WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Prasuj na siedzaco z obnizona deska o wiele latwiej
sarcia123 wrote:Ja wam powiem ze prasowanje zostawiac sovie na sam koniec tl byla największa durnota, teraz nie mam na to sily bo jestem puchnieta i wssystko mnie boliJotc, sarcia123 lubią tę wiadomość
-
Witam sie po zjedzonym obiadu moj M juz chcial mnie sila na porodowke zawozic hehe
A dopiero co mowilam ze nie siadam na kanape to M mnie przekonal abym do niego na chwile usiadła i co usiadlam na 5 minut aby mnie po obiadku pomizial po plecach. Wstalam i poszlam do
lazienki bo poczulam ze mam spore upławy nie zdazylam dojść do lazienki a M krzyczy Kochanie wody Ci odeszly!!! Wiec musialam go przekonywac ze latam w samych majtkach i to sa uplawy a na kanapie faktycznie zostawilam maly mokry slad
Ale tego sporo na majtkach nie ma plama na jakies 4 cm i noc po nogach nie pocieklo, już tak mialam, teraz te uplawy naprawdę bywaja spore a ja nienawidze wkładek, ubieram teraz jak gdzies idziemy ale w domu wole zmienic majtki.
Co do spodni ja mam 2 pary luznych coazowych które nosze w spódnicach moje opuchniete nogi mnie prerazajaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 14:53
-
nick nieaktualnyKamcia jak tam u was??????
Wstałas?????
Daj znak.........
Ja dola załapalam i płakać mi się chce.
Ale to przez rodzinkę.
Jak ja się cieszę w takich sytuacjach że mieszkam daleko od nich i już nie doprowadzają mnie do płaczu codziennie.
Ahhhhhhhh.....
SORY za smecenie ale tak się cieszyłam że mama moja przyjeżdża do pl że pomoże mi jak będę w szpitalu i co wkurzyla mnie jednym SMS:-(
Nie odmówiła pomocy na szczęście ale wiem że chyba szybko stanę na nogi bo pewnie się z nią pokloce
Ahhhh co ma być to będzie nie?
Obym jutro wróciła z wizyty od gina szczęśliwa.
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:PYTANIE
dziewczyny moze wy podpowiecie co oge kupic na urodziny mojej mcorci mna 4 urodziny ?? Bo w ciazy jakies odmozdzenie mam chcialam jej kupic jej posciel i konika pony, to tescie ukradli moj pomysl i kupili malej...a ja teraz nie mam alternatywy..hmmm
Mój sobie zażyczył zestaw dentysty z PlayDoh ; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasza sobie zazyczyla domek mały dla barbie,barbie mamę,barbi córkę i Kena tatę.
To co ze ma domek wielki domek dla lalek z kinderKrafta wysoki jak ona i ma lalki.
Tłumacze że po co jej dwa domki ma ten wielki można coś innego kupić itd.
Wymyśliła że barbie będą chodzić od domu do domu na kawkę.
Ja się nie znam:-(
Ale właśnie pisalyscie o tych prezentach....
Mieliśmy z mężem jej kupić nowy fotelik do auta i podkładkę żeby były na dwa auta a ten obecny fotelik wyczyścić i zostawię dla juniora i wlasnie pomyślałam że poczekam do października (urodziny jej) pewnie kasę dostanie to jej kupię.
Na zabawki brak już miejsca za małe mieszkanie mamy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 15:05
-
Zabka glupie bo czuć nagle jak poleci nie jest tego sporo wiec pewna jestem ze to nie wody. Nie jest też codziennie czasem w ciągu dnia jak chodze czasem jak siedze w jednej pozycji i mam naprzyklad nogi szeroko rozstawione.
Jeszcze trochę choć nie wiem jak po porodzie zniose te podpaski i wieczne chodzenie w nich dla mnie to udręka ale dam radę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za podpowiedzi, brykne do zabawkowego pozn8ej i cos wyniore ta mata do tanczenia fajny pomysl
a zestaw do ciastoliny z play doh mala ma bo na swieta jej kupilismy akurat...
nooomz uplawami to jest masakra chwilami wrazenie jak by ci cos chlupmac chcialo, cieplo sie zrobi i uczucie ze cos sunie na zewnatrz nienawidze tego uczucia:/ a coraz czesciej wiecej uplawow mam..
moja mina na podpaski poporodowe mniej wiecej taka : -
nick nieaktualny
-
No wlasnie pytalam sie gina mowil ze uplawy wieksze to norma ale jesli poczuje ze leci po nodze jechac na IP bo wtedy oznacza większą ilość. Jesli tylko na majtkach i przebija na spodnie to niestety nosic wkładkę bo to uroki ciąży. A czuje te uplawy chwile przed zanim wyleca bo to tak jakby napiecie w srodku ktore wypycha je, nie wiem coezko opisac to uczucie ale to tak jakby samoistne zacisniecie miesni kegla i wtedy czuje takie wypchniecie uplawow.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyz ciuchami to faktycznie jest problem, w większości wyglądam jak wieloryb, w miarę dobrze w spodniach ciążowych ale to niezbyt wygodna alternatywa dla luźnych sukienek
Foxik 43kg... to faktycznie mogłoby Ci trochę zostać po ciąży
zrobiłam fasolkę po bretońsku i sama jej nie jemboję się, że mi brzuch rozsadzi a tak lubię
-
haneczka wrote:Stardust, ładny masz kształt brzuszka.
Pisałam do Ciebie dzisiaj odnośnie dni adaptacyjnych w żłobku. To jest Wasz pierwszy raz dzisiaj? Ile lat ma synek?
Hubert ma zajęcia adaptacyjne od zeszłego czwartku. Pierwsze dwa dni siedziałam z nim godzinę, a na dwie zostawał sam. Od poniedziałku zostaje sam na 3h. W żłobku niby nie jest źle. Babki mówią że jak mu znikam z oczu to po minucie się uspokaja i cały ten czas już jest ok. Ale cała drogę w samochodzie płacze że nie chce. A jak go oddaję "ciociom" to już masakra w ogóle. Ale podobno to tak z reguły wygląda przez pierwsze 2 tygodnie.. Jest coraz lepiej bo dziś już przynajmniej nie płakał jak po niego przyjechałam tylko pokazywał mi czym się bawił
a Hubert ma 2 lata zaraz
-
marcianka1 wrote:Czesc dziewczyny ja niby sierpniowa ,ale musze sie chyba do was zapisac bo nic sie nie dzieje...bedzie wrzesien:P
Jeszcze parę dni maszanuz z zaskoczenia Cię weźmie
My już mamy parę maluszków także jesteśmy wymieszaneSabina lubi tę wiadomość