X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszka

ja waze 88 kg o zgrozo, nigdy w zyciu takiej wagi na oczy nie widzialam, przed ciazami wazylam 64 kg a teraz sie czuje jak jakis masakryczny wieloryb !!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Broszka, tak samo z brwiami, regulację robiłam 2x rzadziej, teraz znowu zarosłam, a sama nie potrafię sobie tego zrobić i chodzę do kosmetyczki, teraz boję się że prędko się nie wybiorę tak samo z fryzjerem, pewnie dopiero przed chrzcinami Małego (planujemy na przełom września/października - o ile matkę chrzestną znajdziemy).

a tak swoją drogą można farbować włosy przy KP? o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 12:40

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie zastanawiam jak ja jutro dam rade zrobic cokolwiek w kuchni na corki urodziny...juz sie boje, jeszxze jutro Now sie nie wyspie bo drzwi montowac beda....

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf

ja chrzciny robie w przyszlym roku przy okzaji swiat wielkanocnych, nie mam zamiaru wmtym roku sie tym zajmowac, uroczystosc nie ucieknie naprawde :) a odkad paznokcie w lutym zdjelam w sensie zel to m8je brwi kosmetyczki w ciazy nie widzialy..takze ja to dopiero wygladam jak lump spod biedronki..pomijajac zarosniete nogi ktore mam problem ogolic :/

• marta258 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dzisiaj rano ważyłam i jest równo 10 kg na plusie, więc myślę że nie przekroczę 12 kg :)

Zostało jeszcze równo 3 tyg do powitania na świecie Antosia, już nie mogę się doczekać :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zastanawiam się nad kupieniem chusty, ale kompletnie nie orientuję się w temacie, widzę że przedział cenowy jest bardzo różny. Ktoś się orientuje w temacie? Biorąc pod uwagę bardzo malutkie dziecko...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam +17 kg i na liczniku równo 80. Utrzymuje to od 2 tygodni i mam nadzieję ze nic więcej nie przybędzie.

A co do golenia to w nogi zaangazowalam męża, a w kroczu daje radę do połowy :D ostatnio nawet odpuscilam przed wizytą bo to naprawdę wiele energii pochłania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z nosidełkiem wiem, z chustą też fajnie na spacer wyjść, choć boję się o swój kręgosłup , niby to tylko 2,8 kg ale np po nocnych maratonach, tańcowaniach i chodzenia po mieszkaniu czuję się jak emerytka, tak samo jak karmię czuję jak bicepsy się wyrabiają :D

chyba będę musiała się dowiedzieć jak to wygląda z tym chustowaniem, żeby dziecku krzywdy nie zrobić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolem chusty nie uzywalam jakos sie bałam nie wiem czemu dziwak ze mnie :) teraz tez nie kupuje i nie ebde uzywac. a nosidelko to jak na wycieczki jezdzilismy to bralismy i moj maz mala nosil ale to juz jak ona troche wieksza byla i stabilniejsza pozycje utrzymywala

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sie w momencie tak fatalnie czulam ze az meza zaalarmowalam... zrobilo mi sie duszno, goraco, ciemno przed oczami rece zaczely mi sie trzasc myslalam ze padne normalnie, polezalam zjadlam kanapke i jest lepiej ale i tak czuje takie mrowienie w rekach ;/ pewnie to po tym antybiotyku ktory musialam wziac na czczo i po nim nie jest 1,5 godziny ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Witajcie.Z tego względu ,że mam ciśnienia ciągle wysokie ,wczoraj 171\103 cesarkę prżyspieszaja na jutro .
    Strazaczka, to moze dobrze?
    Zobaczysz syzbciej swoje malenstwo :):)
    I Ty sie w koncu lepiej poczujesz, bo ta koncowka ciazy faktycznie bardzo ciezka jest, dla Ciebie widze ze wyjatkowo.
    Trzymaj sie, jutro maluszek Ci to wynagrodzi :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokoik Szymka gotowy :)
    Ja na wadze mam wg karty ciąży 12kg no ale ... 15 mam na plusie od początku ciąży mam nadzieję że ani deko więcej chociaż od ostatniej wizyty mam 1,5 więcej z dziś ale to chyba woda muszę jutro się zwazyc to zobaczę. Ja zauważyłam że jak dużo chodzę i jest gorąco to waze więcej pewnie dlatego że pulchne a jak mam dzień leżenia to waze mniej

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie cos napadlo i od rana sprzatam!
    Caly dol z podlogami juz skonczony, gora tez. Zaraz wypastuje podlogi u gory, wywiesze drugie pranie i mam jeszcze w planach poprasowac to, co sie uzbieralo.
    Zatrzymajcie mnie :D

Za to nie mam obiadu hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie po porodzie brakuje tylko 4 kg do wagi wyjściowej, a szkoda bo chciałam zawsze przytyć i w ciąży wreszcie ważyłam tyle ile chciałam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka, widze ze my z waga podobnie. Ja mam 81 teraz ehh, a przybylo ok 22:/
    Niby duzo wody sie zbiera, ale nie ma co na nia zrzucac, zobaczymy po porodzie ile zejdzie, ale im, ze bedzie dieta i ciezka praca co najmniej do konca roku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przypomnijcie proszę jak ta aplikacja licząca skurcze się nazywa?

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pora na bobasa

mysza0406 lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza zamierzasz jej teraz użyć ?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
‹‹ 2163 2164 2165 2166 2167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ