa, okazuje się że jest na urlopie a Pani z recepcji nie spotkała się z taką sytuacją
No nic, pozostaje mi się jutro na oddziale zapytać i poprosić o konsultację endokrynologa - mam nadzieję, że nie będą krzyczeć na ciężarną lub kobietę w połogu...
Ta kobitka też mi tak radziła, bo nie widzi innej opcji, twierdzi, że powinni powiedzieć
Ach tam! gapa ze mnie, że nie pomyślałam o tym wcześniejżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Foxiku mi mama ciagle mówiła ze chciała przede wszystkim praktyczne obiady robic... Tym sposobem próbuje sie uczyć gotować praktycznie. Przed wczoraj zrobiłam zupkę, do której wrzuciłam dodatkowa pierś z kurczaka, a wczoraj ta pierś wykorzystałam do potrawki... Nie miałam nic poza marchewka, cebula i fasola szparagowa z puszki i wyszło naprawde pysznie...
I bardzo szybko....
Podobnie można robic z innymi rzeczami np. Karkówka albo jakaś pieczeń która pózniej można przerobić i dorobić tylko sosik....
Swoją droga... Stosujesz jakaś dietę?póki co tylko po pomidorach były sensacje żołądkowe
tęsknię za kawą, wczoraj sobie pozwoliłam na cappuccinoAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:niby kazali mi przestrzegać diety, ja jem ostrożnie i lekkostrawnie, nic smażonego, wzdymającego i ciężkostrawnego, mięso lub rybę gotuję na parze, duszę lub w piekarniku w foli
póki co tylko po pomidorach były sensacje żołądkowe
tęsknię za kawą, wczoraj sobie pozwoliłam na cappuccino -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny