WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBroszka, tak samo z brwiami, regulację robiłam 2x rzadziej, teraz znowu zarosłam, a sama nie potrafię sobie tego zrobić i chodzę do kosmetyczki, teraz boję się że prędko się nie wybiorę tak samo z fryzjerem, pewnie dopiero przed chrzcinami Małego (planujemy na przełom września/października - o ile matkę chrzestną znajdziemy).
a tak swoją drogą można farbować włosy przy KP?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 12:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf
ja chrzciny robie w przyszlym roku przy okzaji swiat wielkanocnych, nie mam zamiaru wmtym roku sie tym zajmowac, uroczystosc nie ucieknie naprawdea odkad paznokcie w lutym zdjelam w sensie zel to m8je brwi kosmetyczki w ciazy nie widzialy..takze ja to dopiero wygladam jak lump spod biedronki..pomijajac zarosniete nogi ktore mam problem ogolic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam +17 kg i na liczniku równo 80. Utrzymuje to od 2 tygodni i mam nadzieję ze nic więcej nie przybędzie.
A co do golenia to w nogi zaangazowalam męża, a w kroczu daje radę do połowyostatnio nawet odpuscilam przed wizytą bo to naprawdę wiele energii pochłania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyz nosidełkiem wiem, z chustą też fajnie na spacer wyjść, choć boję się o swój kręgosłup , niby to tylko 2,8 kg ale np po nocnych maratonach, tańcowaniach i chodzenia po mieszkaniu czuję się jak emerytka, tak samo jak karmię czuję jak bicepsy się wyrabiają
chyba będę musiała się dowiedzieć jak to wygląda z tym chustowaniem, żeby dziecku krzywdy nie zrobić -
nick nieaktualnyJa ogolem chusty nie uzywalam jakos sie bałam nie wiem czemu dziwak ze mnie
teraz tez nie kupuje i nie ebde uzywac. a nosidelko to jak na wycieczki jezdzilismy to bralismy i moj maz mala nosil ale to juz jak ona troche wieksza byla i stabilniejsza pozycje utrzymywala
-
nick nieaktualnya ja sie w momencie tak fatalnie czulam ze az meza zaalarmowalam... zrobilo mi sie duszno, goraco, ciemno przed oczami rece zaczely mi sie trzasc myslalam ze padne normalnie, polezalam zjadlam kanapke i jest lepiej ale i tak czuje takie mrowienie w rekach ;/ pewnie to po tym antybiotyku ktory musialam wziac na czczo i po nim nie jest 1,5 godziny ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Witajcie.Z tego względu ,że mam ciśnienia ciągle wysokie ,wczoraj 171\103 cesarkę prżyspieszaja na jutro .
Zobaczysz syzbciej swoje malenstwo
I Ty sie w koncu lepiej poczujesz, bo ta koncowka ciazy faktycznie bardzo ciezka jest, dla Ciebie widze ze wyjatkowo.
Trzymaj sie, jutro maluszek Ci to wynagrodziStrazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
Pokoik Szymka gotowy
Ja na wadze mam wg karty ciąży 12kg no ale ... 15 mam na plusie od początku ciąży mam nadzieję że ani deko więcej chociaż od ostatniej wizyty mam 1,5 więcej z dziś ale to chyba woda muszę jutro się zwazyc to zobaczę. Ja zauważyłam że jak dużo chodzę i jest gorąco to waze więcej pewnie dlatego że pulchne a jak mam dzień leżenia to waze mniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny