WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa sie dzis pizza objadlam, a maz chce mi wynagrodzić męki i zamówił dziewczynę która ma mi zrobić masaż (okropnie boli mnie odcinek ledzwiowy) i przy okazji jemu (kontuzja ręki).
Chyba mu sie smutno zrobiło bo wczoraj miał mi te boczki pomasowac a zaczął od "uderzenia dla żartów) co mnie tak zdenerwowało ze odwróciłam sie i powiedziałam ze juz nie chce tego masażu....
I caly wieczór juz sie nie odzywalismy i voila!
Wiec dzis relaksAJrin, Sabina lubią tę wiadomość
-
Rozmawialam dzisiaj z kolezanka, opowiadala, ze jak lezala po terminie na patologii to lekarz zalecal pajacyki i polowa ciezarnych na patologii skakala a pozniej to juz seria pykniec☺ale takie atrakcje tylko w wadowicach☺
AJrin lubi tę wiadomość
-
A tak z innej beczki powiem wam ciekawostkę wiecie ile km zrobilam juz w ciąży 720
Na gwiazde dostalam zegarek ktory mierzy kroki i monitoruje sen no i wczoraj zegarek powiedział, iż wydreptalam już 720 km. A nasze malenstwo zostalo poczete dokladnie 24 grudniaNiezle co
Sabina, claudiuszek, Pysiaczek89, mmargol lubią tę wiadomość
-
Claudiuszek to co zaczynamy robic pajacyki?
-
Zaraz Was poczytam, ale najpierw zamelduje jak sytuacja u nas po wizycie:
Hania przybrała!!!!!!! Jeeeeeee - Kamień spadł mi z serca: 2645g
Szyjka bardzo mocno skrócona. Do skierowania na 15.09 na ciecie dr dopisal adnotacje: lub wcześniej w razie nasilenia bólu spojenia bądź skurczy. To tak gdyby akurat jego w tym dniu nie było.
W sobotę mam przyjechać na ktg i jeżeli wyjdą silne skurcze (bo nawet u niego na usg mnie złapał) to podejmie decyzje czy czasem nie tniemy w sobotę, bo Hania jest bardzo nisko główka i może sie okazać za późno 15.09. na cc.
A teraz idę zjeść ciacho i na szybka drzemkęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 16:22
mmargol lubi tę wiadomość
-
A ja byłam u mojej gin, bo teraz musze czesto chodzić. I co powiedziała? Ze moja szyjka ma sie cudownie, ma 2 cm według niej i mam małe rozwarcie na opuszek! Czyli nic sie nie zmienia, powiedziała, ze na pewno 2 tygodnie pochodzę jeszcze! I co najlepsze, pyta na kiedy mam termin i mowie, ze z okresu na 15.09 a z usg tych pierwszych na 6.09. Wzięła te usg i tak patrzy, liczy na tym kołku i mowi, ze wszystkie te początkowe usg idealnie pokazują termin na 6.09. I oznajmiła mi, ze ja jestem juz w 38tc5d i ze zaraz kończę 39 tc!!!! Ide do niej w poniedziałek po ktg i powiedziała, ze da mi skierowanie do szpitala na 5.09, zeby cos juz myślec z ta moja ciaza, tzn kończyć ja. Ale zdziwiłam sie, ze to prawie skończony 39 tc. I juz w ogole sie pogubiłam w tym wszystkim, ale to by wyjaśniało ta 2 tygodniowa różnice tzn ze Marcel jest o dwa tyg ciagle wiekszy! Ciekawe, jak to rozwiążą w szpitalu? Powiem Wam ze poszłam na spacer, całkiem długi i umieram ze zmęczenia... Po tym leżeniu, to ja nie daje rady i bola okrutnie pachwiny.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Ja też tak mam, a CC robią 6 dni przez terminem z okresu, bo podobno dwa tygodnie różnicy to standard, że powyżej nalezy się martwić i przyspieszać. Pewnie co lekarz/szpital, to inna teoria. Ja od początku mam dziecko o 2 tyg. wyprzedzające swój wiek z okresu.14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
KasicaLisica wrote:Czy któraś oprócz mnie ma w przyszłym tygodniu CC?
Jak nastrój?
-
KasicaLisica wrote:Ja też tak mam, a CC robią 6 dni przez terminem z okresu, bo podobno dwa tygodnie różnicy to standard, że powyżej nalezy się martwić i przyspieszać. Pewnie co lekarz/szpital, to inna teoria. Ja od początku mam dziecko o 2 tyg. wyprzedzające swój wiek z okresu.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Przeszłam oprócz moejgo ginekologa jeszcze przez 3 innych w ciązy i wszyscy mi tłumaczyli, że najwazniejszy jest termin z ostatniej miesiączki i tego sie trzymali. Mówili, że gdyby mała była większa o 3-4 tygodnie na usg to by trzeba wziąć pod uwagę, a tak to licza tygodnie według okresu. Myślałam, że mnie wcześniej pokroją, ale w sobotę teraz mam skończone 39 tygodni, czyli niejako już w trwającym 40 zrobią mi CC.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
claudiuszek wrote:Ja mam we wtorek, 30.08 jesli syn nie zdecyduje sie wczesniej zawitac☺ nastroj bardzo zmienny, z jednej strony boje sie, a z drugiej doczekac nie moge. Boje sie tez tej wczesniejszej akcji, ze nie bede w stanie zdecydowac czy to juz czy jeszcze nie. Ale samej cesarki sie nie boje-dlatego, ze nie mam zilonego pojecia jak to jest
Oj to łączmy się kochanaU mnie dokładnie to samo ze wszystkim co napisałaś
14.10.2015 - 1 IUI
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualny
-
Mysza to juz niebawem pyk
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW szpitalu w moim mieście robią CC jak nic się nie dzieje trzy dni przed terminem porodu.
Dziewczyny, które macie już dziecko, dużo odpoczywacie?
Bo ja praktycznie wcale i powiem Wam, że dzisiaj czuję się taka zmęczona, że nie mam siły nawet jeść zrobić. W dodatku mąż tak działa mi na nerwy, że sam jego widok mnie wkurza. Ile rzeczy w domu jest zaczęte, a nie pokończone. Szlak mnie trafia. -
nick nieaktualny